Maximální OBJEM - KORTE?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximální OBJEM - KORTE?  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximální OBJEM - KORTE?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PumpedChest

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 10:24 pm    Předmět: Maximální OBJEM - KORTE? Odpovědět s citátem

Zdar, přejdu rovnou k věci, jsem endomorf 77kg/176cm, cíl: pořádnej objem.
Jaké máte doporučení na trénink? Co jsem tu tak vyčetl, tak hodně lidí doporučuje Freimenův korte, článek na jeho webu je z roku 2007, tak jestli myslí každý toto nebo nějakou novější variatnu, bdyžtak prosím o odkaz. Nějaké rady/tipy k tréninku?

Zde přikládám můj objemový jídelníček:

Snídaně
4 vejce, tuňák v oliv. oleji, hrst cherry rajčat, šťáva z 1-2 pomerančů

Post workout
30g protein, 30g maltodextrin

Oběd
200g kuřecí prsa, 150g jasmínové rýže/550g pečené brambory

Svačina
30g protein, 30g arašídové máslo nebo tvaroh,banán

Večeře
200g kuřecí prsa, 100g rýže/350g brambory

Před spanim
Tvaroh

Doplňky: protein, creatin, vitamin C, multivitamín, omega 3, zinek+vapník+hořčík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekna dietka
deiw

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2016 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, Korte je v pohodě. Z osobní zkušenosti doporučuju držet se té rady ohledně nahrazení mrtvol v prostředním tréninku. Fakt to je znát jestli to jedeš 2x nebo 3x. Jednou jedinkrát jsem v prostředním tréninku ty mrtvoly jel, a po následujícím třetím tréninku mě ta spodní záda hned začala bolet, naštěstí se to spravilo.

Jinak se dívám na ten jídelníček - co s týče celkových kJ, tak bys myslím mohl trochu přitlačit, ale to bys měl vědět sám, kolik zhruba potřebuješ, případně to po 2 týdnech změníš.
Co bys ale určitě měl změnit je poměr makroživin - bílkovin máš zbytečně moc - od oka skoro 3g/kg, naopak sacharidů tam vidím zhruba 250g? To mi na objem a korte zvlášť příjde málo. Tuků bys taky mohl pár gramů přidat.

Rychle na stránku:

Přejdi na: