Zaslal: ne listopad 27, 2016 3:38 pm Předmět: Jaký protein
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký protein bych si měl koupit. Někde jsem slyšel že nejlepší je dělány hydrolyzou nebo tak něco. Je mi 17, cvičím 3x týdně a vážím 65kg. Díky za pomoc :)
Zaslal: ne listopad 27, 2016 3:42 pm Předmět: Re: Jaký protein
xxx_bodybilder_xxx napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký protein bych si měl koupit. Někde jsem slyšel že nejlepší je dělány hydrolyzou nebo tak něco. Je mi 17, cvičím 3x týdně a vážím 65kg. Díky za pomoc :)
Otázka nezní jaký protein si máš pořídit, ale zda máš vyřešenou stravu. Na tvoji váhu bude bohatě stačit, když budeš dávat kolem 130g bílkovin, což se dá v pohodě získat z normální stravy, protein by ti jedině "pomohl" po tréninku, ale k začátku to není nutností.Záleží na mnoha faktorech, jak dlouho cvičíš, jak intenzivní máš tréninky a samozřejmě jak jsem zmiňoval, jak máš vyřešenou stravu.
Určitě syrovátkový protein a stačí ti bohatě s obsahem +- 80% bílkovin. Na netu najdeš hodně značek, tak se podívej na heureku a jdi podle hodnocení. ;-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru