Kulturistický těžko-lehký split

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kulturistický těžko-lehký split  Úvodní stránka -> Trénink -> Kulturistický těžko-lehký split
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 5:49 pm    Předmět: Kulturistický těžko-lehký split Odpovědět s citátem

Zdravím všechny :) přemýšlel jsem že bych vyzkoušel těžko-lehký split v objemu... máte s ním někdo nějaké zkušenosti? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FritzH

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslíš freimenův lehko těžký trenál tak mohu jedině doporučit...na mě fungoval skvěle což ovšem neni pravidlo že bude i tobě ale jde hlavně o stravu,,,mužeš s tímto treninkem jak rýsovat tak i nabírat stačí přizpůsobit stravu to je základ
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FritzH napsal:
Jestli myslíš freimenův lehko těžký trenál tak mohu jedině doporučit...na mě fungoval skvěle což ovšem neni pravidlo že bude i tobě ale jde hlavně o stravu,,,mužeš s tímto treninkem jak rýsovat tak i nabírat stačí přizpůsobit stravu to je základ

Jak dlouho myslíš že ten trenál jet? 6 týdnu? :)
shooter

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
FritzH napsal:

Jak dlouho myslíš že ten trenál jet? 6 týdnu? :)

Jeď to jak ti bude růst síla. Já to jel 7 týdnů a pořád mi síla rostla což mě na tomto tréninku baví.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
FritzH

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, musíš jet podle vlastního pocitu jak se cítíš...já ho jel dva měsíce v kuse pak jsem si dal týden volna a potom zas dva měsíce :)
jurasek

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil jurasek dne pá listopad 01, 2013 7:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jurasek napsal:
Chystám se najet na tento trénink, ale mám jednu nejasnost.

U "lehkých" dní se jede také předpokládám ve formě pyramidy? V čem je rozdíl oproti "těžkých" dní? Mám u těch "lehkých" podseknout váhy?

Dík

a co o tom treningu vlastne vis????

http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html
TheGhost

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě zatím nejlepší trénink:)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 10:15 pm    Předmět: Lukáš Odpovědět s citátem

Lukáš popsal a vysvětlil to suprově ale ??
jedna věc , určitě bych to jel takto .

podle dni to beru

Težce
lehce
volno
lehce
těžce
volno
volno

trošku vysvětlím proč toto,
dva dni masakru za sebou ??? hm nevím jestli by někdo ustal kdyby fakt ten prvni trenink
jel na doraz jak píše Lukaš a druhy den znova těžce ,
hodně lidi maj problemy aby uregenerovali spodek zad ,
vše ostatní bych tam nechal jak píše Lukaš , jen bych upravil ty dny !!
sval neroste na treninku ale mimo něj !
Le0nidas

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcem nabehnúť na tento tréning. Doteraz som išiel Korte a výsledky boli super. Mám od Lukáša aj jeho knihu, velice dobrá pomôcka. No podľa jeho objemového plánu by som mal ísť teraz ťažko-ľahký split, len sa nemôžem dopracovať k % z 1RM pri ťažkých dňoch a s koľkými % začať v ľahkých dňoch. Nechcem len tak od oka používať záťaž. Môže byť napr. 75-80% ťažký deň a 55-60% ľahký deň?
shooter

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych nějaký % nepočítal...první dva dny do maxima (klidně si uděláš nový maxima) a další dny lehčí dáš takový váhy aby si zvládal těch 15-12-12-10 opakování na max. To musíš zjistit sám.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Le0nidas

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Já bych nějaký % nepočítal...první dva dny do maxima (klidně si uděláš nový maxima) a další dny lehčí dáš takový váhy aby si zvládal těch 15-12-12-10 opakování na max. To musíš zjistit sám.

No alebo jedine tak. Viem že to je pyramídový systém takže tie % lietajú, mám len obavy aby som to neprestrelil alebo naopak moc nepodsekol. Zas na druhej strane keď je to "ťažký" deň tak dám aj 100% 1RM nech ma roztrhne
kaplii

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teoreticky je to fajn, ale prakticky je to na mě slabota. Nevím proč se ptáš ? Zkus a uvidíš :)
Squeez3r

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 12:54 pm    Předmět: Re: Lukáš Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Lukáš popsal a vysvětlil to suprově ale ??
jedna věc , určitě bych to jel takto .

podle dni to beru

Težce
lehce
volno
lehce
těžce
volno
volno

trošku vysvětlím proč toto,
dva dni masakru za sebou ??? hm nevím jestli by někdo ustal kdyby fakt ten prvni trenink
jel na doraz jak píše Lukaš a druhy den znova těžce ,
hodně lidi maj problemy aby uregenerovali spodek zad ,
vše ostatní bych tam nechal jak píše Lukaš , jen bych upravil ty dny !!
sval neroste na treninku ale mimo něj !

Freimen to bere podle mě tak že když odjedeš ty dva těžký dny tak to má mnohem větší vliv na CNS než jak to píšeš ty. Pro tělo je to šok. Když jedu Freimena tak to jedu jak to má on a myslím si že tak by to mělo bejt.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Le0nidas napsal:
shooter napsal:

No alebo jedine tak. Viem že to je pyramídový systém takže tie % lietajú, mám len obavy aby som to neprestrelil alebo naopak moc nepodsekol.

Jo, to se bohužel povedlo mně, když jsem to jel loni na jaře. Podseknul jsem maximálku a od toho odvodil váhy pro ostatní série (myslím, že to bylo cca po 5 kg). První dva, tři týdny jsem to zvládal naprosto v pohodě. Pak přišly problémy, že sice ty série po 1-3 opakování byly stále lehké, ale série s 6-10 op jsem už nedával (těch 10 opakování mě unavilo tak, že na další série už nebyla síla). Letos to zkusím znova, ale váhu budu asi zvyšovat po 10 kg na sériích a 2.5 kg po týdnech. Holt nejsem zvyklý na vyšší počet opakování, a tak jsem měl blbý odhad.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kulturistický těžko-lehký split Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: