|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merle56
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 10:43 am Předmět: Mrtvola - trhačky |
|
|
Čau, jen by mě zajímalo, jestli u mrtvoly používat trhačky, nebo jet mrtvoly normálně bez ničeho. S trhačkama se to mnohem líp drží o tom žádná, ale slyšel jsem že bez nich je to lepší, že se tím hodně trénuje úchop atd. tak by mě zajímal váš názor (a jde mi jen o trhačky, magnesium nechci kupovat a navíc ani není v posilce kam chodím povoleno)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rene.ludvik1988
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 11:01 am Předmět: Re: Mrtvola - trhačky |
|
|
| Merle56 napsal: | | Čau, jen by mě zajímalo, jestli u mrtvoly používat trhačky, nebo jet mrtvoly normálně bez ničeho. S trhačkama se to mnohem líp drží o tom žádná, ale slyšel jsem že bez nich je to lepší, že se tím hodně trénuje úchop atd. tak by mě zajímal váš názor (a jde mi jen o trhačky, magnesium nechci kupovat a navíc ani není v posilce kam chodím povoleno) |
Já osobně to stridam. U piramkdy třeba jedu 12,10,8 bez a 6,4 s.
Myslím ze u těžších sérii je to skoro nutnost ...
Rene L.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so říjen 27, 2018 11:19 am Předmět: |
|
|
Trhacky nepouzivam, co neudrzim, to si nezaslouzim tahat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so říjen 27, 2018 1:34 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne bez trhacek, ono si to postupne zvykne a pak nebude problem udrzet i ty tezsi vahy.
Ono i dost zalezi, na jake ose tahas, samozrejme vsude neni takovy vyber a na 30mm ose se to pak drzi obtizne (obzvlast, kdyz ma clovek mensi ruce-kratsi prsty).
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 2:22 pm Předmět: |
|
|
Tak si skús kúpiť práve to magnézium  Keď trochu posilníš úchop tak je pre mňa je magnézko ešte lepšie ako trhačky
|
|
| nahoru |
|
 |
IronAndrew
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 2:55 pm Předmět: |
|
|
Kup magnezko a pokud máš dlouhé prsty nauč se zámek stojí to za to žádné riziko disbalanci snížená šance na utržení bicepsu. Takže 9z10 cvicencu doporučuje pokud nemáš dlouhé prsty tak holt střídavý u těžších vah pokud máte ve fitku naprd osu tak si trhacky klidně vem pro porovnání v jiném fitku jsem dal 10x 140 na přitah v našem jsem dal 2 a vyklouzlo mi to takže jsem si trhacky pořídil. Ale jinak to úplně nutnost není ale mají v tréninků u pokročilého jedince určitě místo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Merle56
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 4:02 pm Předmět: |
|
|
| IronAndrew napsal: | | Kup magnezko a pokud máš dlouhé prsty nauč se zámek stojí to za to žádné riziko disbalanci snížená šance na utržení bicepsu. Takže 9z10 cvicencu doporučuje pokud nemáš dlouhé prsty tak holt střídavý u těžších vah pokud máte ve fitku naprd osu tak si trhacky klidně vem pro porovnání v jiném fitku jsem dal 10x 140 na přitah v našem jsem dal 2 a vyklouzlo mi to takže jsem si trhacky pořídil. Ale jinak to úplně nutnost není ale mají v tréninků u pokročilého jedince určitě místo. |
Nějaký odkaz co je to ten zámek ? Nikde jsem to nenašel ....
Jinak všem dík za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so říjen 27, 2018 4:04 pm Předmět: |
|
|
A dvihas nejake rozumne vahy ze riesis trhacky? Aby nakoniec nevysvitlo ze mas 100 kil a tahas 10x60. Pri rozumnej vykonnosti by som sa trhackam nebranil. Pouziva ich aj eddie hall a nik sa mu za to nesmeje. Magnezko v komercnych fitkach nevidia radi a ten uchop aj ked sa zlepsi, s trhackami das viac a neriesis. A ked ho uz predsa len chces riesit, striedavym uchopom potiahnes skoro cokolvek.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Merle56
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 4:51 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | A dvihas nejake rozumne vahy ze riesis trhacky? Aby nakoniec nevysvitlo ze mas 100 kil a tahas 10x60. Pri rozumnej vykonnosti by som sa trhackam nebranil. Pouziva ich aj eddie hall a nik sa mu za to nesmeje. Magnezko v komercnych fitkach nevidia radi a ten uchop aj ked sa zlepsi, s trhackami das viac a neriesis. A ked ho uz predsa len chces riesit, striedavym uchopom potiahnes skoro cokolvek.. |
Hele jedu cca 170 kg, málo opakování, jde o to, že doted jsem trhačky používal, ale dost lidí atd. mi radilo nebo spíše říkalo at to nepoužívám, že bez toho posiluju prostě více úchop a že to je šizení atd. zkoušel jsem to i bez toho, ale prostě to nešlo xD a jak píšu, chodím právě do posilky, kde magnezko povolené není, pár lidí sem tam s ním sice viděl, ale když je zakázané tak tam s tím nebudu ....
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so říjen 27, 2018 6:07 pm Předmět: |
|
|
To s tym sidenim uchopu je blbost. Mrtvolou chces cvicit primarne chrbat a urcite to nechces kazit tym ze ta limituje uchop. Ked sa ti zda ze mas slaby uchop potrenuj ho osobitne napriklad vis na jednej ruke alebo co je teraz moderne :D
Navyse trhacky davas iba na posledne tazke serie takze uchop trenujes stale. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Merle56 napsal: | | seeya napsal: | | A dvihas nejake rozumne vahy ze riesis trhacky? Aby nakoniec nevysvitlo ze mas 100 kil a tahas 10x60. Pri rozumnej vykonnosti by som sa trhackam nebranil. Pouziva ich aj eddie hall a nik sa mu za to nesmeje. Magnezko v komercnych fitkach nevidia radi a ten uchop aj ked sa zlepsi, s trhackami das viac a neriesis. A ked ho uz predsa len chces riesit, striedavym uchopom potiahnes skoro cokolvek.. |
Hele jedu cca 170 kg, málo opakování, jde o to, že doted jsem trhačky používal, ale dost lidí atd. mi radilo nebo spíše říkalo at to nepoužívám, že bez toho posiluju prostě více úchop a že to je šizení atd. zkoušel jsem to i bez toho, ale prostě to nešlo xD a jak píšu, chodím právě do posilky, kde magnezko povolené není, pár lidí sem tam s ním sice viděl, ale když je zakázané tak tam s tím nebudu .... |
Zkus se domluvit na tekutém magnesiu. Nepráší, takže majitelé ho budou možná ochotni akceptovat. Pokud ne, mě při úchopu pomáhali tenké molitany. To také výrazně sníží kluzkost a mám vyzkoušeno, že tuhle váhu lze držet v zámku s molitany bez větších problémů.
Co se úchopu týče, uvědom si, že úchopem hodně posiluješ předloktí. Je sranda, když někdo má při podobných cvicích trhačky a pak jde klopit zápěstí ...
Jinak, že to teď neudržíš je logické. Neposiloval jsi úchop . To je jako cvičit všechno s páskem a divit se, že síla středu mého těla, narozdíl od bicepsu, stojí za houby ...
|
|
| nahoru |
|
 |
IronAndrew
|
Zaslal: so říjen 27, 2018 10:41 pm Předmět: |
|
|
Zámek neboli hook grip to už ti yt vyhodí zákaz magnezka argumentuj tak že jestli chce omlaceny osy zohybane a rozmrdanou podlahu až ti to vyklouzne tak klidně. Jinak tekutý a normálně jebat majitele.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 28, 2018 1:46 pm Předmět: |
|
|
Tekuté magnezko, nie je o čom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|