Intenzivní fullbody a hubnutí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Intenzivní fullbody a hubnutí  Úvodní stránka -> Trénink -> Intenzivní fullbody a hubnutí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frybis

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2016 10:40 am    Předmět: Intenzivní fullbody a hubnutí Odpovědět s citátem

Zdravím vás kluci, díky vašim radám jsem zhubl zatím okolo 7,5 kilo tuku za dva měsíce, a trochu nabral svalů. Jídlo mám dořešený, ale stále nevím, jakým se dát směrem v posilovně.

Mým cílem je jednoznačně zhubnout tuk - potom nabrat. Jedu low carb a high fat, low carb absolutní, v den volna žádný sacharidy (stejně jich je okolo 30-40g denně kvůli fruktóze v zelenině atd) a v den tréninku je jediný sacharidový jídlo PO tréninku v podobě brambor, občas tmavého pečiva.

Chci ale abyste mi poradili v tréninku, protože nevím jestli jde dohromady intenzivní fullbody s kardiem obden, a hubnutí, respektive i nabírání svalů. Jestli to není zbytečně moc, když chci prvně zhubnout, dávat do toho fullbody který mi je akorát tak k udržení svalů, protože ty svaly stejně moc nenaberu protože jsem v kalorickým deficitu denně.

Respektive po dvou měsících co tohle dělám, mi velmi vzrostla síla, ale svaly minimálně.

Chodím na fullbody a chci vědět, zda je to ok.

Cca 70minut. Cvik/cvik znamená varianty, který střídám obtýden, jeden týden tedy první cvik, druhej týden druhej cvik, a tak dokola.

- Mrtvý tah/legpress (nohy)
- Dřepy (spodek)
- Bent over aka vzpěračská činka k břichu (záda)
- Benchpress (prsa)
- Zvedání dvouručky nad hlavu ve stoje/tlaky s jednoručkami nad hlavu (oboje na ramena)
- Stahování horní kladky s lanem (triceps)
- Bicepsový zdvih s ezetou/Kladivový zdvih (biceps)

--- Mrtvý tah, legpress a dřepy začínám od nižších vah po nejtěžší. Pracovní série jsou pak 4x6
--- Bent over 4x8
--- Benchpress 4x8
--- tlaky na ramena 4x8
--- horní kladka s lanem na triceps 2x8 + 1x6 + 2x8 + 1x6 (ty vložený jednosérie po šesti jsou morbidní váhy, naopak ty série po osmi opakování jsou pumpovačky, na triceps mi tohle luxusně funguje a za ty dva měsíce vyrostl opravdu hodně)
--- Bicepsové zdvihy 2x8 + 1x6 + 2x8 + 1x6 to chodím stejně jako na triceps, kombinace těžkých a středních vah, jdu na to přes to "pálení"

Cca něco kolem hodinky, lehce přes hodinku, objem je nějakých 232 (sérieXopakování).

Po tomhle jdu na kardio, občas HIT. Většinou je to 30-40 na rotopedu na 70% mýho max. Když HIT tak většinou 12 minut ve kterých střídám sprint/výklus.

Po tom hodinku - hodinku a půl hladovím, pak si dám maso+zelenina+sachry, zbytek dne a další den je bez sacharidů. Celkem sním cca 1900-2000kcal.

21 let, 179cm, 84.5 kilo na lačno, velmi silný a velký nohy, dostatečnej vršek, ale kozy a břicho hrozný - tukový.

Děkuju za odpovědi kluci, budu rád za kritiku tréninku, a taky hlavně toho, jestli je to OK? Chtít zhubnout, posílit, a dělat tohle fullbody + kardio. Nemám se na to radši vysrat a dát si měsíc pouze kardia? Nebude to rychlejší? [/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2016 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děláš to dobře; nesnaž se to zbytečně uspěchat, je třeba vydržet.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Frybis

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík.

Myslíš, že by šlo tento fullbody dělat 2+1, čili dva dny posilka, a den voraz? Co jsem viděl, tak na 2+1 lidi chodí jen splity, ale mě prostě fullbody naprosto vyhovuje. Jde o to, že mám zkouškový a mám opravdu hodně volnýho času.

Rychle na stránku:

Přejdi na: