Plynatost

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Plynatost  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Plynatost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Janekk

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2016 9:25 am    Předmět: Plynatost Odpovědět s citátem

Čau lidi, tréninkové dny konzumuji cca 2,3g bílkovin na 1kg váhy a netréninkové cca 1,7. Bílkoviny počítám normálně i z tuků a sacharidů. Poslední dva týdny furt ucházim, na záchod chodím 1x denně v pohodě, ale každých 10 minut mi vyšle tělo zprávu a já si musim prdnout, ten smrad je pro ostatní strašný, ale mě to voní, jen mě zajímá, jestli to taky tak máte.

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirus

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2016 9:52 am    Předmět: plynatost Odpovědět s citátem

Beru denně bílkovin okolo 3g/kg a nepočítám je z tuků ani sacharidů, jen čistě bílkovinový zdroje. Tuků 100g až 200g (jak kdy), sacharidů max do 200g a plynatostí netrpím, nemám to jako ty.
Riku

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2016 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když ti to voní tak to je v pohodě
vidlodlak

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 7:49 am    Předmět: Re: Plynatost Odpovědět s citátem

Janekk napsal:
Čau lidi, tréninkové dny konzumuji cca 2,3g bílkovin na 1kg váhy a netréninkové cca 1,7. Bílkoviny počítám normálně i z tuků a sacharidů. Poslední dva týdny furt ucházim, na záchod chodím 1x denně v pohodě, ale každých 10 minut mi vyšle tělo zprávu a já si musim prdnout, ten smrad je pro ostatní strašný, ale mě to voní, jen mě zajímá, jestli to taky tak máte.

Díky

Časem to určitě zavoní i ostatním
RaptorMira

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to voní, tak bych to prodával ve flakonech
sk

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a zkousel jsi menit protein ? ... treba bys pak mohl vonet kazdy den jinak...kava, vanilka...jahoda....
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nějak jsem nepochopil, jak může někdo počítat bílkoviny z tuků i ze sacharidů, ale tak, dneska už je asi možné všechno...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 11:11 am    Předmět: Re: Plynatost Odpovědět s citátem

Janekk napsal:

Díky

Tak duvodu muze byt vic. Hodne bilkovin, a to jak celkove tak na jednu porci, steteotipni strava, obvykle kure ryze, vlocky protein, pred spanim tvaroh, nevhodna kombinace jidel, kdy treba kvasi cukry, nektere potraviny maji tendenci zpusobovat plynatost, napr. lusteniny. Zacal bych tim, ze bych snizil bilkoviny do 1,8 a to jak zivocisne tak rostlinne, zameril bych se na pestrost a vyuzival take rostlinne zdroje bilkovin jako je cocka nebo treba soja. Pokud to nepomuze, tak bych hledal pricinu v konkretni potravine. Nadmernou plynatost take zpusobuji hemeroidy, tak jestli to neni tim:))
Trubens

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nějak jsem nepochopil, jak může někdo počítat bílkoviny z tuků i ze sacharidů, ale tak, dneska už je asi možné všechno...

Cipinek, predbehol si ma, ja sa na tom šúlam už minútu vkuse...
Trubens

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 1:51 pm    Předmět: Re: Plynatost Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
....nektere potraviny maji tendenci zpusobovat plynatost, napr. lusteniny ...... (....)......zameril bych se na pestrost a vyuzival take rostlinne zdroje bilkovin jako je cocka nebo treba soja

Rada vhodná nobelovej ceny... Hlavne keď kravy zvyšujú skleníkový efekt prdmi zo sóje...

sk

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 1:57 pm    Předmět: Re: Plynatost Odpovědět s citátem

Trubens napsal:
vlkisekk napsal:
....nektere potraviny maji tendenci zpusobovat plynatost, napr. lusteniny ...... (....)......zameril bych se na pestrost a vyuzival take rostlinne zdroje bilkovin jako je cocka nebo treba soja

Rada vhodná nobelovej ceny... Hlavne keď kravy zvyšujú skleníkový efekt prdmi zo sóje...

srovnavas kravu s clovekem ? ty budes nejaky myslitel :)
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 2:30 pm    Předmět: Re: Plynatost Odpovědět s citátem

sk napsal:

srovnavas kravu s clovekem ? ty budes nejaky myslitel :)

Co čekáš od Randa?
Makuška

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu to správně, že je tu taková nuda, že se tu budou rozebírat i druhy prdů???
burnthemall

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2016 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prskám už dvě minuty na monitor

"mně to voní" "bílkoviny nepočítám z tuků ani sacharidů"

..mam dost
Enzymes Fair Power ® - trávicí enzymy | Survival
Směs účinných trávicích enzymů (amylázy, proteázy, laktázy, lipázy a celulázy).
199 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: