Ahoj. Tak už asi po páte začínám s posilováním, nicméně takto dobrý start jsem ještě neměl (haha). Ve zkratce - pauza byla cca 3 roky, takže od nuly. Ano, bez mučení přiznávám, je to (nejenom) kvůli létu a dovolené. Momentálně jedu druhý týden "svoje full body", takové oživení cviků + aby si tělo přivyklo. Většinu cviků jedu 4x10
Trénink :
Po:
dřep
tlaky na šikmé na prsa
stahování kladky záda
stahování kladky triceps
biceps s EZ na skotově lavici
předpažky
břicho
St:
Bench
předkopávání
dolní kladka na záda
jednoručky v sedě na biceps
bench na úzko triceps
tlaky na ramena
břicho
Pá:
Mrtvý tah
Rozpažky na rovné lavici
kliky mezi lavičkami
přítah EZ
činky k bradě - ramena
zdvih
činky ve stoje - biceps
břicho
Je to takový miš maš cviků co znám, ve váhách mám mezeru ale nechci to přepálit. Tohle bych chtěl jet cca měsíc a pak se rozhodnu kam dál - těžkolehký split od freimana vypadá dobře, ale nevím jestli bych stíhal.
Jinak jde mi o úbytek váhy, takže přidávám ve dnech volna nějaké inline bruslení, běh..ale na to jsem línej. Ale vím, že bez toho to půjde dolů hůř. Jsem endomorf, takže když se nehlídám, přibírám jen když projdu okolo KFC..nedej bože dovnitř na jidlo :D . 194 cm / 93 kg. Nejsem úplnej buřtík, ale atlet brčko..vlastně ani atlet, taky ne.
Jídelníček :
Snídaně : vločky 150g, jogurt,
protein na dochucení nebo 4-5 vajíček (žloutky nechávám a nechávat budu)
Sváča : Cottage, nějaký žitný chléb nebo balení eidamu + zelenina
Oběd : Kuskus + tuňák 150g (většinou) , 1x do týdne si dám venku nějaký kuřecí steak na přírodno s přílohou
2. sváča :
Protein (80 CFM od
extrifit)
Fitko + na konci
protein (80)
večeře : kuřecí 150g + rýže, občas prohodím s hovězím
občas i druhá večeře - tvaroh +
protein na dochucení, ale záleží podle nálady
No, nemám profesionální ambice, ale nerad bych ztrácel čas, takže prosím o zhodnocení tréninku, který mám teď zařazený na první měsíc a jídelníčku. A díky pokud jste se dostali až sem :) železu zdar