|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adelain
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 3:45 pm Předmět: Jak často dřepovat |
|
|
Ahoj, je mi 18 a intenzivně cvičím asi rok
Mohl by mi někdo poradit, jak často dřepovat pro získání svalové hmoty?
Jestli třeba stačí dvakrát týdně nebo tak. Zatím se mi spíš zpevňuje, než aby rostl
Mám geneticky malý zadek po mamině a už mě to nebaví  [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 3:54 pm Předmět: |
|
|
Konecne nejaka s spravnym nazorem )
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Rainier

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
V rámci odborného posouzení a nalezení nejvhodnějšího řešení pro položenou otázku doporučuji provést několikaúhlové zadokumentování předmětné partie, nejlépe za použití prostředků laicky nazývaných jako "tanga", "slipové kalhotky" a nebo "sportovní kalhotky". Pouze pro vědecké účely a pouze za účelem fyziologicky-sportovního
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Rainier napsal: | | V rámci odborného posouzení a nalezení nejvhodnějšího řešení pro položenou otázku doporučuji provést několikaúhlové zadokumentování předmětné partie, nejlépe za použití prostředků laicky nazývaných jako "tanga", "slipové kalhotky" a nebo "sportovní kalhotky". Pouze pro vědecké účely a pouze za účelem fyziologicky-sportovního |
taky se přimlouvám...
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
Zrazu aká ochota. Keby podobnú otázku napísal hocijaký chlapec hneď by ste ho odbili tým, že si to má nájsť sám a že sa o tom už 1000 krát písalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | BARBAR napsal: | | Zrazu aká ochota. Keby podobnú otázku napísal hocijaký chlapec hneď by ste ho odbili tým, že si to má nájsť sám a že sa o tom už 1000 krát písalo. |
dobre, tak si vem tanga a natoc video jak drepujes, ja sezenu nekoho kdo se na to koukne
spokojenej? |
Bacha na to, až to tam bude dělat bim bam, bim bam, aby nebyl nablízku nějakej nasranej kocour!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|