|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Terkaklob
|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 12:30 pm Předmět: Trénink pro začátek |
|
|
Ahoj chlapi a holky,
Jmenuji se Tereza, začala jsem před měsícem cvičit. Avšak jsem zjistila, že vlastně cvičím asi jak chci a chtěla bych se tu zeptat Vás, lidí, co se v tom vyznáte  líbil se mi trénink, korte, ale právě se chci zeptat, zda tenhle trénink může vykonávat něco tak droubounkého jako jsem já, měřím 163cm a vážím 49 kg, byla bych ráda za rady, co mi můžete dát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 1:19 pm Předmět: Re: Trénink pro začátek |
|
|
| Terkaklob napsal: | Ahoj chlapi a holky,
Jmenuji se Tereza, začala jsem před měsícem cvičit. Avšak jsem zjistila, že vlastně cvičím asi jak chci a chtěla bych se tu zeptat Vás, lidí, co se v tom vyznáte líbil se mi trénink, korte, ale právě se chci zeptat, zda tenhle trénink může vykonávat něco tak droubounkého jako jsem já, měřím 163cm a vážím 49 kg, byla bych ráda za rady, co mi můžete dát |
Trénink jako takový není omezen ničím, krom schopnosti správně technicky vykonávat dané cviky. Pokud cvičíš měsíc, mám pochybnosti, že MT či dřep cvičíš technicky správně. Pokud se budeš pokoušet rvát větší váhy bez správné techniky cviků, mohla by jsi se zrakvit. Jako člověk, kterému už operovali dva klouby ti mohu říci, že to nestojí za to.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 3:35 pm Předmět: Re: Trénink pro začátek |
|
|
| Terkaklob napsal: | Ahoj chlapi a holky,
Jmenuji se Tereza, začala jsem před měsícem cvičit. Avšak jsem zjistila, že vlastně cvičím asi jak chci a chtěla bych se tu zeptat Vás, lidí, co se v tom vyznáte líbil se mi trénink, korte, ale právě se chci zeptat, zda tenhle trénink může vykonávat něco tak droubounkého jako jsem já, měřím 163cm a vážím 49 kg, byla bych ráda za rady, co mi můžete dát |
Trenink "korte" (nejedna se o korteho), ktery mas na mysli neni rozhodne vhodny pro zacatecniky a nevidim duvod, proc by ho mela mlada slecna vubec cvicit. Pokud chces cvicit fullbody treninky, je mnoho koster jak je poskladat.Jinak nepises, co ma byt cilem takoveho treninku atd. Hlavne dva az tri mesice ma byt trenink zamereny na posileni svalu kolem patere, panve a hrudni kosti, dum taky nestavis od strechy.idealni je trenink celeho tela ve 2 az 3 jednotkach tydne. Volil bych urcite izolovane cviky, a postupne se dopracoval k tezsim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|