Split trenink nebo cele telo ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Split trenink nebo cele telo ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Split trenink nebo cele telo ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:52 pm    Předmět: Split trenink nebo cele telo ? Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html
---------------------------
je to delsi ale stoji to za prectetni pro ty co neznate...

jinak vas nazor na to ? driv jsem totiz cvicil cele telo kazdy den ale asi pred 2 meisic jsem presel na split trenink a teprve ted jsem narazil na tento clanek..vas nazor na to ?diky [/u]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

funguje vsechno a nic negunguje naveky
po FB je idealni split
po intenzite objem (treningu)
kdyz delas dve tri opacka, prejdi na 10+
jak nekdo rekl, bylo by blahove delat porad to same a cekat ruzne vysledky
Daspy

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:30 pm    Předmět: odpoved Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
funguje vsechno a nic negunguje naveky
po FB je idealni split
po intenzite objem (treningu)
kdyz delas dve tri opacka, prejdi na 10+
jak nekdo rekl, bylo by blahove delat porad to same a cekat ruzne vysledky

Cvicim 4x tydne streda ctvrtek sobota nedela odle toho meho planu :

skladal jsem si ho sam...
bphuzel kdyz se obcas stane ze proste musim vynechat jeden den napriklad vynecham trenink v sobotu protoze mi to proste cas nedovoli.. ( prace pritelkyne rodina a jine dulezite veci) tak se k dalsimu treninku prs,zad,ramen dostanu az opet ve stredu.. a to znamena jendou tydne.. vim ze reknes muzes si to docvicit v patek, ale to bych pak sel este v sobotu a v nedeli a to sou 3 dny po sobe a ja to tezko regeneruji.. nevim no [/img]
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím, mám jiný problém ale dám to sem,.... kamarád cvičil split-partii 1x tydně 4ma cvikama....pak sem mu ''vnutil'' beara a teď jede těžkolehký split...u beara se snažil ještě pridat cviky nad ramec rozpisu (po 3 tydnech uz jel jen ciste rozpis co je tady bo byl rad zeto zvladne) ....ale ted, fraimenuv tezkolehky splkt a furt tam cpe posrane trapezy, ........ jak mu vysvětlit (pokud je to teda na místě) ze to nema delat? Neni to jedine, ze da 4 serie na trapes....vzdy k tricepsu prida 1 cvik, k bicepsu,.... nemate padny argument na to? On rika ze to neciti a cosi kdesi...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Prosím, mám jiný problém ale dám to sem,.... kamarád cvičil split-partii 1x tydně 4ma cvikama....pak sem mu ''vnutil'' beara a teď jede těžkolehký split...u beara se snažil ještě pridat cviky nad ramec rozpisu (po 3 tydnech uz jel jen ciste rozpis co je tady bo byl rad zeto zvladne) ....ale ted, fraimenuv tezkolehky splkt a furt tam cpe posrane trapezy, ........ jak mu vysvětlit (pokud je to teda na místě) ze to nema delat? Neni to jedine, ze da 4 serie na trapes....vzdy k tricepsu prida 1 cvik, k bicepsu,.... nemate padny argument na to? On rika ze to neciti a cosi kdesi...

ah vygooglu konecne mohutny, nebo tak nejak
tam je popsany vztah mezi napumpovanim (palenim) a rustem

DASPY: pokud vynechas trening, tak zarad vynechany hned dalsi den v posilce
osobne se mi nelibi ze nemas vyvazene pocty cviku na svaly
priklad prsa prvni den 3 cviky, kvadryceps 2, a to je sakra velkej sval, hamstring jenom jeden (co ti udelal, ze ho zanedbavas?)
pri tvem vytizeni bych vazne volil FB, FB a pak nejake AB
Daspy

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 4:20 pm    Předmět: hm Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
micus6 napsal:

priklad prsa prvni den 3 cviky, kvadryceps 2, a to je sakra velkej sval, hamstring jenom jeden (co ti udelal, ze ho zanedbavas?)

ja tyhle vase profi skratky jako AB ORPAVDU NEVIM CO ZNAMENAJI :D
mohl ybch te prosim poprosit o prosbu ? byl by si tka hodnej a ukazal me tu nazornej trenink kterym bych mel cvicit pri cviceni 4x tydne? ja opravdu nevim jak si poskladat plan jak vidim..myslel sem si ze je tento ok ale jak vidim tak ne tak pokud yb to slo abyl bys tak hodnej muzes me s tim pomoct? diky moc
MikTek

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
micus6 napsal:

Otázka je...né co ti ten hamstring udělal, že ho necvičíš, ale spíš co ti udělá, když ho cvičit nebudeš a bude zanedbanej oproti předku + nárůstu tělesné hmotnosti :)

Bolestí kolen to začne :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 4:27 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

[quote="
pri tvem vytizeni bych vazne volil FB, FB a pak nejake AB[/quote]

ja tyhle vase profi skratky jako AB ORPAVDU NEVIM CO ZNAMENAJI :D
mohl ybch te prosim poprosit o prosbu ? byl by si tka hodnej a ukazal me tu nazornej trenink kterym bych mel cvicit pri cviceni 4x tydne? ja opravdu nevim jak si poskladat plan jak vidim..myslel sem si ze je tento ok ale jak vidim tak ne tak pokud yb to slo abyl bys tak hodnej muzes me s tim pomoct? diky moc[/quote]
AB: trening A a trening B
ani v jednom se neopakuji partie, ani sousedici si neprici
treba: A nohy
B vrsek

pokladat? proc ja? snaz se, na netu je toho dost
kdybys nebyl linej najdes spoustu, zkus treba rozkliknout na zacatku fora zacatecnici a trening a uvidis
krakonos

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2016 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Split muze bejt i treba 2x tejdne, jako to ma treba tady v tabulce nahore...s tim mam asi nejlepsi zkusenosti...ale na druhou stranu, kdyz sem zkousel drepovat 3-5x tejdne, tak mi potom nohy vyrostly nejvic...

Tedko mam kazdou partii 2x tejdne, 4 treningy za tejden...s tim, te 2 tezky (mrtvola, drepy, benche...), 2 lehci, spis s vlastni vahou (vyskoky, pistole, shyby se zavazim, dipy se zavazim)...

Rychle na stránku:

Přejdi na: