Zaslal: st říjen 12, 2016 12:20 pm Předmět: Molitany pro lepší úchop
Ahoj, rád bych si někde pořídil molitany, abych lépe udržel tyč při mrtvém tahu, nebo úchyty při veslování. Mohl by mi někdo poradit kde? Moje zjištění zatím je, že v žádném fitshopu jsem je nenašel. Nedoporučili byste mi něco v Praze? Domácí potřeby, galanterii, nebo něco podobnýho?
P.S. Našel jsem na fóru stejnou otázku 2 roky starou s odpověďmi typu: Molitany nepoužívej , bla, bla...tak jen abysme se tomu předem vyhnuli.
Ve fitshopu to nenajdeš, jelikož to nemá se zvedáním činek nic společného. Ovšem vídávám pravidelně lidi, co si omotávají osu ručníkem, takže se vlastně už ničemu nedivím.
Nejprve bych se přidal k tomu... Molitany nepoužívej , bla, bla...
Ale pokud musíš, tak maj molitan i v Praze: http://www.molitan-metraz.cz/kontakt
tam ti uříznou molitan i přesně podle tvých požadavků. :)
Tak dík. Já to mám spíš na to, že jsem pussy a sere mě, jak mam pak okoralý pracky. Co udržím to udržim a na něco se mi ten molitan hodí. Navíc se nerad pařim v rukavicích :)
Tak dík. Já to mám spíš na to, že jsem pussy a sere mě, jak mam pak okoralý pracky. Co udržím to udržim a na něco se mi ten molitan hodí. Navíc se nerad pařim v rukavicích :)
Možná by ti pomohlo tohle video:
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Molitan mají v každým OBI, Bauhausu nebo Hornbachu a když už musíš mít něco takovýho v ruce, tak zklus i Mirelon - dává se to pod plovoucí podlahy a bude to možná trvanlivější..
_________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
Molitany pouzivam, protoze rukavice mi vadi a dobity pracky taky. Neberu je vzdy, ale jen na tezsi vahy nebo kdyz jsou tyce neohmatane a maji ostre hrany. Stejne tak na shyby na vroubkovane hrazde (trhacky nepouzivam).
A asi mam dobrou kvalitu, protoze ten molitan ze zidle mam uz nejakych sedm let. (Znacku zidle si bohuzel nepamatuju, ale mela ctyri nohy, kdyby to pomohlo v patrani.)
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Molitan mají v každým OBI, Bauhausu nebo Hornbachu a když už musíš mít něco takovýho v ruce, tak zklus i Mirelon - dává se to pod plovoucí podlahy a bude to možná trvanlivější..
Ten Mirelon by asi klouzal jak sviňa, je to hladký a jak by se ti začaly potit ruce, tak potěš. Jsem to kdysi měl pod bazénem pro malou, a když to bylo mokré, tak to byla slušná bleskovka.
Jinak krom uvedených hobby-hypošů (tam bude možná problém s min množství jež ti prodaj) je třeba na Újezde takový krámek s potřebama pro kutily, a mají tam kde co. Tohle by tam mít mohli také. Je to na rohu, naproti Cafe Savoy, vedle je provaznictví.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru