Protein místo svačiny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Protein místo svačiny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Protein místo svačiny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JPT

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2018 7:43 am    Předmět: Protein místo svačiny Odpovědět s citátem

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda je proteinový nápoj vhodný místo svačiny na zahnání hladu a chuti na sladké, jelikož oběd mám vždy kolem 12 a večeři až někdy v 18 hodin. Tak zda kolem třetí hodiny by byl vhodný protein jako svačina? Předem děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Italský hřebec

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2018 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako doplnek svaciny, ale sam o sobe je to strasne malo. Od hladu ti to nepomuze. Pokud neni jinak moznost, tak samozrejme lepsi nez nic. Pokud je, tak pridat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frybis

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2018 3:32 pm    Předmět: Re: Protein místo svačiny Odpovědět s citátem

JPT napsal:
Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda je proteinový nápoj vhodný místo svačiny na zahnání hladu a chuti na sladké, jelikož oběd mám vždy kolem 12 a večeři až někdy v 18 hodin. Tak zda kolem třetí hodiny by byl vhodný protein jako svačina? Předem děkuji.

Byl, ale chce to přidat složku. Za mě ideálně třeba mandlové máslo. Voda + protein + mandl. máslo ráno rozmixuje v mixéru a naliješ do shakeru, přes den pak vypiješ. V tom másle je spousta kvalitního tuku, takže ta svačinka bude jak kalorická, tak tě i hodně zasytí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: