Zaslal: st listopad 30, 2011 4:37 pm Předmět: teplota po treninku
chci se zeptat... v sobotu jsem jel silenej trenink.. prsa/zada, vsecko bez zastaveni, v superseriich hodinu nonstop na krev..a dalsi den sem jel nohy , podle toma platzem ( myslel sem ze umru..) v pondeli v pohode, ale v utery sem mel zvysenou teplotu na 38,5°C a nohy me bolely tak silene, ze jsem se nemoh hejbat,sedet,ani vstat z postele a dneska rano ty nohy jeste bolely a mel sem teplotu, ted uz teplotu nemam a prestaly bolet, tak si rikam, jestli to mohlo bejt z toho?
_________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
ten trenink se mi nezdal spatnej a pro telo to byl dobrej sok po kortem, uplne na jinej zpusob.. a podle namozeni soudim, ze telo bylo v soku poradne
nn ty legpressy to nebyly,ani neznam :D
Dřepy 8-10x 5-20
Hacken dřepy 5x 10-15
Předkopávání 5-8x 10-15
Zakopávání v leže 6-10x 10-15
kdyz sem skoncil drepy, uz sem se jen plazil a dojel zbytek
diky, snad to bylo jen z toho, zejtra to nabehnu zase trochu rozhejbat v klidnejsim tempu
_________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
Ja jsem dneska zazil neco podobnyho asi 3 hodiny po treninku, nemam teplomer tak nevim, ale pocit jak kdyby na mel neco lezlo, unava, ted uz je to v pohode, snad to tak zustane.
Stačí, když na tebe něco málo leze a ty to tělo prostě unavíš a něco na tebe vleze, celkem standart. Na mě když něco vleze, tak to je skoro vždy po trochu tvrdším tréningu, ne že by mě bolely svaly jen z tréningu, ale ještě se k tomu přidá nějaká ta sviňárna co na mě vleze a stojí to pak za to
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:36 pm Předmět: Re: teplota po treninku
Asi už si byl nějakým bacilem načnutý, a tenhle trenink tomu dal korunu, těžko soudit ... Neřeš to, a když už nebudeš mít teplotu a bude ti OK, jeď dál.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru