Rozmixované sacharidy / syrová rýže

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rozmixované sacharidy / syrová rýže  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rozmixované sacharidy / syrová rýže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kalibro8

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 8:41 am    Předmět: Rozmixované sacharidy / syrová rýže Odpovědět s citátem

Zdravím.
Do teď jím 500g sacharidů denně z těstovin a rýže (vařené). Myslíte, že bych mohl koupit mixér a mixovat syrovou rýži s vodou, aby se lépe pila ? Nezkazí se tím nic, když je syrová ? A popřípadě bude stačit obyčejný mixér na smoothie do 1000 Kč ? Děkuji za odpovědi a rady :)

Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
visual

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ryze + hrnec/ryzovar = nejjednodussi varianta
testoviny + hrnec = nejjednodussi varianta
brambory + hrnec/trouba + plech = nejjednodussi varianta

Prijde mi to pomerne jednoduche..... a myslim si ze to co vymyslis je....nesmysl.
Fangorn

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc to vubec mixovat? Muzes si koupit bramborovy/ryzovy atd. skrob a rovnou to smichat ve vode a vypit. Jestli tim neco zkazis? Myslim, ze maximalne kratkodobe svoje zazivani a to te vyskoli tak, ze uz to zkouset nebudes Vykasli se na vymysleni kravin a normalne si tu rejzi uvar.
JPS1

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nehledě na to, že syrovou rejži asi moc nestrávíš a jak je tvrdá, tak ten mixér odděláš a tu kejdu si ani nechci představit. Co takhle koktejl z maltodextrinu?
pilarius

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syrovou rýži rozhodně nekonzumuj. Pojí se to se zbytečnými zdravotními riziky.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 4:43 pm    Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže Odpovědět s citátem

Kalibro8 napsal:
Zdravím.
Do teď jím 500g sacharidů denně z těstovin a rýže (vařené). Myslíte, že bych mohl koupit mixér a mixovat syrovou rýži s vodou, aby se lépe pila ? Nezkazí se tím nic, když je syrová ? A popřípadě bude stačit obyčejný mixér na smoothie do 1000 Kč ? Děkuji za odpovědi a rady :)

Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b]

Tolik sachrů nepotřebuješ. Krom toho, rýže s už tak vysokým glykemickým indexem rozmixovaná bude něco jako kostkový cukr. Přidej tuky a máš vystaráno.
Kalibro8

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A Nemohl bych zaměnit za kukuřičné lupínky ?
MOOG

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč vlastně chceš do sebe cpát takovou porci cukrů, když to "normálně neujíš"?
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:08 pm    Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Kalibro8 napsal:
Zdravím.

Tolik sachrů nepotřebuješ. Krom toho, rýže s už tak vysokým glykemickým indexem rozmixovaná bude něco jako kostkový cukr. Přidej tuky a máš vystaráno.

To jsi uhodl podle čeho, že tolik sacharidů nepotřebuje? Pokud špatně přibírá, musí holt ty sacharidy zvednout :P
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snídaně vločky, svačina taky, po fitku malta, k obědu rýže, ke svačině brambory a k večeři těstoviny, dělim takhle při tréninku každé 3 hoďky 480 sacharidů a v pohodě, chce si to dobře rozvrhnout.
Kalibro8

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřebuji to, pokud chci objem.. jsem ektomorf. A normálně tu porci jím už 3 týdny.. ale den ode dne se mi to hnusí a hnusí. Tuto dávku sacharidů budu dodržovat, dokud nebudu viditělně tloustnou.
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně štěstí, pokud jsi ektomorf a máš trávení jako já tak jediný čeho jsem docílil když jsem měsíc do sebe cpal 500+ sacharidů denně bylo to, že jsem 5x denně sral a za měsíc nepřibral ani deko...
Kalibro8

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji. 5kg+ zatím.
Janekk

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš si dávej pozor, abys nepříral moc..Přibrat 5 kilo za 3 týdny bez anabolických steroidů je prasečina. Přibíral bych max 1,5 kg.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 6:51 pm    Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Hulkie napsal:
Kalibro8 napsal:
Zdravím.

To jsi uhodl podle čeho, že tolik sacharidů nepotřebuje? Pokud špatně přibírá, musí holt ty sacharidy zvednout :P

Musí zvednout kalorie, což neznamená nutně sacharidy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rozmixované sacharidy / syrová rýže Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: