Endomorf jídelníček + trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Endomorf jídelníček + trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Endomorf jídelníček + trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Balonek

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:56 am    Předmět: Endomorf jídelníček + trénink Odpovědět s citátem

Cus chtěl bych nějaké rady co přidat připadne odebrat nebo nechat v mem jídelníčku , začnu tím jak vypadá můj den.
5.00 snídaně = 4 vajíčka Michana + někdy rajče a zitny chleba ( hned po probuzení sklenice studenější vody)
Kolem 8 svaciňa obyčejne protein + ovoce
Bud v 11 oběd (když mám 12ctku ) v kantyne snažím se dávat ryzi, maso a zeleninu
Nebo oběd kolem 14.00 když mám ranní to je ve směs maso a zelenina + priloha (ryze , brambory)
Pak trénink , chodím 3x týdne mám partie rozdělené po 2 (ramena+prsa , nohy + bicak, tricak a zadá ) na konci a před tréninkem dávám kardio 10 minut. V netreningove dny bych chtěl jeste zaradit alepoň delší procházky (40 min) připadne střídat s lehkým klusem
Po tréninku protein a jablko napr.
A nakonec večeře což bývá napr ryba a zelenina
Jinak mám 20 let , 184 Cm a 91kg , chtěl bych se dostat na 85 cca ( o váhu mi až tak nejde ale priorita je pro me shodit tuk co nejvíc to půjde ) diky za rady
Edit. Jezdím 3 série po 10-12 opakovanich u většiny cviků u těžších 8 opakování
Jeste k me suplementaci mám isoprime od amixu , pak rybí olej , B-komplex a sem tam dam zinek , jeste chci zařadit i Vít.C.
Jinak cvičim měsíc .
a můj pitný režim je 2,5-3 litry čisté vody z kohoutku denně , případně magnesia a sem tam v posilce ionták

Ps. Vločky mi absolutně nechutnaji ale uvažoval jsem o oatmash a přidávat to k vajíčkum.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: