|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ondyb

|
Zaslal: so listopad 16, 2019 9:32 pm Předmět: Výsledky fullbody |
|
|
Zdravím chtěl bych se zeptat zda na nabrani objemu je fullbody trénink fakt tak dobrej? Cca 7 let cvicim převážně splity které občas menim. Hodně se tedka píše o freimen fest tréninku . Ma sním někdo zkušenosti ? Pozitiva/negativa ? Budu rad za každou odpoved k tématu 🙂
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2019 6:10 am Předmět: |
|
|
Konkrétně FEST jsem jeste nejel, ale pozitivni recenze na nej ma treba treba Moog (jeho log urcite vyhledat dokazes).
Ano, za FB na nabrani hmoty bych dal ruku do ohne, sice preferu napriklad Beara, ale vsadim se, ze i tohle bude fungovat. Jedine co musis dodrzet jsou dostatecne vahy, dostatecny objem, frekvence a regenerace. O tom ze musis jist jako polsky zajezd kdyz se dostane k jidlu zdarma je zbytecne psat. _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ondyb

|
Zaslal: ne listopad 17, 2019 3:26 pm Předmět: |
|
|
Já jen ze sem si všiml ze tu většina lidi jedou spis fb. Nikdy sem to nejel ,Tak se radši ptám lidi co s tím mají zkušenost než abych ztratil dva měsíce ve fitku a nic z toho...díky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2019 8:03 pm Předmět: |
|
|
Ne, rozhodně mas sanci pribrat vic nez klasickym splitem kde otocis telo jednou za tyden
Otázka je, co si od tiho slibujes: jestli pet kilo svalu tak zijes v pohadce
Schvalne si tu ty dva mesice ved log a uvidime _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 17, 2019 9:10 pm Předmět: |
|
|
Ono a čuduj sa svete, vieš, že mnohí ľudia cvičia len preto, že ich to baví? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ondyb

|
Zaslal: ne listopad 17, 2019 9:26 pm Předmět: |
|
|
Neříkám 5 kg svalu .... ale aspoň par kilo aby se to pohlo 😉jak říkám fb tréninky sem nejel a doufám v to,ze by to prave díky tomu mohlo fungovat .... proto mě zajímají názory lidi co to je-li a řeknou : jo je to pecka ,ma to smysl a člověk se díky tomu pohne nebo naopak
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2019 10:15 pm Předmět: |
|
|
| ondyb napsal: | | Neříkám 5 kg svalu .... ale aspoň par kilo aby se to pohlo 😉jak říkám fb tréninky sem nejel a doufám v to,ze by to prave díky tomu mohlo fungovat .... proto mě zajímají názory lidi co to je-li a řeknou : jo je to pecka ,ma to smysl a člověk se díky tomu pohne nebo naopak |
Dva meaice nejaoutak moc
Jdi do toho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: po listopad 18, 2019 9:34 am Předmět: |
|
|
Já teď jedu Freimens fest a jsem spokojený, taky je to pro mě nové - fullbody jedu poprvé. Důležité je, jak se všude píše - to ze začátku s vahami trošku podseknout, protože musíš jít každým tréninkem několik kg nahoru s vahami - progressive overload.
Při těžkých sériích 8x4 - benč, dřep, mrtvoly, nedělat pauzy zbytečně moc dlouhé. Max. tak minutu a půl, ať nejseš potom v posilovně 2 hodiny. _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: po listopad 18, 2019 7:22 pm Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | | Při těžkých sériích 8x4 - benč, dřep, mrtvoly, nedělat pauzy zbytečně moc dlouhé. Max. tak minutu a půl, ať nejseš potom v posilovně 2 hodiny. |
ak zvladas 90s pauzy tak nejdes tazko, pri fullbody by som nesiel s pauzami pod 3 min len ked je lahky trening. pri tom feste mi to vychadza ako ideal 3-4min.
ak zvaldas ist 90s mal malo nalozene
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 20, 2019 12:28 pm Předmět: |
|
|
Tak kde je ten tréningový log?😂 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 20, 2019 2:54 pm Předmět: |
|
|
fullbody je kktina, chodim to uz 7 rokov a furt som maly _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ondyb

|
Zaslal: st listopad 20, 2019 3:05 pm Předmět: |
|
|
Log se mi nechce zakládat 🙂 pojedu to podle rozpisu jak se to jet ma ten fest,zkusím u toho vydržet těch 8 týdnu a snad to nějaký ovoce přivede ,pak sem s poklidem muzu napsat nějaký názor 😅👍🏻Nejsem moc zastánce fb ,mám za sebou tedka druhy trénink a přijde mi ze to tělo nedostane na prdel jak u splitu...ale trénink ma všude pozitivní názory tak to zkusím🙂
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: st listopad 20, 2019 4:02 pm Předmět: |
|
|
co ma spolocne fakt ze "telo nedostane na prdel" a rast sily a svalov?
skus wall sit na pol hodinu, nohy budes mat tak rozbite ako by ti ich parny valec masiroval ale nic ti z toho neporastie.
Bez logu nemas sancu vediet ci ides fullbody dobre, ake chyby robis atd.. oto skorej ak si zaciatocnik.
realne si neviem predstavit situaciu kde by split mal navrch nad fullbody.
|
|
| nahoru |
|
 |
ondyb

|
Zaslal: st listopad 20, 2019 4:34 pm Předmět: |
|
|
Myslim to pocitově ... jen mě zajímal názor přesně ten co si napsal ty 😉
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 20, 2019 5:16 pm Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | co ma spolocne fakt ze "telo nedostane na prdel" a rast sily a svalov?
skus wall sit na pol hodinu, nohy budes mat tak rozbite ako by ti ich parny valec masiroval ale nic ti z toho neporastie.
Bez logu nemas sancu vediet ci ides fullbody dobre, ake chyby robis atd.. oto skorej ak si zaciatocnik.
realne si neviem predstavit situaciu kde by split mal navrch nad fullbody. |
Dovedu si predstavit zavodnika v kulturistice na urovni, kteremu uz nestaci drep 3* tydne, ale ze se bude zamerovat na jednotlive hlavy kvadricepsu, pripadne ze napriklad u zad bude pracovat vic na hloubce nez na sirce
Ale to je hosne jina uroven
Jinak souhlasim, to ze svaly boli cely tyden neznamena,ze sely tyden rostou
Hlavne pro autora: sval roste max dva dny! (brat s rezervou) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|