| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Je pro vás 300 kč za lístek na tuto soutěž hodně??? |
| ne |
|
43% |
[ 7 ] |
| ano |
|
56% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 16 |
|
| Autor |
Zpráva |
Andrew
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:15 am Předmět: Poděbrady - nominačka na MS |
|
|
nazdar zrovna mi psal kamos s kterym jsem byl domluven ze se mu nechce utracet tolik za listky  normalne bych ho zastrelil tak se ptam jesli tam nekdo nejedete treba z Usti kdo by me byl schopnej vzit s sebou do auta nebo nekdo s kym bych mel spolecnou cestu vlakem...uz to zas vidim to ubijejici cestovani...grrrrrrrrrrrrrrr
kdo tam teda z fora bude???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:19 am Předmět: |
|
|
Bohuzel uz nebydlim v Usti, ale do Podebrad to jede z Usti zapadni nadrazi pres Lysou nad Labem snad kazdou pulhodinu. Pomerne frekventovana trat, vic jak do Prahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:21 am Předmět: |
|
|
to tezko Bron...teda jako tam to jede a v Nymburku je 5! min. na prestup s tim ze do Nymburku jede nakej posranej spesnak kterej se spozdi jako vzdy...ale zpet to jede pres Prahu asi s X prestupama s navratem okolo pul druhy
Deadlift: proc Goyer??? o toho vubec neslo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:24 am Předmět: |
|
|
...tak to sorry, beru zpět  ......žel bohu jsou Poděbrady kousínek z ruky, jinak bych jel okamžitě
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:41 am Předmět: Andrew |
|
|
jo,kámo já taky nejedu,nechám si to od Ronnieho poslat na CD. A mimochodem,300,- za to abych se musel dívat na Karbulu,kterej se neumí chovat k závodníkům,fakt nemusím...před léty,když jsem závodil v Čelákovicích nás vyhnal jako sviňský psi před ten jejich směšnej kulturáček,že prý ještě není otevřeno...a to jsme přijeli asi hodinu před vážením...seru na něj,at se jde zahrabat!!! _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:44 am Předmět: |
|
|
Santo: to je bezna praxe...hodinu pred vazenim jeste nebyva otevreno:))) na juniorech kdyz jsem koucoval sverence to bylo to samy...co cekas:)))
Bron: mas recht tam to jde v pohode pres Lysou ze Strekova jede to neco malo pred 2 hodiny ale zpet nic neni a ten spoj ma asi 4 prestupy a jede skoro 5 hodin a druhej 4
nikdo nejedete autem??? zaplatim prece
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:47 am Předmět: |
|
|
[quote="Andrew"]Santo: to je bezna praxe...hodinu pred vazenim jeste nebyva otevreno:))) na juniorech kdyz jsem koucoval sverence to bylo to samy...co cekas:)))
když na nás osobně pan ředitel soutěže řval a stál za zamčenejma dveřma?a venku zima jako svině!!!!!
tak jestli je tohle běžná praxe,nemám důvod a chuť ještě někdy závodit... _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 11:49 am Předmět: |
|
|
jo rvani by tam bejt nemelo to je snad jasny ale s tim oteviranim to tak proste uz byva no
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út říjen 19, 2004 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Andrew napsal: | | jo rvani by tam bejt nemelo to je snad jasny ale s tim oteviranim to tak proste uz byva no | Jak kde, na Mr. Massive to bylo fajn, téměř rodinná atmosféra, závodníci byli vítáni i několik hodin před vážením. On asi nebude problém v to, že "to tak bývá", ale v tom, že některý lidi jsou debilové, kteří se neumí chovat slušně a bejt závodník, tak na takovou soutěž už příště taky nepojedu! Někteří lidi prostě ještě pořád žijou oběma nohama v komunismu a podle toho se taky chovaj! _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 1:25 pm Předmět: |
|
|
jenze to bysme museli mluvit o prakticky celym svazu a funkcionarich...pochop ze nekdy to jednani opravdu takove byva a nic s tim neudelame proste se to musi prekousnout...a pak jde taky o to kde se to porada a tak
ale zpet k tematu...
KDO BY ME TEDA VZAL DO TECH PODEBRAD nebo spis ZPET???
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: út říjen 19, 2004 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Andrew napsal: | | jo rvani by tam bejt nemelo to je snad jasny ale s tim oteviranim to tak proste uz byva no | Jak kde, na Mr. Massive to bylo fajn, téměř rodinná atmosféra, závodníci byli vítáni i několik hodin před vážením. On asi nebude problém v to, že "to tak bývá", ale v tom, že některý lidi jsou debilové, kteří se neumí chovat slušně a bejt závodník, tak na takovou soutěž už příště taky nepojedu! Někteří lidi prostě ještě pořád žijou oběma nohama v komunismu a podle toho se taky chovaj! |
a proto jsem do těch zasranejch Čelákovic nikdy ani nepáchnul...a je mi úplně jedno že ten samej promotér to dělá v jiném městě,prostě mně to nezajímá a já na jím pořádané soutěže jezdit nebudu ani jako divák ani jako závodník... _________________ buď na to máš, nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: so říjen 23, 2004 9:59 pm Předmět: |
|
|
tak co rikate na Jablonaka? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |