| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 5:55 am Předmět: Fat gripz |
|
|
Furt na mě ze všech stran (i na stránkách o focení) vyskakuje reklama na Fat gripz. Celkem zajímavá věcička. Neviděl to někdo z vás v reálu?
www.fatgripz.com
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
wondra

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
Podle mě to má vliv akorát na předloktí a to tím stylem že po odcvičení bicáku už neudržíš ani činku na cvičení ramen :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Tlustá osa je fajn, trénink s ní je úplně něco jiného než s normální osou, ale tohle udělátko na mě moc přesvědčivě nepůsobí. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
Mně se líbí, že vždycky, když se nějakýmu tréningu nebo pomůcce má dostat vážnosti, tak se napíše, že ji používají "US special forces/navy seals*a20*
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
no ruce ma ten borec dobry, ale asi to nebude tema modrejma kravinama :) To same jako treba ty nesmyslne izolatory co tet propaguje Seth Feroce a podobne nesmysly, je to jen na vylakani penez z lidi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tlustá osa je fajn, trénink s ní je úplně něco jiného než s normální osou, ale tohle udělátko na mě moc přesvědčivě nepůsobí. |
a v cem je fajn? Mne tlustsi osa, tim slabsi je uchop a hure se drzi v rukach. Treba takove premisteni s tlustou osou si nedokazu predstavit :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Já jsem nad nima před nedávnem taky uvažoval a došel jsem k závěru, že je to použitelný jenom u statických cviků, biceps, mrtvola ... jenže nevim jestli by to po chvilce používání na tej čince nelítalo ... ale třeba na jednoručky by to nemuselo bejt úplně marný, nevim, chce to vyzkoušet no. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | a v cem je fajn? Mne tlustsi osa, tim slabsi je uchop a hure se drzi v rukach. Treba takove premisteni s tlustou osou si nedokazu predstavit :) | Přesně kvůli tomu je fajn :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
obmotaj uterak okolo osy na bicak a mas to iste
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tlustá osa je fajn, trénink s ní je úplně něco jiného než s normální osou, ale tohle udělátko na mě moc přesvědčivě nepůsobí. |
sparing to ma, takze som to par krat skusal. Nenasiel som na tom jedinu chybu zatial :). Fakt asi najlepsia nahrada za tlstu cinku. Da sa to namontovat na uplne vsetko, drzi to dobre, neklze to... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt leden 13, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | | a v cem je fajn? Mne tlustsi osa, tim slabsi je uchop a hure se drzi v rukach. Treba takove premisteni s tlustou osou si nedokazu predstavit :) | Přesně kvůli tomu je fajn :-) |
No nevim, nevim. Moc nadsenej bych z toho nebyl. Proc treba cvicit mrtvolu s vahou o 50kg nizsi?
Na zlepseni uchopu to bude urcite dobry, ale jinak v tom zadny klad nevidim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
...aby NAVY SEALS používali tyhle umělý udělátka? HA-HA-HA, navíc si myslím, že je to jen další trik k vylákání peněz od lidí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 5:16 pm Předmět: ... |
|
|
nevíte kde se to dá v česku koupit? omotanej ručník neni tak tlustej... _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Tlustá osa je fajn, trénink s ní je úplně něco jiného než s normální osou, ale tohle udělátko na mě moc přesvědčivě nepůsobí. |
sparing to ma, takze som to par krat skusal. Nenasiel som na tom jedinu chybu zatial :). Fakt asi najlepsia nahrada za tlstu cinku. Da sa to namontovat na uplne vsetko, drzi to dobre, neklze to... |
Naprosty souhlas. Ja je mam z bodybuilding.com. Super vec...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |