|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Orim
|
Zaslal: út červen 04, 2024 10:30 am Předmět: Ako často a prečo? |
|
|
Zdravím všetkých fitnessakov
Ako často precvičiť svalovú partiu do týždňa keď si v kalorickom deficite? A dôvod prečo dik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 04, 2024 2:47 pm Předmět: |
|
|
Obden cele telo, protoze co tělo nepotrebuje, to v deficitu "pali" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Orim
|
Zaslal: út červen 04, 2024 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Obden cele telo, protoze co tělo nepotrebuje, to v deficitu "pali" |
Našiel som tu v jednom článku tento tréning
Je vhodný?
Príklad
P drepy,zhyby na hrazde lytka
S. Military, pritahy v predklone,biceps
P , mŕtvy ťah,benc,triceps
+ Šiel by som každý deň brucho a chôdza na páse 30-60min
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 04, 2024 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ano _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út červen 04, 2024 7:21 pm Předmět: |
|
|
Zacni cvicit a cvic.
Pokud napises jeste jeden budizknicemu dotaz, ktery tu byl stokrat a nejmin stokrat jsi se na nej ptal i ty, je to s tebou fakt zly a uz nikdo neodpovi.
Ustinov jezdi 45 minutove fullbody a ma na tom vysledky, ja jezdim dvouhodinove fullbody, Vlk ma vrsek spodek. Turakam ma rozdelene partie, Magumi jezdi fullbody atd. atd. Pete Rubish tahal kazdy tyden 1-2x s maximalnim usilim, kofeinem a adrenalinem, Dan Green tahal 3x tydne ale tezce jenom jednou za 3 tydny.
Vsechno funguje, dokud to nefunguje a az to prestane fungovat napises si o danem treninku informace a vyberes dalsi, nejlip odlisny od toho puvodniho.
Otazka je dale nespecificka, procvicit svaly? Procvicit svaly muzes i s pet lahvi ale jestli ti neco poroste, to je vec druha. Chci nabrat/zhubnout/zkvalitnit/zesilit. Je rozdil cviceni partie a trenovani partie. Trenink te vede k nejakemu cili a striktne meris progres.
Treninkovy split co jsi napsal nevypada spatne, ale jde i o to jaky objem tzn. vahy serie a opakovani, split sam o sobe tolik nevypovida a jde hlavne o celkovy objem prace - duvod proc ve vetsine studii je vysoka frekvence gro je ten, ze kdyz pojedu jeden cvik 1x tydne o 9 seriich nebo 3x po trech, na druhem treninku jsem schopny zvedat vetsi vahu a tim vykonat vetsi objem a tim jsem na tom lepe (teoreticky, protoze pokud to neuregenerujes podkopavas si).
Vyhoda pevne stanovene rutiny je ta, ze vidis presne jaky progress delas a v treninku jsi dusledny.
Hlavne necvic instinktivne nebo podle pocitu -> odzkouseno za tebe s minimalnimi vysledky ve srovnani s programem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Orim
|
Zaslal: út červen 04, 2024 10:04 pm Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | Zacni cvicit a cvic.
Pokud napises jeste jeden budizknicemu dotaz, ktery tu byl stokrat a nejmin stokrat jsi se na nej ptal i ty, je to s tebou fakt zly a uz nikdo neodpovi.
Ustinov jezdi 45 minutove fullbody a ma na tom vysledky, ja jezdim dvouhodinove fullbody, Vlk ma vrsek spodek. Turakam ma rozdelene partie, Magumi jezdi fullbody atd. atd. Pete Rubish tahal kazdy tyden 1-2x s maximalnim usilim, kofeinem a adrenalinem, Dan Green tahal 3x tydne ale tezce jenom jednou za 3 tydny.
Vsechno funguje, dokud to nefunguje a az to prestane fungovat napises si o danem treninku informace a vyberes dalsi, nejlip odlisny od toho puvodniho.
Otazka je dale nespecificka, procvicit svaly? Procvicit svaly muzes i s pet lahvi ale jestli ti neco poroste, to je vec druha. Chci nabrat/zhubnout/zkvalitnit/zesilit. Je rozdil cviceni partie a trenovani partie. Trenink te vede k nejakemu cili a striktne meris progres.
Treninkovy split co jsi napsal nevypada spatne, ale jde i o to jaky objem tzn. vahy serie a opakovani, split sam o sobe tolik nevypovida a jde hlavne o celkovy objem prace - duvod proc ve vetsine studii je vysoka frekvence gro je ten, ze kdyz pojedu jeden cvik 1x tydne o 9 seriich nebo 3x po trech, na druhem treninku jsem schopny zvedat vetsi vahu a tim vykonat vetsi objem a tim jsem na tom lepe (teoreticky, protoze pokud to neuregenerujes podkopavas si).
Vyhoda pevne stanovene rutiny je ta, ze vidis presne jaky progress delas a v treninku jsi dusledny.
Hlavne necvic instinktivne nebo podle pocitu -> odzkouseno za tebe s minimalnimi vysledky ve srovnani s programem :-) |
Ide mi u hubnuti a zesileni ak by sa dalo. A cvičím intenzitou 70-80%
Na každom cviku sú rozcvicovacie seriem 3x
Prvá pracovná séria je z najťažšou váhou do 6op druhá séria ide o -5% nižšou váhou na komplexných ťažkých cvikoch a na malé partie o -10 % a pridáva sa opakovanie, už nie 6 op ale snažíme sa minimálne 8op a v 3 série ubereme tiež od -5% do -10% a pridáme op na 10 minimálne a ďalší tréning pridáme váhu o 2.5kg na každej strane A V každej serie o 2.5kg a pridávame iba vtedy keď splníme cieľ cieľ je znížiť váhu o tie percenta a zvýšiť op ak nesplnime cieľ ostaneme na tých istých vahah alebo uberieme o 5 až 10%
Prestávky medzie sériami sú minimálne 3 min Max 5min
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 05, 2024 12:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Orim
|
Zaslal: st červen 05, 2024 8:29 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | https://cistahmota.sk/treningovy-system-reverznej-pyramidy/ |
Áno tento tréningový plán
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 05, 2024 9:39 am Předmět: |
|
|
Vidis, navod mas, tak co resis? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Orim
|
Zaslal: st červen 05, 2024 11:59 am Předmět: |
|
|
[quote="Peter Ustinov"]Vidis, navod mas, tak co resis?[/quote
To že či není málo 1 cvik na partiu? Už ho cvičím pol roka všetko je super váha na cinke ide hore aj sila ale pre istotu že či sa neukracujem o niečo že či by nebol lepší nejaký kde sa sval cvičí 2x do týždňa samozrejme ak stačí v diéte 1x do týždňa cvičiť sval 1x do týždňa tak dobre všetko v poriadku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 05, 2024 1:08 pm Předmět: |
|
|
Dokud to funguje, nehrab na to! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Orim
|
Zaslal: st červen 05, 2024 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Dokud to funguje, nehrab na to! |
Okey tak dám na vaše rady
Mne to prišlo málo lebo ja som predtým vždy šiel obyčajný kukturisticicky tréning kde je väčší objem tréningu a toto je pre mňa niečo nové
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|