Bolesť ramien

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolesť ramien  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolesť ramien
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Feda44

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2023 4:03 pm    Předmět: Bolesť ramien Odpovědět s citátem

Zdravim, mám 26 rokov a cvičím jeden rok a jeden mesiac. Asi od apríla tohto roka som mal problém s ľavým ramenom, pretože pri tlakoch na ramená má toto rameno bolelo. No nebomedzovalo ma to tak aby som ich nemohol cvičiť. Ale asi v septembri sa bolesť zintenzívnila a už som nemal takú silu pri tlakoch. V novembri som bol u ortopéda a povedal som mu o tejto bolesti a dostal som obstrek s názvom Diprophos a Marcain. Ultrazvuk ukázal niečo čo spôsobuje túto bolesť. Ortopéd mi zakázal cvičiť 2 týždne. No problém je v tom, že bolesť je ešte väčšia (bodavá bolesť akoby ma pichali včely do ramena) a aby toho nebolo málo tak ta bolesť sa dostala aj do pravého ramena. Teda mám bolesti v oboch ramenách ale intenzívnejšia je v ľavom. Je niekto kto mi dokáže poradiť ? Myslíte si, že táto bolesť sa môže ešte po jednom obstreku zhoršiť a zničiť mi tkanivo ramena ? Za odpovede vopred ďakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bradoo

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2024 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diprophos je kortikoid- katabolický hormón, ktorý sice potláča zápal, ale aj oslabuje šlachu, úpon. V kombináci s analgetikom (marcain) si si mohol poškodiť úpon ( ak si predsa benčoval). Ak to bol kĺb, čo pochybujem, by to nevadilo. Tým že ťa lavé bolelo, mohol si si zlou technikou odpraviť aj to druhé. Neviem akú máš techniku, ale skús mostovať s úchopom opačne ( podhmat), prípadne lavicu dole hlavou. Ak nájdeš techniku bez bolesti, drž sa jej. Inšpiruj sa technikou trojbojárov, zahoď ego a zúž úchop. Ináč je to už mesiac, tak napíš, ako si na tom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kytka2015

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2024 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, bohužel se zdá, že injekce mohla vyvolat reakci, která způsobuje intenzivnější bolest. Doporučuji navštívit ortopéda co nejdříve, aby zkontroloval stav ramen a případně provedl další diagnostiku, jako je MRI. Je důležité zjistit příčinu bolesti, než dojde k dalšímu poškození. Mezitím omezte fyzickou aktivitu a využijte chladivé obklady pro zmírnění bolesti.

Rychle na stránku:

Přejdi na: