stagnace.fullbody trenink?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - stagnace.fullbody trenink?  Úvodní stránka -> Trénink -> stagnace.fullbody trenink?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheDarkPrince

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 8:41 pm    Předmět: stagnace.fullbody trenink? Odpovědět s citátem

Jak z nazvu vypovida, tak nejakou dobu stagnuju nebo mozna dokonce regres, nekdy zvedam i mene nez sem zvykly, a nemam proste nejak celkove silu.Proto bych chtel doporucit nejaky fullbody trenink na 3x tydne (+ nejake vase zkusenosti s nim, jak na vas fungovalo a tak) nejsem novcacek, cvicil sem predtim tak nejak halabala, za rok sem nabral nejakych 14 kilo (zacinal sem na 78, ted mam okolo 82) a muj cil je nabrat na tech 90, ale citim ze to ted jde nejak ztuha.
hledal sem tak nejak na internetu i na main webu ale nejak sem ty programy ani moc nepobral, bylo to neco na princip tady mas teorii jak by to melo fungovat, ale trenink si sestav sam, pekny. jenze nejsem se zkusenostma az na takove urovni.

dekuju predem za pomoc :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
otočbýk

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vic jez, zkus brat pred treningem nakopavac, zkus vic spat nebo zkus 2-3 tydny ulevit si jet 10-12 opakovani v serii
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:46 pm    Předmět: Re: stagnace.fullbody trenink? Odpovědět s citátem

TheDarkPrince napsal:
Jak z nazvu vypovida, tak nejakou dobu stagnuju nebo mozna dokonce regres, nekdy zvedam i mene nez sem zvykly, a nemam proste nejak celkove silu.Proto bych chtel doporucit nejaky fullbody trenink na 3x tydne (+ nejake vase zkusenosti s nim, jak na vas fungovalo a tak) nejsem novcacek, cvicil sem predtim tak nejak halabala, za rok sem nabral nejakych 14 kilo (zacinal sem na 78, ted mam okolo 82) a muj cil je nabrat na tech 90, ale citim ze to ted jde nejak ztuha.
hledal sem tak nejak na internetu i na main webu ale nejak sem ty programy ani moc nepobral, bylo to neco na princip tady mas teorii jak by to melo fungovat, ale trenink si sestav sam, pekny. jenze nejsem se zkusenostma az na takove urovni.

dekuju predem za pomoc :)

podle me ze 78 na 82 je jenom 4 kila a ne 14
chces trening?
tady mas:
http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html
http://www.freimen.cz/clanky/trenink/korte.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
TheDarkPrince

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napsal sem to spatne :) 68 to melo byt
co sem na to tak zbezne kouknul tak ten prvni je na 4 dny v tydnu, to me casove nevychazi : (
a korteho sem uz jel. bear vypada zajimave, ale myslim ze to je jden z tech clanku co sem moc nepochopil (ted si nepamatuji jestli to je zrovna ono) prectu si to kazdopadne.
arkan

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheDarkPrince napsal:
napsal sem to spatne :) 68 to melo byt
co sem na to tak zbezne kouknul tak ten prvni je na 4 dny v tydnu, to me casove nevychazi : (
a korteho sem uz jel. bear vypada zajimave, ale myslim ze to je jden z tech clanku co sem moc nepochopil (ted si nepamatuji jestli to je zrovna ono) prectu si to kazdopadne.

Sestav si na nějakou dobu cyklický trénink.

Příklad:
cykly se opakují po 3 týdnech
1.vysokoobjemový trénink-velký počet sérií, 6 opakování 50% maxima
2.trenink s50-60% maxima po 10opakováních a 4 séríích
3.silový trénik 90-100% 3-1opakování
4.full body
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://powerlifting.ronnie.cz/c-8937-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-i.html
http://powerlifting.ronnie.cz/c-9135-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-ii.html

jde hlavne o rozdeleni a principy cyklistiky, jak pise Arkan
TheDarkPrince

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

diky za rady panove :)
Princ

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá se mi to, nebo ten Freimenův těžko-lehký je spíš lehký a ještě lehčí?

V těžkém dni je tam třeba 12 opakování na mrtvý tah, pak jich sice ubývá, ale další dva cviky končí na šesti. Nezdá se mi to moc silové.

Nemělo by větší koule napsat to s opravdovým kontrastem, jako třeba:

Nohy (těžce):
Power snatch 5x3
Mrtvý tah 5x5
Čelní dřep 5x5
...
?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Princ napsal:
Zdá se mi to, nebo ten Freimenův těžko-lehký je spíš lehký a ještě lehčí?

V těžkém dni je tam třeba 12 opakování na mrtvý tah, pak jich sice ubývá, ale další dva cviky končí na šesti. Nezdá se mi to moc silové.

Nemělo by větší koule napsat to s opravdovým kontrastem, jako třeba:

Nohy (těžce):
Power snatch 5x3
Mrtvý tah 5x5
Čelní dřep 5x5
...
?

To ani silový být nemá, těžký je to ve smyslu, že jsou tam základní cviky, v tom lehčí by to zase měly být spíš cviky doplňkový, ale pořád je to kulturistický a ne powerlifterský trénink, takže logicky víc opakování, míň sérií a víc cviků na partii.
Sakhal

PříspěvekZaslal: po únor 29, 2016 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím pánové,
Od začátku ledna pravidelně cvičím a řeším stravu, třetím týdnem jedu fullbody trénink, s váhama v tréninku jsem šel mírně nahoru, všechno se zdalo být ideální. Ale teď během posledních dvou týdnů jsem nepřibral ani deka. Stravu si hlídám. Během dvou posledních týdnů jsem zvednul sacharidy z 250 na 350 gramů denně, bílkovin mám min. 160 g denně a tuků tak 60-70 gramů/den, momentálně vážím 72,5 Kg a měřím 178 cm.

Nějaké nápady, jak to nakopnout ? Děkuju
s7RanG

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořádným tréninkem. Pokud jíš jak píšeš, problém bude pravděpodobně tam.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nenabiras,tak asi neni z ceho
Simply clever
Bicakos

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakhal napsal:
Zdravím pánové,
Od začátku ledna pravidelně cvičím a řeším stravu, třetím týdnem jedu fullbody trénink, s váhama v tréninku jsem šel mírně nahoru, všechno se zdalo být ideální. Ale teď během posledních dvou týdnů jsem nepřibral ani deka. Stravu si hlídám. Během dvou posledních týdnů jsem zvednul sacharidy z 250 na 350 gramů denně, bílkovin mám min. 160 g denně a tuků tak 60-70 gramů/den, momentálně vážím 72,5 Kg a měřím 178 cm.

Nějaké nápady, jak to nakopnout ? Děkuju

Můžu se zeptat jaký fullbody trénink?

Rychle na stránku:

Přejdi na: