Herbalife a ostatni firmy

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Herbalife a ostatni firmy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Herbalife a ostatni firmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
borec565

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 5:16 pm    Předmět: Herbalife a ostatni firmy Odpovědět s citátem

Ahoj. Prosím Vás máte zkusenost s touhle znackou v porovnání s jinými? (napr Muscle tech,Nutrend,atd). Mám na bytě 2 kamarádky a ty me do toho neustale tlaci kecama že Herbalife je lepši, kvalitnejsi,atd (Ja beru veci od Muscletechu). Ze to co jim jsou sracky ze to od nich je z nejkvalitnejsich veci v pomeru ten a ten :D. Ja jen potrebuju neco co jim muzu predhodit. Nejake porovnaní nebo tak nějak. Máte stim nekdo zkusenost?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 5:19 pm    Předmět: Re: Herbalife a ostatni firmy Odpovědět s citátem

Zeptej se jich, kolik % ze zisku dostanou za tvé naverbování k Herbalife či odebírání jejich produktů . Herbalife na tom není kvalitativně nijak moc špatně, horší už je to s cenou (silně předražené výrobky).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 5:26 pm    Předmět: Re: Herbalife a ostatni firmy Odpovědět s citátem

borec565 napsal:
Ahoj. Prosím Vás máte zkusenost s touhle znackou v porovnání s jinými? (napr Muscle tech,Nutrend,atd). Mám na bytě 2 kamarádky a ty me do toho neustale tlaci kecama že Herbalife je lepši, kvalitnejsi,atd (Ja beru veci od Muscletechu). Ze to co jim jsou sracky ze to od nich je z nejkvalitnejsich veci v pomeru ten a ten :D. Ja jen potrebuju neco co jim muzu predhodit. Nejake porovnaní nebo tak nějak. Máte stim nekdo zkusenost?

proc novy topic?

https://forum.ronnie.cz/herbalife-t27229.html?highlight=herbalife
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej jim facku (pokud jsi kluk řekni nějaké nabušené kámošce), vykopej je ze svého bytu a jeď dál na tom svém
borec565

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:26 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

bych potreboval vedet konkretni produkty v porovnani s Herbalife. At jim to muzu primo ukazat :D ja uz jsem hledal ale moc jsem toho nenasel
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si chces za hodne penez poridit prujem, jdi do toho
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jsou to hezký kamarádky, tak pokud ti dají, tak si od nich něco kup, ať mají radost
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 12:19 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

borec565 napsal:
bych potreboval vedet konkretni produkty v porovnani s Herbalife. At jim to muzu primo ukazat :D ja uz jsem hledal ale moc jsem toho nenasel

Na netu moc nemají ceny, ale myslím že ten jejich sójovej protein stojí asi litr+- a není to myslím ani kilo.

WHEY protein je náročnější na výrobu a tím i dražší, ale i tak stojí asi 300,-/kg nějakej 70-80%
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 8:33 pm    Předmět: Re: Herbalife a ostatni firmy Odpovědět s citátem

borec565 napsal:

Já potřeboval konzultaci welness poradce co a jak se stravou atd..kuknul jsem na net a vyhledal si nějakého v blízkosti mého bydliště..našel jsem kupodivu, kontaktoval jsem ho, domluvili jsme se, přišel jsem na konzultaci..a pak to přišlo...změřil mi svaly,tuk,vodu a řekl,což vše trvalo asi 5min jak jsem na tom a pak na mě vybalil x produktů od herbalife a to už do mě hustil hodinu že protein za 2000kč a k tomu jakési extrakty atd..a já říkám nevím a on naraz sleva 15% a já říkám že si to rozmyslím a on 25% sleva a to už jsem poznal, že tense fakt snaží mi to za každou cenu prodat...řekl jsem o finance nejde, promyslím si to a odešel jsem a už jsem tam nikdy nepřišel a neozval se mu :-D Doporučuji si přečíst nějakou publikaci o výživě,suplementaci a cvičení. Stravu doplňuj přirozeně ..bílkoviny 1,5g až 2gramy na 1kg hmotnosti a sacharidy dle objemovky či diety...ale kašli na koktejly. To si radši kup pikslu kvalitního proteinu jako doplněk za 1000kč než tohle. nech aby at si to pijou samy..my chlapi potřebujem maso at už jde o dietu či objem :-D
Molnarster

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2015 12:20 pm    Předmět: dobry Odpovědět s citátem

Ahoj, já sem se právě taky bál, že se mi za každou cenu bude snažit něco prodat, ale tenhle rok mě kamarád dohodil svýho poradce na výživu a musím říct, že mi konečně někdo udělal pořádnej plán a vysvětlil co mám dělat. Tak já třeba jak hodně sportuju a koukám rovnou na stránky Herbalife24, kde si vyberu co potřebuju. Zkoušel sem ještě Nutrend, ale enbyl to pro mě ideál. Tak uvidíš co je pro tebe lepší.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Herbalife je úplnej šmejd a ty poradce většinou dělají lidi, kteří tomu rozumí jako koza petrželi
wondra

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2015 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám svou zkušenost. Dělaly se zadarmo testy měření tuku u nějakého nového výživového. Tak jsem tam šel. Krom toho že mi řekl že mám až příliš málo tuku (asi 10% už nevím...) tak mám prý až příliš moc výpníku v těle a že je to špatně. A pak to začalo, produkty herbalife a jak mu změnily život, jak je plný energie a všechno funguje líp :D
standa0080

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Herbalife je úplnej šmejd a ty poradce většinou dělají lidi, kteří tomu rozumí jako koza petrželi

Presne tak.Ja se nedavno s jednim bavil a rekl mi,ze zivocisne bilkoviny jsou sice nejplnohodnotnejsi,ale ze s 1g zivocisne bilkoviny clovek prijme 1,2g tuku a proto je lepsi jejich pripravek na bazi soji Ja myslel,ze si ze me dela srandu,ale on to myslel vazne.
A take ta pohadka,jak mu jejich pripravky zmenili zivot.
Tom3

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2015 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herbalife je super, pribral jsem po jejich produktech 20kg svalove hmoty za tyden!
flink

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, nakolik se Herbalife změnil a nakolik jeho prodejci změnili taktiku, ale při posledním setkání s nimi, cca 5 let nazpátky, jsem je utloukl tím, že jsem vytáhnul svůj protein (cca 1250 Kč za 2250g = 0,5Kč/g)a zeptal se jich, jestli mi oni mohou ke svému sójovému sypání (cca 2000Kč za 1000g = 2Kč/g)podat stejně podrobné informace. Použili na mne jako svůj nejtěžší argument, že je to výrobní tajemství a tak mi nezbylo, než debatu ukončit s tím, že boty si obouvali až ve výtahu. Žena byla ještě asi 15 minut naštvaná, že jsem si nebral servítky a choval se k nim až příliš nepřátelsky, ale během té čtvrthodinky jsem jí vysvětlil, co na nás hráli za habaďůru, že měli jen sojový, čtyřikrát předražený, oproti mému syrovátkovému proteinu a že sami ani netušili, jestli je to vůbec protein nebo nadrolená křída. Osobně bych prodejce Herbalife svým vlezlým chováním a všehoznalým podpichováním zařadil někam mezi jehovisty a komunisty...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Herbalife a ostatni firmy Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: