|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Air_force_one

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 1:26 pm Předmět: Dvoufázové tréninky |
|
|
Potřeboval bych poradit s rozumným sestavením tréninku s tím, že by se někdy trénovalo dvoufázově (7:00 a 17:00).
Prosím o zdržení komentářů, že naturál má chodit jen 4x týdně a zbytek chrápat a žrát. S rozumným sestavením mohu trénovat 2x denně 7 dní v týdnu (ale já to rozumné sestavení neznám - poroto se ptám). Můj cíl by byl 4-5x v týdnu 2x denně (ráno/večer).
Je zde někdo ochotný mi pomoct s načrtnutím tréninku? S kostrou alespoň?
Předem díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 1:28 pm Předmět: |
|
|
Co treba si nekde vzit normal trenal co je 4- 5x tydne a ty proste rozdelit na 2 pulky na rano a vecer. Pohodka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Co treba si nekde vzit normal trenal co je 4- 5x tydne a ty proste rozdelit na 2 pulky na rano a vecer. Pohodka. |
Myslíš třeba takto :
PO : ráno prsa / večer ramena
ÚT : ráno záda / večer biceps + triceps
ST : volno nebo lehčí kardio
ČT : ráno nohy / večer břicho
dál už nevím aby to mělo smysl jak to nakombinovat. Jde o to, že mám fakt dost času a rád bych ho využil k dvoufázovým tréninkům. Je to pro tělo změna prostě.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
Jaký je cíl tréninku? Síla? Objemy? Bikiny fitness? To je dost důležitý určující faktor :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 1:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZO napsal: | | Jaký je cíl tréninku? Síla? Objemy? Bikiny fitness? To je dost důležitý určující faktor :) |
vím, že je to i o jídle hlavně, ale chtěl bych nabírat svalovou hmotu s minimem tuku. Hádám, že při dvoufázových tr. mohu klidně střídat objem a sílu? Intenzitu atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 02, 2016 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Judson napsal: | | Co treba si nekde vzit normal trenal co je 4- 5x tydne a ty proste rozdelit na 2 pulky na rano a vecer. Pohodka. |
Myslíš třeba takto :
dál už nevím aby to mělo smysl jak to nakombinovat. Jde o to, že mám fakt dost času a rád bych ho využil k dvoufázovým tréninkům. Je to pro tělo změna prostě. |
jestli jsi to ještě nikdy nezkusil tak to musíš vyzkoušet. už jen kvůli tomu abys zjistil, jaký je to opruz přepravovat se dvakrát denně do fitka, dvakrát denně se sprchovat, dvakrát denně z fitka, to si můžeš dovolit akorát tak když seš na pracáku... a garantuju ti, že tě to rychle přestane bavit.
pro růst svalové hmoty to bude kontraproduktivní, ani profesionálové na megadávkách všeho možného necvičí mimo sezónu dvakrát...
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: čt červen 02, 2016 4:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 02, 2016 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Air_force_one napsal: | | Judson napsal: | | Co treba si nekde vzit normal trenal co je 4- 5x tydne a ty proste rozdelit na 2 pulky na rano a vecer. Pohodka. |
Myslíš třeba takto :
dál už nevím aby to mělo smysl jak to nakombinovat. Jde o to, že mám fakt dost času a rád bych ho využil k dvoufázovým tréninkům. Je to pro tělo změna prostě. |
jestli jsi to ještě nikdy nezkusil tak to musíš vyzkoušet. už jen kvůli tomu abys zjistil, jaký je to opruz přepravovat se dvakrát denně do fitka, dvakrát denně se sprchovat, dvakrát denně z fitka, to si můžeš dovolit akorát tak když seš na pracáku... a garantuju ti, že tě to rychle přestane bavit.
pro růst svalové hmoty to bude kontraproduktivní, ani profesionálové na megadávkách všeho možného necvičí mimo sezónu dvakrát... |
Já si to zkusil, osm týdnů nebo kolik, dvakrát denně, ráno a večer, před a po práci. :) Dalo se to přežít, ale máš pravdu, že produktivní to nebylo. Ale pěkně jsem se vysekal, i ty svaly se přitom podařilo shodit. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: ne červen 26, 2016 9:26 am Předmět: |
|
|
Myslim si, ze ludia tu ta nepoznaju natolko dobre, aby ti zlozili vhodny trening na mieru, ked sa neunuvas ani len napisat co-to o sebe.
Ked uz chces usetrit na trenerovi, aby ti zlozili ludia na fore trening, tak aspon napis o sebe nejake informacie, lebo zrobit split na 1 tyzden vie kazdy hlupak, ale vytvorit si plan a robit progres uz nie. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červen 26, 2016 2:04 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že se to dá uregenerovat. Ale proč to dělat složitě a s menšíma výsledkama? Na nabrání hmoty je to fakt píčovina, když nesypeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|