|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 5:49 pm Předmět: Kulturistický těžko-lehký split |
|
|
Zdravím všechny :) přemýšlel jsem že bych vyzkoušel těžko-lehký split v objemu... máte s ním někdo nějaké zkušenosti? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FritzH
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
Jestli myslíš freimenův lehko těžký trenál tak mohu jedině doporučit...na mě fungoval skvěle což ovšem neni pravidlo že bude i tobě  ale jde hlavně o stravu,,,mužeš s tímto treninkem jak rýsovat tak i nabírat stačí přizpůsobit stravu to je základ
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so leden 12, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
| FritzH napsal: | Jestli myslíš freimenův lehko těžký trenál tak mohu jedině doporučit...na mě fungoval skvěle což ovšem neni pravidlo že bude i tobě ale jde hlavně o stravu,,,mužeš s tímto treninkem jak rýsovat tak i nabírat stačí přizpůsobit stravu to je základ |
Jak dlouho myslíš že ten trenál jet? 6 týdnu? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so leden 12, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | FritzH napsal: | Jestli myslíš freimenův lehko těžký trenál tak mohu jedině doporučit...na mě fungoval skvěle což ovšem neni pravidlo že bude i tobě ale jde hlavně o stravu,,,mužeš s tímto treninkem jak rýsovat tak i nabírat stačí přizpůsobit stravu to je základ |
Jak dlouho myslíš že ten trenál jet? 6 týdnu? :) |
Jeď to jak ti bude růst síla. Já to jel 7 týdnů a pořád mi síla rostla což mě na tomto tréninku baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, musíš jet podle vlastního pocitu jak se cítíš...já ho jel dva měsíce v kuse pak jsem si dal týden volna a potom zas dva měsíce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jurasek
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil jurasek dne pá listopad 01, 2013 7:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
Pro mě zatím nejlepší trénink:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:15 pm Předmět: Lukáš |
|
|
Lukáš popsal a vysvětlil to suprově ale ??
jedna věc , určitě bych to jel takto .
podle dni to beru
Težce
lehce
volno
lehce
těžce
volno
volno
trošku vysvětlím proč toto,
dva dni masakru za sebou ??? hm nevím jestli by někdo ustal kdyby fakt ten prvni trenink
jel na doraz jak píše Lukaš a druhy den znova těžce ,
hodně lidi maj problemy aby uregenerovali spodek zad ,
vše ostatní bych tam nechal jak píše Lukaš , jen bych upravil ty dny !!
sval neroste na treninku ale mimo něj !
|
|
| nahoru |
|
 |
Le0nidas

|
Zaslal: po únor 04, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
Chcem nabehnúť na tento tréning. Doteraz som išiel Korte a výsledky boli super. Mám od Lukáša aj jeho knihu, velice dobrá pomôcka. No podľa jeho objemového plánu by som mal ísť teraz ťažko-ľahký split, len sa nemôžem dopracovať k % z 1RM pri ťažkých dňoch a s koľkými % začať v ľahkých dňoch. Nechcem len tak od oka používať záťaž. Môže byť napr. 75-80% ťažký deň a 55-60% ľahký deň?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po únor 04, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
Já bych nějaký % nepočítal...první dva dny do maxima (klidně si uděláš nový maxima) a další dny lehčí dáš takový váhy aby si zvládal těch 15-12-12-10 opakování na max. To musíš zjistit sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Le0nidas

|
Zaslal: po únor 04, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Já bych nějaký % nepočítal...první dva dny do maxima (klidně si uděláš nový maxima) a další dny lehčí dáš takový váhy aby si zvládal těch 15-12-12-10 opakování na max. To musíš zjistit sám. |
No alebo jedine tak. Viem že to je pyramídový systém takže tie % lietajú, mám len obavy aby som to neprestrelil alebo naopak moc nepodsekol. Zas na druhej strane keď je to "ťažký" deň tak dám aj 100% 1RM nech ma roztrhne
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: út únor 05, 2013 6:41 am Předmět: |
|
|
Teoreticky je to fajn, ale prakticky je to na mě slabota. Nevím proč se ptáš ? Zkus a uvidíš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Squeez3r

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:54 pm Předmět: Re: Lukáš |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Lukáš popsal a vysvětlil to suprově ale ??
jedna věc , určitě bych to jel takto .
podle dni to beru
Težce
lehce
volno
lehce
těžce
volno
volno
trošku vysvětlím proč toto,
dva dni masakru za sebou ??? hm nevím jestli by někdo ustal kdyby fakt ten prvni trenink
jel na doraz jak píše Lukaš a druhy den znova těžce ,
hodně lidi maj problemy aby uregenerovali spodek zad ,
vše ostatní bych tam nechal jak píše Lukaš , jen bych upravil ty dny !!
sval neroste na treninku ale mimo něj ! |
Freimen to bere podle mě tak že když odjedeš ty dva těžký dny tak to má mnohem větší vliv na CNS než jak to píšeš ty. Pro tělo je to šok. Když jedu Freimena tak to jedu jak to má on a myslím si že tak by to mělo bejt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Le0nidas napsal: | | shooter napsal: | | Já bych nějaký % nepočítal...první dva dny do maxima (klidně si uděláš nový maxima) a další dny lehčí dáš takový váhy aby si zvládal těch 15-12-12-10 opakování na max. To musíš zjistit sám. |
No alebo jedine tak. Viem že to je pyramídový systém takže tie % lietajú, mám len obavy aby som to neprestrelil alebo naopak moc nepodsekol. |
Jo, to se bohužel povedlo mně, když jsem to jel loni na jaře. Podseknul jsem maximálku a od toho odvodil váhy pro ostatní série (myslím, že to bylo cca po 5 kg). První dva, tři týdny jsem to zvládal naprosto v pohodě. Pak přišly problémy, že sice ty série po 1-3 opakování byly stále lehké, ale série s 6-10 op jsem už nedával (těch 10 opakování mě unavilo tak, že na další série už nebyla síla). Letos to zkusím znova, ale váhu budu asi zvyšovat po 10 kg na sériích a 2.5 kg po týdnech. Holt nejsem zvyklý na vyšší počet opakování, a tak jsem měl blbý odhad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|