Co je třeba změnit ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co je třeba změnit ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Co je třeba změnit ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ragnarog

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 1:32 pm    Předmět: Co je třeba změnit ? Odpovědět s citátem

Zdravim chlapi, měl bych takovej dotaz zda by mi někdo k tomu něco řek...abych se nejřív trochu popsal 25let, cca 89kg a 178cm vejška, 9 měsíců chodim 4x tejdně do posilky ještě s 3 lidma z toho jeden tomu docela rozumí ale jelikož začínal jako hubenej nemá s tím moc zkušenosti....já začínal asi na 98kg, nejím vůbec sladký, jim dost zeleniny, samořejmě nějakej salám atd taky občas proběhne snažim se nejíst moc ale spíše málo vícekrát denně...svaly nabírám změna je dost zřetelná od počátku, používal jsem jako doplněk jen BCAA a poslední měsíc a půl jsem dával proteiňák po tréninku, bývalo mi po tréniku občas špatně jako na omdlení když se jeli velký svaly jako stahna,záda kolega říkal že je to nedostatkem sacharidů, zda to tak je ? jelikož nežeru to sladký, tak jsem teď pořídil mutanta a dávám po tréninku mutanta a trochu proteinu a zdá se že to asi je lepší......a zajímá mě, chtěl bych více zhubnout, hlavně v oblasti obličeje což se zatím moc za tu dobu co jsem zhubnul a makám moc nezměnilo :D vím že to záleží nejspíš na celkovým obsahu tuku v těle....tak mě zajímá nějaká rada jak toho lépe dosáhnout abych dál přibíral na svalech ale i hubnul.......napadlo mě zda by to pomohlo, dělám ranní 8h po-pá do práce cca 10+10km tak že bych ráno a zpět jezdil na kole a pak mám po 2hod trénink...řekne mi k tomu někdo něco?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vynech sacharidy umele
Jez jenom zelwninu a maso,pripadne mlecne vyrobky
Zmena pistavy je prevazne o jidelnicku
Kolo muze pomoci,ale neudela zazraky
V posilce to chce spravny trening
Cim lepsi mas jidelnicek a trening,tim lepsi a rychlejsi bude z!ena postavy

Rychle na stránku:

Přejdi na: