průběh tréninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - průběh tréninku  Úvodní stránka -> Trénink -> průběh tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mandos330

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 8:51 pm    Předmět: průběh tréninku Odpovědět s citátem

chtěl bych se poradit - když vemu třeba že mám tréning ZÁDA a BICEPS (od každého třeba 3 cviky) mám dělat první všechny 3 cviky na záda a potom další 3 cviky na biceps a nebo si to sestavit do 3 sérií po dvou cvikách jako 1.série-jeden cvik záda, jeden biceps. 2. série druhý cvik na záda, druhý na biceps a 3. série třetí cvik na záda a třetí cvik na biceps - doted jsem jel trénink na celé tělo a ted už potřebuju změnu ale čím víc čtu tím víc se v tom ztracím -díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napred cely prsa a pak az biceps.. neboli napred celou velkou partii a pak az mensi
jo kdybys jel treba prsa + zada, tak muzes odjet jedno a pak druhy, ale jeste lip to stridat po jednom cviku.. to uz je na tobe :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: