|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pafka...
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 7:09 am Předmět: Je pro mne refeed vhodný? |
|
|
Zdravím,
byla bych moc ráda, kdyby mi někdo dokázal poradit, co se mnou..
Minulý týden jsem byla na měření inbody, který mi zjistil jen 6kg tuku z celkových 46kg, metabolismus mám rychlý nad normu, takže ten startovat nepotřebuji, nicméně se posledních 14 dní cítím šíleně unavená, trénovat chodím 4-5x týdně, posiluji převážně silově spolu s kruhovými tréninky. Trénuji půl roku a dle trenéra jsem se vyrýsovala moc hezky.
Na září sí plánuji pořádný cheat, ze kterého mi bude tak tři dny špatně, jak už to znám...
Coby vhodnější formu mi přišlo častěji zařazovat refeed day s minimem tuků, jenže co se týká tuků, ty bych si měla zvyšovat, tak jsem v takovém začarovaném kruhu, makra si hlídám dle iifym, moje hodnoty jsou tuky cca 55g, sacharidy 210g, bílkoviny kolem 100g, ale většinou to přešvihnu i na 110, vyloženě redukci nemám. Chutě na sladké jsem poslední půl rok neměla vůbec, teď je mám ale vážně obří, ale to přisuzuji tomu, že špatně spím.
Doporučili byste mi refeed day? Případně s jakými hodnotami?
Budu ráda za jakékoliv postřehy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 6:01 pm Předmět: |
|
|
Tipuju, že seš spíš přetrénovaná, i když to nebývá moc častý, jak dlouho trvá tvůj trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út listopad 08, 2016 8:31 am Předmět: |
|
|
1) může to být přetrénování - chystáš se na soutěž?? obvykle stačí trénovat 3-4krát do týdne
2) seš asi malinká, že? i tak mi přijde při tolika tr. , že málo jíš, zvýšila bych hlavně bílkoviny a tuky.
3) bereš vitamíny a nějaké doplňky? _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 08, 2016 8:42 am Předmět: |
|
|
Jednodenní refeed ti pomůže spíš psychicky a k doplnění glykogenu; možná by pro tebe byl lepší úplný deload. Dej si lehčí týden, ve kterém odcvičíš menší celkový objem o stejné intenzitě (stejné váhy s menším počtem sérií, klidně to zkrouhni o dvě třetiny), uber i kardio, a přidej tolik sacharidů, kolik potřebuješ, aby ses dostala na dohled k udržovacímu příjmu. To ti pomůže celkově zregenerovat, aniž bys nabrala tuky. A snaž se hodně spát, to je to nejdůležitější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: ne listopad 13, 2016 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj , měl bych taky dotaz ohledně refeedu a nechtělo se mi zakládat nové téma. V jaké fázi diety je vhodné zařadit refeed ? a zařazuje se jen při nízkosacharidové dietě ? Momentálně jsem zařazoval refeed jednou týdně ale neni to zbytečné ? na 73 kg mam momentálně 2400 kcal z toho jsou 228g sacharidy. Díky za odpověď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne listopad 13, 2016 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Mendrovec napsal: | | Ahoj , měl bych taky dotaz ohledně refeedu a nechtělo se mi zakládat nové téma. V jaké fázi diety je vhodné zařadit refeed ? a zařazuje se jen při nízkosacharidové dietě ? Momentálně jsem zařazoval refeed jednou týdně ale neni to zbytečné ? na 73 kg mam momentálně 2400 kcal z toho jsou 228g sacharidy. Díky za odpověď :) |
Uplně přesně se to popsat nedá kdy. Zodpověz si tyto otázky:
1) Jak dlouho už držíš dietu?
2) Kolik jsi zhubnul? Jak rychle ti jde dolů hmotnost?
3) Jak často trénuješ, jaký styl tréninku, jaké máš zaměstnání/školu
4) Kolik procento tuku cca máš?
5) Jdou ti silové výkony dolů nebo si je zatím držíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: út listopad 15, 2016 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Mendrovec napsal: | | Ahoj , měl bych taky dotaz ohledně refeedu a nechtělo se mi zakládat nové téma. V jaké fázi diety je vhodné zařadit refeed ? a zařazuje se jen při nízkosacharidové dietě ? Momentálně jsem zařazoval refeed jednou týdně ale neni to zbytečné ? na 73 kg mam momentálně 2400 kcal z toho jsou 228g sacharidy. Díky za odpověď :) |
Uplně přesně se to popsat nedá kdy. Zodpověz si tyto otázky:
1) Jak dlouho už držíš dietu?
2) Kolik jsi zhubnul? Jak rychle ti jde dolů hmotnost?
3) Jak často trénuješ, jaký styl tréninku, jaké máš zaměstnání/školu
4) Kolik procento tuku cca máš?
5) Jdou ti silové výkony dolů nebo si je zatím držíš? |
1) 9 měsícu
2) 11,6 kg. v průměru 300 - 600 g týdně
3) 5x týdně , split (tělo 2x týdně,ruce 3x) škola
4) 12,3%
5) zvednul jsem maxku na drep a mt o víc jak 30 kg. Bench o 15.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|