Prsa - cvik

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prsa - cvik  Úvodní stránka -> Trénink -> Prsa - cvik
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
amsek

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 10:43 pm    Předmět: Prsa - cvik Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit ohledně tvaru prsou - od přírody se mi v prsou ukládá tuk, takže tvarově je těžké dosáhnout pevných prsou s bradavkami níže položenými jak je u většiny kulturistů, proto bych chtěl poradit jak správně a cíleně cvičit na můj problém. Cvičím aktivně cca 1 rok a pokrok je celkově vidět jen ten hrudník není tvarově ono - objem horních prsou je řekl bych dobrý době cvičení a intenzitě, ale tvar prsou je spíše do menších ženských prsou. Předem děkuji za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2015 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se Ti někde ukládá tuk, tak řešením je jedině redukce celkového tělesného tuku. Jestli mě chápeš- pokud máš na prsou tuk, tak neexistuje na světě cvik, který by ten tuk vytvaroval. Když stáhneš tuk, bude i ten hrudník vypadat lépe. Jinak obecně vol vícekloubové cviky typu benchpress, kliky na bradlech apod.
Judson

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2015 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cviky na spodni kozy by mohli pomoct, to je podle me hlavne bench hlavou dolu a tlaky jednorucek hlavou dolu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: