Čus chlapi,
mám par otazek, budete hodny, když semnou někdo co má něco nacvičeno a mate čas pokeca a mrkne na můj plán.
je mi 20, už cvičim třebas dva roky,první rok neměl teda absolutně smysl- párty ob vikend, vysledky žádný, strava 0 :D ted rok se snažím hrotit jídlo a treninky, party jednou za 1-2 měsíce, fakt se snažím, změnil jsem životní styl. Poznal jsem už v rámci možností svoje tělo - jak ve stravě, tak brániční dýchání, kontrakci svalů atp.Čtu si dost todle forko, hlavně mě baví a vyhledávám si příspěvky co psal tetsuo - co s ním je ?
Každopádně k věci.Chci začít bear rutinu, tu 4x týdně co je na webu ronnie
https://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html a fakt nabrat svaly.Trpim tim, že mám hubený končetiny což mě strašně sere - 190cm, 81 kg nalačno - dlouhý hubený ruce, dlouhý hubený nohy (fotku jak cca vypadám mám tady na profilu) jediný co mam udělaný tak jsou širší ramena a záda.Od malička jsem byl tlustej a měl jsem sklony k nabírání, takže prostě přibrat by asi problem neměl, ale chtěl bych co nejvíc čistě ! Od února sem jel takovou svojí objemovku a zprasil sem se hrozně do tuku na nějakých 88, hrozně toho moc bylo na břiše..
Podsekl jsem teda maximálky o nějakých 5kg, abych vydržel.Tenhle cyklus tréninku chci jet na 6 týdnů, pak třeba dát deload a jet tyden mobilitu core a třeba jen nějaká pumpička na ruce a jít do nového tréninku - ještě nevím, co jet po takovym bearu, na to se chci taky zeptat.
Nastolil jsem si i kalorie, které budu držet a uvidím, první týden co to semnou udělá, mám tam 2664 kalorií : 180 B, 250 S, 100 T = co nejvaklitnější jídla, žádný mekáče nebo sladkosti a jen zdravý tuky.Samozřejmě jak se váha bude měnit, tak kalorie budu přidávat.Co myslíte, píčovina, nebo bych na 250G sachrech s bearem mohl nabírat ? Nejčistějc.
Jo a chtěl bych aby se i dělo něco s těma hubenýma rukama a v tom bearu vidím ruce 1x týdně ( Je mi jasný, že při benchi a podobnym cvikům ten tricák jede) Máte zkušenosti, že Vám přibrali na bearu i ruce, nebo ty ruce mám jezdit častěji ? Třeba 1. a 4. den ?
supláče :
Proteinak 90% , omega 3, kolagen, vitamin C, hořčík + vapník
Prominte, že jsem toho napsal tolik.Co myslíte, má to hlavu a patu ? popřípadě nějaky rady? Strašně se na to těšim, chtěl jsem to jet už tenhle týden ale rozmrdal sem si ruku a mám na předloktí 2 stehy, tak to pojedu až je nebudu mít, od pondělka:) Díky za nějaký odpovědi.