Zaslal: út březen 08, 2016 3:38 pm Předmět: Rada ohledně ramen
Zdravím,omlouvám se že otravuji,jsem začátečník a chcu se jenom zeptat ohledně pár věcí.
Začínám cvičit je mi 16 a mam nadváhu,většinu života sem strávil bez pohubu.
Rozhodl jsem se že budu posilovat a zkusím začít žít zdravějí a nechci dělat zbytečné chyby,takže moje první otázka:
1.když ted začínam tak sem nikdy moc nezkoušel kliky a zjistil sem že u kliku mě hodně bolí ramena a u benche taky a to mohu zvedat lehkou váhu (klidně jenom tyčku),ale přesto mě ramena bolí,podle mě to je kvůli tomu že za ty roku co sem se nehýbal stuhli svaly a ted musím zpevnit tak to bolí,ale to je muj názor takže se vás ptám čím to muže být ? (byl jsem i u doktora,ale to mi kničemu nebylo řekl že jsem vpohodě a nadával na moji váhu spíš )
2.Ještě bych chtěl poprosit o radu ohledně rozcvičky a zahřátí,vůbec nechápu co tím lidi myslí,jako jak se mam zahřát,jezdit předým na rotopedu nebo běhat ?
Doufám že neotravuji a že mi poradíte.
Děkuji předem všem za jejich čas,rady a snahu mi pomoct
Děkuji mockrát za odpověd,ještě bych se chtěl zeptat ohledně těch odkazů,jak dlouho bude trvat než se rozpohybuji když pujdu podle vašeho plánu ? Děkuji předem
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Ne ja nevim co ti poslal, mam jen averzi vuci koularum, sorry za spam
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
ahoj, třeba ti to pomůže, pokud máš nadváhu tak bys toto mohl zvládnout...
mrkni, bud ti to neco da nebo neda..nerozumim tyhle problematice, ale videjka ti postnu klidne, kdyz to muze treba pomoci nejak..
Děkuji mockrát za odpověd,ještě bych se chtěl zeptat ohledně těch odkazů,jak dlouho bude trvat než se rozpohybuji když pujdu podle vašeho plánu ? Děkuji předem
Jsi mladej kluk - nejde nutně o to se "rozpohybovat", ale "nezačít se ničit". Žádný pokus-omyl.
Jsi mladej kluk - nejde nutně o to se "rozpohybovat", ale "nezačít se ničit". Žádný pokus-omyl.
To ano,ale taky bych se potřeboval rozpohybovat,protože podle mě hodně svaly zakrněly,ale rád bych věděl jak dlouho by trvalo dosáhnout výsledku kdybych šel podle vašeho plánu ?
Mravenec1 děkuji za videa,určitě to zkusím a doufám že to pomůže.
Ty videa jsou dobrý možná tak jako rozcvička pro někoho kdo je úplně v pohodě a i tak si umím představit daleko lepší věci než náhodně vybraný mávání rukama kde asi moc nepoužívaj správnou mechaniku.
Jinak to třetí video je krásná ukázka toho jak se to dělat nemá. Chlapec to tam těžce nedává.
To ano,ale taky bych se potřeboval rozpohybovat,protože podle mě hodně svaly zakrněly,ale rád bych věděl jak dlouho by trvalo dosáhnout výsledku kdybych šel podle vašeho plánu?
- začni
- drž se plánu
- nespěchej
- a pak dej vědět.
To ano,ale taky bych se potřeboval rozpohybovat,protože podle mě hodně svaly zakrněly,ale rád bych věděl jak dlouho by trvalo dosáhnout výsledku kdybych šel podle vašeho plánu?
- začni
- drž se plánu
- nespěchej
- a pak dej vědět.
Dobře a začít mam nejprve stým to:Jak uvést tělo do startovního nastavení
a třeba pak pár dnech až toto : Základy posilování s vlastní vahou
nebo to skombinovat ?
Poman:Děkuji za názor,podle vašeho komentáře soudím že tomu rozumíte,takže nemam dělat ty cviky v tom videu ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru