|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
valentinko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 23, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
neni
2x200g plus neco kolem a jsi na 500g
pokud to myslis vazne, tak pulkilo uz je mnozstvi, ktere s epozna _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
valentinko
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
no to myslim vazne pretoze ako kazdy kto poriadne drzi sach.vlny su pre nho v niektore dni naozaj velmi narocne a toto sami zdalo ako v hodny typ sachrou a samorejme aj kvoli vlaknine a vitaminom....ale vlastne pravda je taka ze ja by som naozaj jedol zeleninu na kila keby to oblo mozne ...zijem v uk tu je celkom lacna cely rok dosupna a hlavne zasiti ked treba...preto hladam hlavne tie ktore nemaju vela cukru ako napriklad mrkva tu sa snazim obmedzit alebo repa a atd........ale co som pocital a popytal sa skusenejsich tak uhorka paradjka a ten lad.salat by ozaj mal bit neobmedzeny....dakujem za prispevok a radu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronco
|
Zaslal: čt září 24, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
Přesně tento problém mám já.Nevím si rady se zeleninou.Kolik a jaká?Hlavně kvuli vláknině a taky vápníku.Kdyz jím spoustu bílkovin tak bez vlákniny jsem taková ucpaná  Vlním sacharidy 50,100,250,50,100,150,250.V jídelníčku mám ryby,kuřecí prsa,bílky.Ve fázy nízkých sacharidů je to s tou vlákninou problém.A taky řeším vápník.Je možné jíst mléčné výrobky?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt září 24, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
Pokud se chystáš na závody řešil bych to, pokud ne tak ne
500g zeleniny = +-30g sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|