Ztrácím svaly

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ztrácím svaly  Úvodní stránka -> Trénink -> Ztrácím svaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KoryCZ

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2019 6:39 pm    Předmět: Ztrácím svaly Odpovědět s citátem

Zdravím, už 3 měsíce chodím do posilovny, změny na sobě ani moc nevidím, mám doma Smart váhu, která měří tuk svaly atd. a váha ukazuje že jsem shodil 200 g svalů, a že jsem zhubnul tuk. Pravdou je že chci zhubnout, tak moc nejím, ale bílkovin přijímám dostatek. Cvičím 3x týdně, myslíte že jsem fakt zhubnul svaly a nebo jen váha ukazuje špatné hodnoty?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sedlv

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2019 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musel bys napsat co, kdy a jak cvičíš, co, kdy jíš, kolik vážíš, jaké tvoje váha ukazuje hodnoty, aby byl někdo vůbec schopen odhadnout, co děláš špatně.
Ano váha se může klidně plést. Pokud má elektrody jen na nohy, tak hodnoty stejně jen hádá...
Mablung

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2019 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sedlv napsal:
Musel bys napsat co, kdy a jak cvičíš, co, kdy jíš, kolik vážíš, jaké tvoje váha ukazuje hodnoty, aby byl někdo vůbec schopen odhadnout, co děláš špatně.
Ano váha se může klidně plést. Pokud má elektrody jen na nohy, tak hodnoty stejně jen hádá...

Na doplnění. I přesné váhy mají své tolerance měření. Rozdíl 200g svaloviny nepozná ani inbody měření na přístroji, který stojí několik výplat. Stačí se pořádně napít a i váha s elektrodama do ruky ti dá kapku jiné výsledky.

Jinak, hubnutí a nabírání svalů záleží na hodně faktorech. Pokud moc nejíš, můžeš hubnout obojí a bílkoviny to nezachrání.

Rychle na stránku:

Přejdi na: