Jak přibrat?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak přibrat?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak přibrat?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Romvlvs

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 9:05 pm    Předmět: Jak přibrat? Odpovědět s citátem

Zdravím. Obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Trápí mě moje váha...Je mi 17 let, měřím okolo 190 cm a vážím asi jen 62 kg. To je docela extrém...

Spolu s létem začíná i moje "období hanby" , kdy se stydím vyjít ven v tričku a kraťasech, jelikož vypadám jako chodící kostra.. Rozhodl jsem se, že s tím alespoň zkusím něco udělat.. Netoužím po obrovských objemech ani po žádné postavě kulturisty. Chtěl bych prostě vypadat jako normální, zdravý člověk.

Rád bych se zeptal na proteinové nápoje. Jelikož teď budeme stavět novou střehu a v půlce července nastupuju k "jézédákům" na brigádu, tak budu mít takovou placenou posilovnu.. Proteinovým nápojem jsem si chtěl pomoct s nábráním svalů a tím i váhy. Moje otázka na Vás je, jestli je proteinový nápoj v mém případě dobrý nápad a popř. jaký nápoj by pro mě byl nejlepší.

Fakt bych s tím chtěl něco udělat .

Děkuji všem za jakoukoliv odpověď a pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2016 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš sem svůj dosavadní jídelníček.
Jak to je u Vás v rodině, všichni jsou hubení nebo jen ty?
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 4:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein je az to posledni na co by jsi mel myslet , zacni jist poradne , maso , vejce , ryby
a zacni delat , drepy , pozvedy a bence a ono to pujde jen to chce cas
sk

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm brigada v druzstve, to bude takove celodenni kardio...priprav se na to, ze pokud chces pribrat, budes muset zacit vic jist a to tak ze mnohem vic = treba dvojnasobek toho co snis ted. Ale jak uz tu bylo zmineno, bez dosavadniho jidelnicku ti nikdo presneji neporadi.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli nemáš adekvátní živiny v běžným jídelníčku (jídle), proteinem to nezachráníš. Navíc protein je jen jedna složka - chceš přibírat?? Tak pokud už teď víš že např. při brigádě nebude čas půl hodiny svačit, pouvažuj i o sacharidových nápojích. Jestli nepřibíráš, tak prostě a jednoduše máš málo živin (málo jíš) a s ohledem na tvůj věk zřejmě spaluješ jak atomová pec.
Romvlvs

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Jestli nemáš adekvátní živiny v běžným jídelníčku (jídle), proteinem to nezachráníš. Navíc protein je jen jedna složka - chceš přibírat?? Tak pokud už teď víš že např. při brigádě nebude čas půl hodiny svačit, pouvažuj i o sacharidových nápojích. Jestli nepřibíráš, tak prostě a jednoduše máš málo živin (málo jíš) a s ohledem na tvůj věk zřejmě spaluješ jak atomová pec.

Děkuji všem za odpovědi.

Myslím, že můj jídelníček je stejný , jako u ostatních lidí.. Asi to mám v genech - táta byl prý taky tak hubený.

Se speciálním jídelníčkem nepočítám. Vím, že bych ho nedokázal dodržet. Představa, že si každé ráno vážím, kolik šunky si dám na rohlík mě docela děsí..Zkusím prostě jíst co nejvíc to půjde.
Možná bude problém taky v tom, že nemám do jídla takovou chuť..
Romvlvs

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
hm brigada v druzstve, to bude takove celodenni kardio...priprav se na to, ze pokud chces pribrat, budes muset zacit vic jist a to tak ze mnohem vic = treba dvojnasobek toho co snis ted. Ale jak uz tu bylo zmineno, bez dosavadniho jidelnicku ti nikdo presneji neporadi.

A jak si mám zvýšit chuť k jídlu?
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Romvlvs napsal:
Makuška napsal:

Děkuji všem za odpovědi.

Myslím, že můj jídelníček je stejný , jako u ostatních lidí .. Asi to mám v genech - táta byl prý taky tak hubený.

Se speciálním jídelníčkem nepočítám. Vím, že bych ho nedokázal dodržet. Představa, že si každé ráno vážím, kolik šunky si dám na rohlík mě docela děsí..Zkusím prostě jíst co nejvíc to půjde.
Možná bude problém taky v tom, že nemám do jídla takovou chuť..

Nesrovnávej svůj jídelníček s jinými. Máš svůj metabolismus, svoje spalování, svoji vlastní potřebu živin - není univerzální recept pro X lidí.

Žádný speciální jídelníček nepotřebuješ....prostě snídaně - svačina - oběd - svačina - večere - druhá večeře. Přes to nejede vlak a dokud nezačneš přibírat, tak jíš prostě málo. Na to nepotřebuješ nic vážit. Vyhni se nezdravým prázdným kaloriím, který tvému tělu nic nepřinesou, jez kvalitní věci a přibereš. Vydrž to 14 dní a pak uvidíš, jak už si tvoje tělo bude každé 3 hodiny říkat o jídlo a nastaví se ti metabolismus. Když už to v jídle nepůjde, nebudeš stíhat nebo něco podobnýho, dej si sacharidový nápoj a večer protein, pokud se ti do toho chce investovat??

Pokud nechce, kašli na nápoje - dá se nabrat i na zdravé stravě, která je úplným základem. Zdravou stravu nápojema nenahradíš.
ShDW

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Romvlvs napsal:
sk napsal:

A jak si mám zvýšit chuť k jídlu?

Asi nijak :D Prostě to do sebe musíš nacpat ... bude ti týden špatně, ale tělo si na to pak zvykne. Zvláště pokud jsi doteď nic moc nedělal a teď přes léto budeš dělat fyzicky náročnou brigádu, tak budeš spíš ještě hubnout než přibírat. Takže Musíš se rozežrat :) Nedávno jsem si taky nedovedl představit, že bych jedl víc... a teď bych asi hladověl, jíst tak málo jako předtím :)
elrubio

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2016 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Romvlvs napsal:

Myslím, že můj jídelníček je stejný , jako u ostatních lidí. ..

jestli je to jako u ostatních lidí, kteří nemají o výživě ani páru, tak ten jídelníček na 100% stojí za hov,, plno prázdných kalorií a málo kvalitních živin = fat skinny bastard. ..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
choseef

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2016 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prostě se přejídat a ono to příjde samo :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: