Dvoufázové tréninky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dvoufázové tréninky  Úvodní stránka -> Trénink -> Dvoufázové tréninky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Air_force_one

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:26 pm    Předmět: Dvoufázové tréninky Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit s rozumným sestavením tréninku s tím, že by se někdy trénovalo dvoufázově (7:00 a 17:00).
Prosím o zdržení komentářů, že naturál má chodit jen 4x týdně a zbytek chrápat a žrát. S rozumným sestavením mohu trénovat 2x denně 7 dní v týdnu (ale já to rozumné sestavení neznám - poroto se ptám). Můj cíl by byl 4-5x v týdnu 2x denně (ráno/večer).

Je zde někdo ochotný mi pomoct s načrtnutím tréninku? S kostrou alespoň?

Předem díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co treba si nekde vzit normal trenal co je 4- 5x tydne a ty proste rozdelit na 2 pulky na rano a vecer. Pohodka.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Co treba si nekde vzit normal trenal co je 4- 5x tydne a ty proste rozdelit na 2 pulky na rano a vecer. Pohodka.

Myslíš třeba takto :

PO : ráno prsa / večer ramena
ÚT : ráno záda / večer biceps + triceps
ST : volno nebo lehčí kardio
ČT : ráno nohy / večer břicho

dál už nevím aby to mělo smysl jak to nakombinovat. Jde o to, že mám fakt dost času a rád bych ho využil k dvoufázovým tréninkům. Je to pro tělo změna prostě.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký je cíl tréninku? Síla? Objemy? Bikiny fitness? To je dost důležitý určující faktor :)

Derek Poundstone
Air_force_one

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO napsal:
Jaký je cíl tréninku? Síla? Objemy? Bikiny fitness? To je dost důležitý určující faktor :)

vím, že je to i o jídle hlavně, ale chtěl bych nabírat svalovou hmotu s minimem tuku. Hádám, že při dvoufázových tr. mohu klidně střídat objem a sílu? Intenzitu atd.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych začal tím, že bych si tréninkový objem, který odcvičíš normálně, rozdělil do dvou fází, chvíli s tím fungoval, a pak teprve pomaličku začal zkoušet, jestli jde někde přidat nebo ne. Podrobnosti, jak na to, najdeš tady:

http://www.bodyrecomposition.com/training/split-routine-sequencing-part-1.html/
http://www.bodyrecomposition.com/training/split-routine-sequencing-part-2.html/

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Judson napsal:

Myslíš třeba takto :

dál už nevím aby to mělo smysl jak to nakombinovat. Jde o to, že mám fakt dost času a rád bych ho využil k dvoufázovým tréninkům. Je to pro tělo změna prostě.

jestli jsi to ještě nikdy nezkusil tak to musíš vyzkoušet. už jen kvůli tomu abys zjistil, jaký je to opruz přepravovat se dvakrát denně do fitka, dvakrát denně se sprchovat, dvakrát denně z fitka, to si můžeš dovolit akorát tak když seš na pracáku... a garantuju ti, že tě to rychle přestane bavit.
pro růst svalové hmoty to bude kontraproduktivní, ani profesionálové na megadávkách všeho možného necvičí mimo sezónu dvakrát...
FilipF

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Air_force_one napsal:
Judson napsal:

Myslíš třeba takto :

jestli jsi to ještě nikdy nezkusil tak to musíš vyzkoušet. už jen kvůli tomu abys zjistil, jaký je to opruz přepravovat se dvakrát denně do fitka, dvakrát denně se sprchovat, dvakrát denně z fitka, to si můžeš dovolit akorát tak když seš na pracáku... a garantuju ti, že tě to rychle přestane bavit.
pro růst svalové hmoty to bude kontraproduktivní, ani profesionálové na megadávkách všeho možného necvičí mimo sezónu dvakrát...

Já si to zkusil, osm týdnů nebo kolik, dvakrát denně, ráno a večer, před a po práci. :) Dalo se to přežít, ale máš pravdu, že produktivní to nebylo. Ale pěkně jsem se vysekal, i ty svaly se přitom podařilo shodit. :))

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim si, ze ludia tu ta nepoznaju natolko dobre, aby ti zlozili vhodny trening na mieru, ked sa neunuvas ani len napisat co-to o sebe.
Ked uz chces usetrit na trenerovi, aby ti zlozili ludia na fore trening, tak aspon napis o sebe nejake informacie, lebo zrobit split na 1 tyzden vie kazdy hlupak, ale vytvorit si plan a robit progres uz nie. :)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2016 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, že se to dá uregenerovat. Ale proč to dělat složitě a s menšíma výsledkama? Na nabrání hmoty je to fakt píčovina, když nesypeš.

Rychle na stránku:

Přejdi na: