Fullbody trénink pomoc se sestavením

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fullbody trénink pomoc se sestavením  Úvodní stránka -> Trénink -> Fullbody trénink pomoc se sestavením
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin99449

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:32 pm    Předmět: Fullbody trénink pomoc se sestavením Odpovědět s citátem

Zdary potřeboval bych poradit o sestavení fullbody tréninku. Cvičím zatím doma. Mám tu lavici na bench, dá se na ní trénovat i předkopávání a zakopávání, dál mám velkou činku i malý a závaží mám taky dost. Chtěl bych vědět jestli by mi někdo mohl navrhnout nějakej fullbody trénink 3x týdně, kolik opakování serii? Začínam cvičit asi po 2 měsících a zatím jsem jel jenom split. Všude možně jsem hledal ale nic z toho jsem nenašel abych mohl trénovat jen doma. Zatím dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele mam cas, tak ti sem napisu
na netu mas kupu fullbody treninku atd...
je jedno co das za cviky.. ale co ti muzu ja doporucit tak pri sestavovani dbej na toto:
- zacni trenink nohama nebo zadama
- nohy jsou nejvetsi partie na tele... zada jsou druha nejvetsi, pak jsou ramena a kozy na stejne lodi.. tzn. příklad:
dřepy
zakopavani
pritahy v preklonu
tlaky na hrudnik
+ bricho nejaky vzpor na loktech treba

..kdyz budes mit energii tak das k tomu treba shyby, upazovani, lytka nejaky bicak, tricak, zadni delty... cokoliv :)

opakovani a serie a vahu ti nikdo nerekne, zkus sám a uvidis.. nejcasteji se jede 3-4 série po 8-12 opakováních, abys ty svaly procvičil, cítil atd..

ten příklad treninku to si treba stridej treba zacni tlakama, atd... to je na tobe... hlavne dulezity procvicit nohy (predek a zadek stehen), zada a kozy.
najdes na netu plno schémat... jen hledej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: