|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FrantaatnarF
|
Zaslal: st červenec 20, 2016 10:34 pm Předmět: Trénink - pár dotazů |
|
|
Čau lidi, po freimenovo těžko-lehkym splitu chci najet na trénink 4x týdně stylem:
Po: Psa, záda, ramena
Út: Nohy, ruce
St: Volno
Čt: Psa, záda, ramena
Pá: Nohy, ruce
So: Hiit
Ne: Volno
Základní cviky 5x5, doplnkové 4x8 s tím, že bych jezdil všechny tréninky na doraz. Co si o tom myslíte, dá se to zvládat? Není potřeba střídat těžko s lehkýma, jako tomu bylo od Freimana?
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
samouk
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, nejsem nějaký profík.
Ale odjet v jeden den prsa ramena záda - hodně štěstí.
Bral bych v potaz prsa záda - jsou to protikladné velké partie, to by se dalo, ale k tomu ty ramena?
.. upřímnou soustrast.
NOHY RAMENA RUCE
PRSA ZÁDA
můj tip..
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 7:28 pm Předmět: |
|
|
| samouk napsal: | Ahoj, nejsem nějaký profík.
Ale odjet v jeden den prsa ramena záda - hodně štěstí.
Bral bych v potaz prsa záda - jsou to protikladné velké partie, to by se dalo, ale k tomu ty ramena?
.. upřímnou soustrast.
NOHY RAMENA RUCE
PRSA ZÁDA
můj tip.. |
O týhle variantě jsem taky přemýšlel, dost jsem to pročítal.
Co si myslíš o tréninku 6x týdně PO - SO, dvě partie v tréninku po cca 6 cvikách 2x týdně. Trénink kolem 45 minut. Mám momentálně dost času, tak jestli to má smysl. Nejradši bych jel hnedka po tréninku další trénink, takže motivaci určitě neztratim. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
samouk
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 7:33 pm Předmět: |
|
|
Můj názor je ten
- Pokud si nepotřebuješ udržovat kondici - výdrž - být hbitý, tak těch 6x je zbytečné.
3 - 4x týdně úplně bohatě stačí.
Na soutěž nejdeš, nesypeš (aby jsi měl rychlejší regeneraci pro růst kvůli soutěže) tak mi to příjde úplně pitomé.
Ty partie odjedeš i v dobrém 3 - 4x týdenním tréninku, když dobře procítíš a ani o tom nevíš :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 7:42 pm Předmět: |
|
|
| samouk napsal: | Můj názor je ten
- Pokud si nepotřebuješ udržovat kondici - výdrž - být hbitý, tak těch 6x je zbytečné.
3 - 4x týdně úplně bohatě stačí.
Na soutěž nejdeš, nesypeš (aby jsi měl rychlejší regeneraci pro růst kvůli soutěže) tak mi to příjde úplně pitomé.
Ty partie odjedeš i v dobrém 3 - 4x týdenním tréninku, když dobře procítíš a ani o tom nevíš :-) |
Dám tomu ty 4 dny, máš pravdu, dik
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 8:07 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | jaky je problem odjet zada,prsa,ramena v jednom treninku 2x tydne ? momentalne tak cvicim a ziju |
Můžeš sepsat cviky v daný trénink? Za jak dlouho jsi schopný ten trénink odjet? Kdyžtak dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 5:39 am Předmět: |
|
|
mrtvy tah 6-7 serii
benchpress 5serii
rozpazky 3 serie
upazovani+upazovani v preklonu 4x superserie
da se to odjet v pohode mezi 45min-1 hodinou
druhy trenink ve stejnem tydnu jedu treba
shyby+vrchni kladka,bench na sikme s JC,pritahy cinky k brade ...moznosti je spousta
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 8:08 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | jaky je problem odjet zada,prsa,ramena v jednom treninku 2x tydne ? momentalne tak cvicim a ziju |
Také v tom nevidím problém, pokud je to chytře postavené.
Naopak vidím nesmysl v tom "nohy, ramena, ruce"... když odjedu poctivě nohy, tak jsem rád, že z posilovny vůbec odejdu a ne, že bych pak začal cvičit ještě další 2 partie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červenec 23, 2016 11:15 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | coder napsal: | jaky je problem odjet zada,prsa,ramena v jednom treninku 2x tydne ? momentalne tak cvicim a ziju |
Také v tom nevidím problém, pokud je to chytře postavené.
Naopak vidím nesmysl v tom "nohy, ramena, ruce"... když odjedu poctivě nohy, tak jsem rád, že z posilovny vůbec odejdu a ne, že bych pak začal cvičit ještě další 2 partie. |
Franta:
Premisteni + vyrazovy tlak
shyby + kliky ve stojce
pritahy k brade + kliky na bradlech
bench + pritahy v predklonu
40min ( na kazde je 10min EMOM) a zbytek venuju rozcviceni
do hodiny hotovo
Big muscle: me to prave vyhovuje Nohy + ruce
kdyz dam tezke drepy, rekneme 10x10, tak pak uz jneom 5+5 serii na ruce a muzu domu s pocitem, ze mi to staci
a jinak je to druhy den k tomu treningu, co jsem psal frantovi a pak nasleduje "volno" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|