|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lubanek01
|
Zaslal: pá březen 31, 2017 9:39 pm Předmět: Zpomalený​ metabolismus |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti se zpomaleným metabolismem. Mám takový pocit, že by se mě tento problém mohl týkat. Něco o mě: je mi 40 let, váha cca 84 kg, postavou jsem byl asi endomorf. Mým problémem s obezitou bylo to, že jsem skoro nejedl, a když jsem se najedl, tělo si to uložilo. Cca před 4-5 lety jsem se to pokusil změnit, pravidelnou stravou a návštěvou fitka se dostal že 100 kg na nějakých 90kg.
V současné době chodím cvičit 3-4 týdně, v mých trénincích převládá fullbody, které mne baví víc než splity. Série a opakování jedu spíše ve stylu Freimen Fest.
A nyní k mému problemu. Postava se mi dost změnila k lepšímu a i to snad vypadá "dobře". Co mne trápí je pneu kolem pasu, tzv.madla lásky- špek hlavně na spodních zádech. Mám strach, zda dodávám tělu dostatek kalorií. Většinou jsem jel kolem 2200 kcal denně. Před třemi týdny jsem to navýšil na zhruba 3000, kdy jsem přidal zejména na sachrech. Po dvou týdnech jsem shodil něco z tuku, zejména viscerálního (mám váhu). Mou radost zkazil třetí týden, kdy jsem to zase nabral zpět, i když strava byla stejná.
Mohl by se k mému problému vyjádřit nekdo, kdo má s tímto zkušenosti? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pavouk
|
Zaslal: pá březen 31, 2017 11:06 pm Předmět: |
|
|
děláš nějakou aerobku? _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
lubanek01
|
Zaslal: so duben 01, 2017 7:34 am Předmět: |
|
|
Abych se přiznal tak tam moc veliká pravidelnost není. 1-2 týdně kolo nebo běh. Ale i když jsem běhal denně tak jsem moc špeku nesundaval, při pohledu do zrcadla byly ty boky stejné.
Jde mi o to, se dozvědět,kolik bych měl přijmout kalorií na 40 let, 173 výšku, váha asi 84 kg. Trénink 3-4 týdně. Sedavé zaměstnání.
|
|
| nahoru |
|
 |
lubanek01
|
Zaslal: so duben 01, 2017 8:18 am Předmět: |
|
|
Ještě sem dám nástřel jídelníčku, gramáže neuvadim, sacharidy se snažím poslední dvě jídla nejíst, pokud není po tréninku.
Snídaně: jablko, 4 vejce , vločky
Svačina: jablko tvaroh
Oběd: rýže (těstoviny), maso, zelenina
Svačina: cottage, ořechy
Večeře: maso, vejce, zelenina
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|