Neera sirup

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Neera sirup  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Neera sirup
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirka_23

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 8:55 am    Předmět: Neera sirup Odpovědět s citátem

Ahoj :) chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s Neera sirupem. Viděla jsem na to reklamu v časopise a docela mě to zaujalo :) díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesmysl! Jestli si nekdo mysli, ze zhubne cajem, tak si nezaslouzi nic jineho, nez aby ho takovyhle podvodnici obrali...

Neexistuji zkratky, pokud pominu Clenbuterol, nebo rustovy hormon a tak je potreba se smirit s tim, ze se hubne v kuchyni vyvazenym jidelnickem, ktery muze clovek podporit pohybem. A zabere to cas a vyzaduje to spousty discipliny.
Kubík8

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 11:01 am    Předmět: Neera sirup Odpovědět s citátem

Tak v první řadě to není čaj, jak tady kolega píše, ale směs různých olejů a javorového sirupu. Moje přítelkyně to držela, ale pouze ten 3 denní a zhubla po tom fakt hodně. Hrozně u toho teda trpěla, protože pocit hladu ani po vypití hektolitru tohodle nápoje nemizí a navíc jsem asi uplně něvoněl s tim všim jidlem, který jsem vedle ní jedl. Pokud ale člověk podcení přechod z tekuté stravy na normální, nedejbože se začne těsně po ukončení kúry cpát, má zaděláno na pěkný jojo efekt.
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyby to byla susena opici placenta, je to proste nesmysl, na tom se asi shodneme a nebudeme o tom uz diskutovat.
RoPaK

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlastání Neery se nedělá pro zhubnutí ale pro "detox". Jestli si někdo myslí že po tom něco zhubne tak je naivní lálina. A co se detoxu týče jsou levnější varianty. Ale jestli už to máš doma tak si dej.

Rychle na stránku:

Přejdi na: