Silový trénink + "workout" prvky.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silový trénink + "workout" prvky.  Úvodní stránka -> Trénink -> Silový trénink + "workout" prvky.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kaplii

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:24 pm    Předmět: Silový trénink + "workout" prvky. Odpovědět s citátem

Zdravím,
silovému tréninku (BP+SQ+DL, millitary press,...) se už nějakou chvíli věnuji, ovšem v poslední době mám nutkání přidávat něco navíc a zkouším věci jako muscle-up (na kruzích i hrazdě) a chůzi po rukou. Ovšem to zabírá dost času a dělá mi problém tyto dva segmenty cvičení kombinovat, chtěl jsem se zeptat někoho zkušenějšího, jak to kombinujete? Případně existuje nějaký trénink?
PS: v podstatě mi jde o tréninky crossfitu, aniž bych jezdil WODs.
Díky. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fangorn

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičím prakticky to samé a myslím, že k tomu není zase tak moc co radit. Oba druhy tréninku se navzájem nevylučují, ale spíš doplňují a progres v jednom znamená progres v druhym. Pokud teď cvičíš dejme tomu 3 - 4x týdně, zkus jeden trénink zařadit čistě na workout a když tě to bude bavit a budeš vidět přínos, cvič to půl na půl. Nedoporučoval bych dávat workout po klasickym tréninku - u cvičení s vlastní vahou je technika klíčová a i jednoduchý cviky jsou ve striktním provedení docela náročný. Osobně to tak jedu, jeden trénink mám hlavně na sílu (činky ve fitku) a druhej s vlastní vahou (doma) - ušetřim za fitko (i když je fajn pořídit si na domácí cvičení nějaký základní vybavení), vyhnu se stereotypu a i mám pocit, že se posouvám dopředu víc, než jen při klasickym cvičneí. Je potřeba mít na mysli, že při workoutu dostávají zabrat hlavně ruce/ramena a záda, takže s tim při tréninku počítat, ale to ber spíš jako plus:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: