Jídlo, suplementy po večerním cvičení

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo, suplementy po večerním cvičení  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jídlo, suplementy po večerním cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
duschan

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2016 11:28 am    Předmět: Jídlo, suplementy po večerním cvičení Odpovědět s citátem

Prosím o radu ohledně doplňků, jídla i cvičení. Snažím se chodit cvičit 2-3x týdně. Cvičení sestává z 20 min. rotoped, 60 min. kruhový trénink, 30 min. rotoped. Čas mi nedovolí jíst jinak, takže jídlo mám v 6.30, 9.15, 11.15 a druhá svačina je ve 14.30. Chodím cvičit v 19.00, to znamená, že končím kolem deváté. Otázka je, jak to udělat s jídlem a doplňky, když cvičím tak pozdě. Dát si hned po cvičení gainer a v jaké dávce? Můžu se potom ještě navečeřet a jak by měla vypadat večeře? Nebo si ji dát ještě před cvičením? A co protein? Komplexní na noc? Zdá se mi, že ten příjem energie na noc by byl až moc vysoký. Do postele bych se rád dostal mezi 22.30 a 23.00. Pak ještě dotaz k cvičení. Rád bych ještě shodil tuk na břiše, proto ten rotoped. Je kombinace cvičení a rotopedu v pořádku, když chci taky nabrat svalovou hmotu? Mám 182 cm, 76 kg. Díky za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: