|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaalt
|
Zaslal: st leden 09, 2013 3:04 pm Předmět: Nemůžu přibrat?!? |
|
|
Zdravim, mám 178cm a 72kg do posilky už chodim půl roku snažím se 4-3x tydne. A nemůžu přibrat :- (
v tréninkový den beru:
Gainer Compress BIG (po tréninku 100g, večer gain 60g)
Protein WPC 80 (ráno 30g, po tréninku 30g, před spaním 30g)
Monohydrate Creatine (ráno 5g, po tréninku 5g)
v netreninkovy den beru:
Gainer Compress BIG (během dne 60g)
Protein WPC 80 (ráno 30g, kolem večera 30g)
Monohydrate Creatine (ráno 5g, během dne 5g)
Jídelníček mám hodně hustý, nevím jestli nemám koupit jinou suplementaci? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: st leden 09, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Co to znamená hustý jídelníček?Pokud nemáš zdravotní komplikace,tak přibereš jako každý.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaalt
|
Zaslal: st leden 09, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
3xhlavni jidla za den a mezi nimi, vetsinou ovoce rohliky se sunkou apd. Rychly spalovani, nebo jestli zen gainer neni spatnej :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 09, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
Napiš mi do PM jídelníček a zkusíme to vyřešit.Každopádně gainer špatný není,ale jako většina začátečníků děláš chybu v tom,že sacharidy špatně dávkuješ.V den volna potřebuješ víc cukrů pro regeneraci a růst.
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: st leden 09, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
byl jsem na tom podobne - na skoro 190 cm, sem mival tak 72 kg, nepribiral jsem vubec, pak jsem se za cca rok a pul dostal na 80 kg
rano vlocky s mlikem, v praci druha snidane cottage + ovoce
k obedu vzdycky nejaky kureci nebo tunaka + rejze brambory atd
odpoledne zase ovoce, zelenina k svacine tvaroh s vlockama
po treninku gainer
vecere maso kureci/hovezi + halda rejze
pred spanim zase tvaroh
a jde to, pomalu, ale jde :)
kdyz nasadim kreatin, tak se dostanu na cca 83 kg, ale po vysazeni sem zase zpatky tak na 80...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 09, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
Ani tvůj systém není ideální Toniiku,ale už se to blíží.Přibrat za každou cenu je nesmysl a nežeňte se za vodou a tukem.Většině z vás chybí ráno i dopoledne protein.Samá vločka a ovoce,jogurty atd..radím vám aspoň dávat do těch vloček s mlékem odměrku proteinu (nejlépe čoko a to chutná jako kakao).
Maso pokud možno hovězí (vím,že je dráhé  ) a potom krůtí nebo kvalitní vepřové (to je cenově dostupné.Dostatek rýže a hlavně jde o rozvržení stravy.Vaječná omeleta k snídani s vločkami na sladko jako zákusek je třeba super snídaně.
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: st leden 09, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
hodim sem taky svojí zkušenost ektomorfa :D výška-179cm ... srpen 12 -> 67kg ; leden 13 -> 74kg
snídaně - ovesné vločky+mlíko
svačina - cottage/šunka+sýr/arašídové máslo/hermelín atd. + celozrné pečivo/racio
oběd - menza nebo co je doma - cvičim "rekreačně", takže kvůli přibírání nepřestanu jíst knedlíky, brambory apod., ale samozřejmě hlavně maso+rýže/těstoviny
svačina - cottage/šunka+sýr/arašídové máslo/hermelín/tuňák/to co bylo k obědu atd. + celozrné pečivo/racio
večeře - stejný jako oběd, popř. co se najde v lednici :D , ale s důrazem na dostatečný počet bílkovin a sacharidů ;)
2. večeře - bílý jogurt + cornflakes (jen občas, když je velkej hlad)
na noc - tvaroh
ovoce a zeleninu doplňuju tak nějak pravidelně k jídlům - převážně teda banány
po cvičení gainer (70-80g) a po fotbal. tréninku hroznovej cukr (šetřílek-nechci si dávat zas gainer) :D
nejde to nějak extra rychle, ale když sem začal v tom srpnu, tak sem nedoufal ani v tohle :) (a to sem měl navíc přes měsíc přestávku, během který sem shodil první 3 kg, co sem nabral), jinak si teda myslim, že mám v jídelníčku málo tuků, ale zatim přibírám, takže to neřešim, stejně tak to jde bez nějakýho proteinu
myslim, že kupováním dalších suplementů se to u tebe nezlepší, musíš začít víc žrát (názor laika)
edit: a to nechodim ani do posilky, cvičim jen s volnýma váhama doma ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
můžete mi někdo vysvětlit, proč si dává někdo gainer během netréninkového dne?? chápal bych to maximálně, jako poslední možnost pro náhradu normálního jídla
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| matezz06 napsal: | | můžete mi někdo vysvětlit, proč si dává někdo gainer během netréninkového dne?? chápal bych to maximálně, jako poslední možnost pro náhradu normálního jídla |
Protože pro regeneraci je potřeba vyšší množství sacharidů a jaký zdroj si kdo zvolí jen už jen jeho věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | kubaz napsal: | z rohliku nepriberes, snidane 200g vlocek, obed a vecere po sacku ryze a bude to tam |
Kubaz, proč by se nedalo z rohlíků přibrat? V šesti rohlíkách máš víc sachrů, než v 200g vloček. |
Kubaz mluví o kvalitě přibírání,což přejídání se rohlíky asi nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaalt
|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ja si taky myslim, po rohlikach se hodne přibírá nebo ne? Ještě se chci zeptat, jak je to teda s davkovanim v netreninkovych dnech? Zatim jsem se dozvedel, ze nejvice davat sacharidy v netreninkovy den
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
| kubaalt napsal: | | Ja si taky myslim, po rohlikach se hodne přibírá nebo ne? Ještě se chci zeptat, jak je to teda s davkovanim v netreninkovych dnech? Zatim jsem se dozvedel, ze nejvice davat sacharidy v netreninkovy den |
V netréninkový den ubereš lehce bílkoviny a deficit naopak dodáš v sacharidech.Je to podobné jak,že na trénink má největší vliv strava z předchozího dne.Pokud zvolíš i gainer,tak bych ho dávkoval v menších dávkách mezi jídly pro rovnoměrnou hladinu cukru.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 09, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
| kubaalt napsal: | | Ja si taky myslim, po rohlikach se hodne přibírá nebo ne?... |
Pokud ti vločky nevadí, tak dávej vločky a klidně si to střídej s pečivem. Já vločky nemůžu ani vidět. Dával jsem jim celkem dlouho šanci, zkoušel různý způsoby, různý značky, ale potom, co už se mi u nich tak navalovalo a po několikáté jsem je spláchl do záchodu jsem na ně zanevřel.
Prostě si to udělej pestrý, abys se na jídlo vždycky těšil a dostal do sebe dost živin a nebyla to zas nějaká extra zhovadilost.
A jak píše Bara, tak na výkon v tréninku má hodně vliv strava z předchozího dne. V den tréninku už toho moc nenaženeš, ale to neznamená, že na to můžeš kašlat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|