Souměrnost břišních svalů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Souměrnost břišních svalů  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Souměrnost břišních svalů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enthusiasm

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 10:07 pm    Předmět: Souměrnost břišních svalů Odpovědět s citátem

Zdravím, rád bych se zeptal zda je souměrnost břišních svalů ( myšleno postavení svalů naproti sobě ) . Podmíněno genetikou nebo špatným prováděním cviků, případně nějaké tělesné indispozice ( špatné držení těla, skolioza patere ) kdy se tělo podvědomě naklání na jednu stranu aniž by jsme o tom věděli. Tohle je dobře třeba vidět když jdete po chodníku a ten kdo jde pred váma vytáčí nohu při došlapu což muže mít za následek spoustu svalových dysfunkcí .

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Genetikou.
enthusiasm

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ptám se proto že sem začal poprvý v životě cvičit břicho a pomalu mizí tuk a začínám rýsovat svaly a zjistuju že nejsou soměrný což mi dost ničí motivaci :)

genetikou ...takže pod tukem jsou ukryty břišní svaly ...který se cvičením rozvíjí do předem daných tvaru ?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enthusiasm napsal:
ptám se proto že sem začal poprvý v životě cvičit břicho a pomalu mizí tuk a začínám rýsovat svaly a zjistuju že nejsou soměrný což mi dost ničí motivaci :)

genetikou ...takže pod tukem jsou ukryty břišní svaly ...který se cvičením rozvíjí do předem daných tvaru ?

Jo
enthusiasm

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm takže pred tím než začnu cvičit je predem daný jak bude sval po 3-4 letech cvičení vypadat ?

Já si vždycky myslel že sval je právě tvarován prováděným cvikem, ani ne tak váhou/počtem cviku ale právě tim provedením podle toho pod jakými uhly se zapojují svaly
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enthusiasm napsal:
hmm takže pred tím než začnu cvičit je predem daný jak bude sval po 3-4 letech cvičení vypadat ?

Já si vždycky myslel že sval je právě tvarován prováděným cvikem, ani ne tak váhou/počtem cviku ale právě tim provedením podle toho pod jakými uhly se zapojují svaly

Sval máš určitým způsobem upnutej a to nevošulíš.

Rychle na stránku:

Přejdi na: