Problém s ramenem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém s ramenem  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Problém s ramenem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ch.lamb

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 6:38 pm    Předmět: Problém s ramenem Odpovědět s citátem

Ahoj, píšu sem s nadějí, že nebudu muset navštívit ortopeda, ale kdo ví .. Četl jsem, že různé obtíže s rameny jsou docela běžné a já mám pocit, že jsem nic nezanedbal ani nepřetěžoval, ale prostě druhý den po tréninku jsem začal cítit bolest a horko uvnitř pravého ramene. Nezáleželo to na pohybu a nevnímal jsem to ani v jednom kuse. Začalo to ve středu, v pátek jsem měl ještě trénink biceps+triceps a během toho ani po tom jsem nic jinak necítil. Jen chvílema ta horkost. Včera jsem strávil den na kole a už od večera než jsem šel spát cítím v tom rameni větší horkost a upažím jen s bolestí od ramene k lokti.
Asi zkusím tento týden klidovej režim a uvidíme, ikdyž v práci se těžko vyhnu nějaký fyzický záteži.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2016 10:08 pm    Předmět: Re: Problém s ramenem Odpovědět s citátem

ch.lamb napsal:
Ahoj, píšu sem s nadějí, že nebudu muset navštívit ortopeda, ale kdo ví .. Četl jsem, že různé obtíže s rameny jsou docela běžné a já mám pocit, že jsem nic nezanedbal ani nepřetěžoval, ale prostě druhý den po tréninku jsem začal cítit bolest a horko uvnitř pravého ramene. Nezáleželo to na pohybu a nevnímal jsem to ani v jednom kuse. Začalo to ve středu, v pátek jsem měl ještě trénink biceps+triceps a během toho ani po tom jsem nic jinak necítil. Jen chvílema ta horkost. Včera jsem strávil den na kole a už od večera než jsem šel spát cítím v tom rameni větší horkost a upažím jen s bolestí od ramene k lokti.
Asi zkusím tento týden klidovej režim a uvidíme, ikdyž v práci se těžko vyhnu nějaký fyzický záteži.

Já měl problémů s rameny dost a řeknu ti, že problémy s rameny nic normálního nejsou. Máš-li problém, nastala tam určitá změna, na kterou je potřeba reagovat. A jaká změna to je, na to ti nejlépe odpoví ortoped a jak na ní reagovat, na to jsou ideální buď ortoped či fyzioterapeut.
Teplotou se obvykle vyznačuje zánět. Takže, podle mě, máš v rameni na 90 % zánět. Pokud to chceš léčit sám, můžeš zkusit brufenovou smršť Ale spíše bych ti doporučil skočit za ortopedem a zkusit zjistit příčinu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: