Trénink pro začátek

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink pro začátek  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink pro začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terkaklob

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 12:30 pm    Předmět: Trénink pro začátek Odpovědět s citátem

Ahoj chlapi a holky,

Jmenuji se Tereza, začala jsem před měsícem cvičit. Avšak jsem zjistila, že vlastně cvičím asi jak chci a chtěla bych se tu zeptat Vás, lidí, co se v tom vyznáte líbil se mi trénink, korte, ale právě se chci zeptat, zda tenhle trénink může vykonávat něco tak droubounkého jako jsem já, měřím 163cm a vážím 49 kg, byla bych ráda za rady, co mi můžete dát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 1:19 pm    Předmět: Re: Trénink pro začátek Odpovědět s citátem

Terkaklob napsal:
Ahoj chlapi a holky,

Jmenuji se Tereza, začala jsem před měsícem cvičit. Avšak jsem zjistila, že vlastně cvičím asi jak chci a chtěla bych se tu zeptat Vás, lidí, co se v tom vyznáte líbil se mi trénink, korte, ale právě se chci zeptat, zda tenhle trénink může vykonávat něco tak droubounkého jako jsem já, měřím 163cm a vážím 49 kg, byla bych ráda za rady, co mi můžete dát

Trénink jako takový není omezen ničím, krom schopnosti správně technicky vykonávat dané cviky. Pokud cvičíš měsíc, mám pochybnosti, že MT či dřep cvičíš technicky správně. Pokud se budeš pokoušet rvát větší váhy bez správné techniky cviků, mohla by jsi se zrakvit. Jako člověk, kterému už operovali dva klouby ti mohu říci, že to nestojí za to.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 3:35 pm    Předmět: Re: Trénink pro začátek Odpovědět s citátem

Terkaklob napsal:
Ahoj chlapi a holky,

Trenink "korte" (nejedna se o korteho), ktery mas na mysli neni rozhodne vhodny pro zacatecniky a nevidim duvod, proc by ho mela mlada slecna vubec cvicit. Pokud chces cvicit fullbody treninky, je mnoho koster jak je poskladat.Jinak nepises, co ma byt cilem takoveho treninku atd. Hlavne dva az tri mesice ma byt trenink zamereny na posileni svalu kolem patere, panve a hrudni kosti, dum taky nestavis od strechy.idealni je trenink celeho tela ve 2 az 3 jednotkach tydne. Volil bych urcite izolovane cviky, a postupne se dopracoval k tezsim.

Rychle na stránku:

Přejdi na: