|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pinokio123
|
Zaslal: út leden 03, 2023 4:43 pm Předmět: Slabší hrudnik |
|
|
Zdravím chlapi, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás jeden z lepších treninkových plánů na hrudník (prsa) ? Přijde mi že ho mám hodně zaostalé a chtěl bych se zlepšit v této partií , díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
Zaslal: út leden 03, 2023 4:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: út leden 03, 2023 4:59 pm Předmět: |
|
|
Trénink od Roubíka mám už dokončen a změna jen v pomalé nabírání síly díky progresivnímu přetěžování, vzhledově žádná změna , nabrání nějaké svalové hmoty si myslím také nic. Hledám další trénink ať můžu střídat kdyžtak jich více než jeden furt dokola
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 03, 2023 6:48 pm Předmět: |
|
|
A kolik vazis?
Doporucuju neco s vysokym objemem a frekvenci, korte, bear, GVT, n co ze stare skoly, nejake FB, tezko lehky split... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: út leden 03, 2023 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | A kolik vazis?
Doporucuju neco s vysokym objemem a frekvenci, korte, bear, GVT, n co ze stare skoly, nejake FB, tezko lehky split... |
Mám 102kg, 189cm a cca 13-15% tuk
Máš nějaké presné doporučení ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 03, 2023 11:27 pm Předmět: |
|
|
Presne doporuceni by byl rusky bear
Třikrát týdně jedes 10serii po 5ti opakovani drepu, tlaku a pritahu
Bud menia druh cviku, nebo mas vsechny tri stejny
Vahu zvedas po tydnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: st leden 04, 2023 12:53 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Presne doporuceni by byl rusky bear
Třikrát týdně jedes 10serii po 5ti opakovani drepu, tlaku a pritahu
Bud menia druh cviku, nebo mas vsechny tri stejny
Vahu zvedas po tydnu |
Jen tyto 3 cviky jedu ?
Dřep , bench , deadlift ? Četl jsem něco ve stylu 3x5x80% a každej týden váha nahoru o 2,5-5kg s tím že se navyšují série až do 10-15 sérii v ten trénink a pak týden reload (plavání, sauny etc) a pak to začít od znova. Pochopil jsem to správně ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 04, 2023 1:51 am Předmět: |
|
|
Ne
Bud shyby nebo pritahy v predklonu
Verzi je hodne, ale rozhodne bych nepridaval jak serie, tak vahu
A zacinat s tim na 80% je nemozne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: st leden 04, 2023 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Ne
Bud shyby nebo pritahy v predklonu
Verzi je hodne, ale rozhodne bych nepridaval jak serie, tak vahu
A zacinat s tim na 80% je nemozne |
Aha, můžeš mi dát prosím odkaz na ten treninkovej plán ? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 04, 2023 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 04, 2023 5:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: st leden 04, 2023 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | https://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
Jeden jeni tady, zadej do googlu a cti |
Právě toto jsem četl a je tam napsáno jak jsem říkal, těch 80% z maxima a ještě tam je i ten mrtvý tah jak jsem psal
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: st leden 04, 2023 7:48 pm Předmět: |
|
|
Spatne jsi to pochopil, je tam napsano, prvni serie po peti ma byt tezka, ale ne maximum tzn s rezervou jedna/dve technicky spravne opakovani. Pockas 5 minut a pojedeš 90% váhy z první série. Počkáš 30-60s pojedeš další sérii, tentokrát s váhou 80% z první série a budes delat serie dokud nedokazes udelat 5 opakovani technicky spravne (pak uz jsou pauzy okolo jedne minuty)
Tréninková váha (z čeho počítáme procenta): Maximální váha pro 7 opakování
1. série ... 100% x 5
2. série ... 90% x 5
3. série ... 80% x 5
3. - xx. série ... 80% x 5
Ty procenta nemají nic společného s tvojí maximálkou, ale s váhou, kterou zvolíš na začátek tréninkového plánu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: st leden 04, 2023 10:39 pm Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | Spatne jsi to pochopil, je tam napsano, prvni serie po peti ma byt tezka, ale ne maximum tzn s rezervou jedna/dve technicky spravne opakovani. Pockas 5 minut a pojedeš 90% váhy z první série. Počkáš 30-60s pojedeš další sérii, tentokrát s váhou 80% z první série a budes delat serie dokud nedokazes udelat 5 opakovani technicky spravne (pak uz jsou pauzy okolo jedne minuty)
Tréninková váha (z čeho počítáme procenta): Maximální váha pro 7 opakování
1. série ... 100% x 5
2. série ... 90% x 5
3. série ... 80% x 5
3. - xx. série ... 80% x 5
Ty procenta nemají nic společného s tvojí maximálkou, ale s váhou, kterou zvolíš na začátek tréninkového plánu. |
Aha, díky za vysvětlení ! 💪 A co se týče stravy u toho tréninku tak bude asi lepší jíst alespoň 6g (sacharidů) na 1kg tělesné váhy ať to má smysl jestli jsem to dobře pochopil v nějaké dietě to nemá cenu cvičit. Momentálně mám 3g cca na 1kg a vychází mi celodenní příjem na 2200 kalorií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 05, 2023 12:32 am Předmět: |
|
|
I strava je v clanku popsana
V diete cvicit ma, ale tezko muzes ocekavat svalove přírůstky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|