MUAY Cream - regeneračný krém

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MUAY Cream - regeneračný krém  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> MUAY Cream - regeneračný krém
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Endo

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 7:52 pm    Předmět: MUAY Cream - regeneračný krém Odpovědět s citátem

Zdravím chlapi.
Nemáte niekto skúsenosti s týmto výrobkom ?
-Bolo mi to doporučené obvodnou lekárkou ako možné riešenie môjho problému. Údajne si to drvivá väčšina ľudí vychvaľuje.
-O aký problém ide? Už štvrtý mesiac po zranení oboch achiloviek, neustupujúce doznievajúce bolesti päty, "tŕpnutie" (?) a divné pnutie v lýtkach (akoby sťahovanie svalstva).

PS: Mám odskúšané rôzne iné krémy/gély či tablety Aescin a Wobenzym. Všetko bez efektu. Výsledky všetkých krvných aj zápalových testov mám v poriadku. Rovnako USG a RTG.

Vďaka za prípadné rady a recenzie tohto výrobku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 11:00 pm    Předmět: Re: MUAY Cream - regeneračný krém Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Zdravím chlapi.
Nemáte niekto skúsenosti s týmto výrobkom ?
-Bolo mi to doporučené obvodnou lekárkou ako možné riešenie môjho problému. Údajne si to drvivá väčšina ľudí vychvaľuje.
-O aký problém ide? Už štvrtý mesiac po zranení oboch achiloviek, neustupujúce doznievajúce bolesti päty, "tŕpnutie" (?) a divné pnutie v lýtkach (akoby sťahovanie svalstva).

PS: Mám odskúšané rôzne iné krémy/gély či tablety Aescin a Wobenzym. Všetko bez efektu. Výsledky všetkých krvných aj zápalových testov mám v poriadku. Rovnako USG a RTG.

Vďaka za prípadné rady a recenzie tohto výrobku.

Může trochu pomoci, ale větší změnu neočekávej ani omylem. Je to jen mastička na zahřátí. Pokud chceš změnu, musíš jít po kořenové příčině svých problémů. Nevím co jsi vyváděl s achilovkami (klidně to rozveď, ať se poučíme co nemáme dělat ), ale nechal bych si poradit od dobrého fyzioterapeuta, jak to rozcvičovat, protahovat a vůbec dávat do pořádku. Obvoďačka ti v tomhle neporadí a to může být sebelepší.
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě jediná mast která funguje a ne jen hřeje, opravdu působí proti bolesti. Ale asi bych tím nic neléčil, to je prostě aby tě to nebolelo.
Endo

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 5:18 am    Předmět: Re: MUAY Cream - regeneračný krém Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Může trochu pomoci, ale větší změnu neočekávej ani omylem. Je to jen mastička na zahřátí. Pokud chceš změnu, musíš jít po kořenové příčině svých problémů. Nevím co jsi vyváděl s achilovkami (klidně to rozveď, ať se poučíme co nemáme dělat ), ale nechal bych si poradit od dobrého fyzioterapeuta, jak to rozcvičovat, protahovat a vůbec dávat do pořádku. Obvoďačka ti v tomhle neporadí a to může být sebelepší.

Co nedelat? U mňa to bolo spôsobené zlúčením dvoch faktorov + možno to, že mám ploché nohy.
1. Takže základ- poriadne sa rozcvičiť. A možno to znie zvláštne, ale vedieť kedy skončiť, resp. možno aj kedy račej ostať v posteli. Ja som to trochu podcenil a neprispôsobil rozcvičku zmene tréningu (HIIT šprinty do kopca) a dokončil ho, aj keď už som cítil bolesť v členkoch.
2. Nekupovať topánky od číňanou (bez srandy) Otlačili ma tak, že mi z otlaku až tiekol hnis a do oboch nôh sa mi dostal zápal.

Takže 1+2=prúser.

A áno máš pravdu, obvoďáčka mi s týmto veľmi nepomôže ale aspoň sa snaží. Odporúčila ma na vyšetrenie k ortopédovi, no keďže žijem na Slovensku tak človek príde s problémom a on ho objedná o 2 mesiace.
Tak som sa ešte z vlastnej iniciatívy objednal na neurológiu, tam sa mi podarilo zohnať skorší termín.
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 6:51 am    Předmět: Re: MUAY Cream - regeneračný krém Odpovědět s citátem

Nemůžeš si doktora zaplatit, aby jsi se k němu dostal dříve?

Co se tohodle týče, shodneme se, žádný krém ti k vyléčení nepomůže. Maximálně tak zmírní problém. Na Amazonu měl ten tvůj krém pozitivní recenze a vypadaly i věrohodně, takže vyzkoušet můžeš. Drahý není.
Zkoušel jsi brufenovou smršť? Pokud bys měl problémy s chronickým zánětem, mohlo by to pomoci. Kdybys byl milionář, doporučil bych ti zkusit rázové vlny, ale bez diagnozy by to byl drahý pokus.
Endo

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neurológa sa mi podarilo vybavit už teraz na pondelok. A co sa tyka ortopeda tak ne, nehcel ma zobrat ani prednostne za poplatok (uplatok 😀). Je fajn, že dodržuje zákon, ale teraz sa mi to nehodi... 😀
Brufenovu mas som skusal, aj viacero inych... Pockam teda co mi povie neurolog a podla toho sa uz musin zariadit. Prupadne este skusim obvolat ortopedov v okolitych mestach. A mozno skusim teda aj tu mast. Oproti peniazom co som dal do wobenzymu atd. je to zanedbatelna suma tych cca 6€ za bal.

Ale ďakujem aj tak za reakciu a rady.
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
Neurológa mam už teraz v pondelok. A co sa tyka ortopeda tak ne, nehcel ma zobrat ani prednostne za poplatok (uplatok 😀). Je fajn, že dodržuje zákon, ale teraz sa mi to nehodi... 😀

Spíše jsem myslel doktora, který přijímá platby oficiálně a tím pádem se klientela vytřídí. Ale nevím jak jsou na tom zákony na Slovensku.
Mmariner

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2016 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Soukromou kliniku

Rychle na stránku:

Přejdi na: