|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Krajo77
|
Zaslal: po červen 08, 2026 3:55 am Předmět: Full body chatgpt |
|
|
Zdarec napisal som do chatgpt nech mi spraví full body 2x do týždňa kde zameram vsetly svaly a nech tam da zakladne cviky alebo varianty základných cvikov ore začiatočníkov no a toto mi poslal.. Váš nazor?
Tréning A
1. Leg Press – 3×6–10
2. Bench Press – 3×5–8
3. Príťahy v predklone – 3×6–10
4. Tlaky nad hlavu – 3×6–10
5. Lat Pulldown – 3×8–12
Tréning B
1. Hack Squat alebo Leg Press – 3×6–10
2. Bench Press – 3×5–8
3. RDL – 3×6–10
4. Príťahy v predklone – 3×6–10
5. Tlaky nad hlavu – 3×6–10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po červen 08, 2026 7:26 am Předmět: Re: Full body chatgpt |
|
|
| Krajo77 napsal: | Zdarec napisal som do chatgpt nech mi spraví full body 2x do týždňa kde zameram vsetly svaly a nech tam da zakladne cviky alebo varianty základných cvikov ore začiatočníkov no a toto mi poslal.. Váš nazor?
Tréning A
1. Leg Press – 3×6–10
2. Bench Press – 3×5–8
5. Lat Pulldown – 3×8–12 - zbytočné, jeden cvik na chrbát už máš. Dal si mu podmienku, že ti má pridať trochu viac na chrbát? Ak nie, vyhoď a daj tam niečo iné. Buď core alebo kardio pre zdravie, alebo ruky, keď ti ide len o formu.
Tréning B
1. Hack Squat alebo Leg Press – 3×6–10 - leg press máš v Ačku, zaraď variant drepov, ktorý ti najlepšie vyhovuje (čelné, zadné, hack, čokoľvek ti sedí, ale odporúčam voľnú váhu).
2. Bench Press – 3×5–8 - už máš v Ačku, nahraď to jednoručkami, alebo dipmi, alebo aspoň tlakmi na šikmej lavici. Spestríš si tak tréning a môže to viesť k lepšiemu rozvoju prsných svalov
3. RDL – 3×6–10
4. Príťahy v predklone – 3×6–10 - keďže príťahy už máš v Ačku, tu by som zaradil zhyby, alebo ak ich nevieš, tak lat pulldown. Po drepoch a RDL budeš mať aj unavený spodok chrbta, takže by si zbytočne riskoval únavové zranenie pri cviku v predklone
5. Tlaky nad hlavu – 3×6–10 - tu tiež aspoň striedaj veľkú činku v A a jednoručky v B. Osobne by som tam dal iný cvik na ramená, ale zasa, neviem, čo tebe vyhovuej a aký je tvoj cieľ. |
GPT v princípe ti neporadí vyslovene zle, ale tréning je celkom indiviuálna záležitosť a mal by byť čo najviac na mieru už len kvôli tomu, že každý má iné ciele a bavia ho iné veci. Ty si svoje ciele nespomenul, takže budem predpokladať, že ti ide o nejaké naberanie svalov a sily.
Moje komenty sú vyššie, v citácii tvojho príspevku.
Tým, že by si išiel dookola tú istú nudnú kostru, pohral by som sa asi aj s rozsahom opakovaní. Na každý cvik ísť neustále plusmínus 3x8, ako ti poradil GPT je otrava. Keď tak skús Ačko zamerať viac na silu a pošli tam väčšie váhy v rozsahu 3-6 opakovaní na základných cvikoch ako sú príťahy a benče a v B pokojne choď do vyšších opáčiek. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Krajo77
|
Zaslal: po červen 08, 2026 12:32 pm Předmět: Re: Full body chatgpt |
|
|
| decarabas napsal: | | Krajo77 napsal: | Zdarec napisal som do chatgpt nech mi spraví full body 2x do týždňa kde zameram vsetly svaly a nech tam da zakladne cviky alebo varianty základných cvikov ore začiatočníkov no a toto mi poslal.. Váš nazor?
Tréning A
1. Leg Press – 3×6–10
2. Bench Press – 3×5–8
5. Lat Pulldown – 3×8–12 - zbytočné, jeden cvik na chrbát už máš. Dal si mu podmienku, že ti má pridať trochu viac na chrbát? Ak nie, vyhoď a daj tam niečo iné. Buď core alebo kardio pre zdravie, alebo ruky, keď ti ide len o formu.
Tréning B
1. Hack Squat alebo Leg Press – 3×6–10 - leg press máš v Ačku, zaraď variant drepov, ktorý ti najlepšie vyhovuje (čelné, zadné, hack, čokoľvek ti sedí, ale odporúčam voľnú váhu).
2. Bench Press – 3×5–8 - už máš v Ačku, nahraď to jednoručkami, alebo dipmi, alebo aspoň tlakmi na šikmej lavici. Spestríš si tak tréning a môže to viesť k lepšiemu rozvoju prsných svalov
3. RDL – 3×6–10
4. Príťahy v predklone – 3×6–10 - keďže príťahy už máš v Ačku, tu by som zaradil zhyby, alebo ak ich nevieš, tak lat pulldown. Po drepoch a RDL budeš mať aj unavený spodok chrbta, takže by si zbytočne riskoval únavové zranenie pri cviku v predklone
5. Tlaky nad hlavu – 3×6–10 - tu tiež aspoň striedaj veľkú činku v A a jednoručky v B. Osobne by som tam dal iný cvik na ramená, ale zasa, neviem, čo tebe vyhovuej a aký je tvoj cieľ. |
GPT v princípe ti neporadí vyslovene zle, ale tréning je celkom indiviuálna záležitosť a mal by byť čo najviac na mieru už len kvôli tomu, že každý má iné ciele a bavia ho iné veci. Ty si svoje ciele nespomenul, takže budem predpokladať, že ti ide o nejaké naberanie svalov a sily.
Moje komenty sú vyššie, v citácii tvojho príspevku.
Tým, že by si išiel dookola tú istú nudnú kostru, pohral by som sa asi aj s rozsahom opakovaní. Na každý cvik ísť neustále plusmínus 3x8, ako ti poradil GPT je otrava. Keď tak skús Ačko zamerať viac na silu a pošli tam väčšie váhy v rozsahu 3-6 opakovaní na základných cvikoch ako sú príťahy a benče a v B pokojne choď do vyšších opáčiek. |
Ahoj tak mne ide o silu a tiez nejaky ten sval by som uvítal snažím sa redukovať tuk tak hladam nejake možnosti aby som mohol cvičiť po pri prsci na nočné zmeny a rodine aspon 2x do týždňa a vyťažiť s toho maximum a by som niekde netobil zbytočne vela objemu práce a zase niekde zbytočne malo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|