Obecně základní cviky na doma

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Obecně základní cviky na doma  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Obecně základní cviky na doma
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Thadeas

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 7:28 pm    Předmět: Obecně základní cviky na doma Odpovědět s citátem

Čau, založil jsem další diskuzi, protože jsem si nebyl jistý, zda se můžu v jednom tématu tázat na cokoliv.

Jelikož jsem ve fázi hubnutí, tak mě čeká další věc. Ale ze všeho nejdříve potřebuju cviky na doma a jak často týdně a kolikrát denně a jaké cviky, abych se alespoň trochu připravil na posilování, což je věc, ke které bych se chtěl také dostat. Předpokládám, že když obézní člověk schazuje kila, tak mu kůže bude viset. Já to zatím nemám, alespoň jsem si toho ještě na sobě nevšiml, ovšem jsem jinak slabý. Posiloval jsem s činkama naposledy před 3 až 4mi lety a to jenom chvilku, než mi je někdo vzal, takže já to ani za svou skušenost moc nepovažuju.

Potřeboval bych se nějak "zpevnit" domácími cviky, než si obstarám k lavici činky atd...Tak pro zatím to zkouším doma. Jelikož mám poslední dobou opravdu hodně starostí, práce, tak běhám tak 1 až 2 krát týdně, ale doma 20x dřepy, 20x nůžky, 20x sklapovačky, kliky mi nejdou, ale narozdíl se teď aspoň dokážu na nich udržet a pár jich udělám, což mi nikdy jinak nešlo. Domácí cviky, které jsem uvedl jsou tak 3 krát až 4 krát do týdne.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2016 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusíš vyhazovat prachy za lavici, levná alternativa je gymnastický míč. Co se cvičení na doma týče, potřebuješ něco, co má hlavu a patu. Zkus se podívat na trénink P90X, to není špatný začátek s minimem vybavení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Thadeas

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já lavici mám, ale nemám k ní nic (tu mi nedokázali zloději protáhnout přes dveře). A gym. míč, no nwm, nwm. Né že by to byl teda špatný nápad.
Když například vytáhnu ty dřepy, tak je asi nedělám dobře:

Za 1) Nedokážu se na těch nohou v kleče ani udržet.
Za 2) Když mám napnuté ruce tak se nakláním buď do předu, nebo padám do zadu.
Za 3) Při dřepách zvedám paty, bez toho mi to nejde...
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2016 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thadeas napsal:
Však já lavici mám, ale nemám k ní nic (tu mi nedokázali zloději protáhnout přes dveře). A gym. míč, no nwm, nwm. Né že by to byl teda špatný nápad.
Když například vytáhnu ty dřepy, tak je asi nedělám dobře:

Za 1) Nedokážu se na těch nohou v kleče ani udržet.
Za 2) Když mám napnuté ruce tak se nakláním buď do předu, nebo padám do zadu.
Za 3) Při dřepách zvedám paty, bez toho mi to nejde...

Než začneš dřepovat s velkou činkou, bylo by dobré zlepšit pohyblivost a naučit se správně ten pohyb. Být tebou, prošel bych si na youtube nějaká videa ohledně "squat mobility" a začal tím. Anebo si zašel na hodiny do nějaké dobré posilovny, kde tě to naučí, třeba do Arény, za Železnou koulí, do Klánovic, za Pavlem Mackem atp. Já začal dřepovat bez pomoci trenéra a zpětně si říkám, že bych dnes byl o kus dál, kdybych si tenkrát nechal poradit.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: