Jidelnicek na intru

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jidelnicek na intru  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jidelnicek na intru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
azzlack

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 4:54 am    Předmět: Jidelnicek na intru Odpovědět s citátem

Ahoj, forum procitam uz nekolik tydnu, ale nenasel jsem odpovedi na nektere moje nasledujici otazky

1. Pres tyden jsem na intru a nemam moznost si uvarit jidlo takze se chci zeptat, jestli se da jet objemovka jen za pomoci 3 litru nizkotucneho mleka + cca 150g 80% proteinaku denne -> cca 220g bilkovin (mam 125kg/205cm) + samozrejme zelenina, jogurt, ryba atd, ale nemam moznost si varit plnohodnotne jidlo.. vadi to hodne?

2. Vsude vidim ze se doporucuji kukuricne vlocky - v Intersparu jsou takove sladke ctverecky skoricove neco jako Cini Minis, na 100g je tam 6g proteinu a 70g sacharidu... Myslite ze je to dobre, k doplneni sacharidu? Nebo je to nejaka prasarna a lepsi jsou takove ty lupinky bez chute? (ty skoricove jsou dost sladke...)

Dik za odpovedi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle radši nekomentovat...

1. chápu to správně, chceš se živit mlíkem? Akorát se pobliješ...

2. zapomněl si napsat, kolik tahle zdravá dobrůtka pro děti má tuku... proč si nekoupíš obyčejný vločky, vyjdou tě 10x levněji a obsah ani nemluvě
azzlack

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. bohuzel nemam jinou moznost, varic na intru nemame a kdybych si ho dovezl z domu tak me vyhodi

2. to je pravda ale nejsou tak dobre.. ale asi to je pravda ze klasicke jsou lepsi
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:38 am    Předmět: Re: Jidelnicek na intru Odpovědět s citátem

azzlack napsal:
Ahoj, forum procitam uz nekolik tydnu, ale nenasel jsem odpovedi na nektere moje nasledujici otazky

1. Pres tyden jsem na intru a nemam moznost si uvarit jidlo takze se chci zeptat, jestli se da jet objemovka jen za pomoci 3 litru nizkotucneho mleka + cca 150g 80% proteinaku denne -> cca 220g bilkovin (mam 125kg/205cm) + samozrejme zelenina, jogurt, ryba atd, ale nemam moznost si varit plnohodnotne jidlo.. vadi to hodne?

2. Vsude vidim ze se doporucuji kukuricne vlocky - v Intersparu jsou takove sladke ctverecky skoricove neco jako Cini Minis, na 100g je tam 6g proteinu a 70g sacharidu... Myslite ze je to dobre, k doplneni sacharidu? Nebo je to nejaka prasarna a lepsi jsou takove ty lupinky bez chute? (ty skoricove jsou dost sladke...)

Dik za odpovedi

2) pletes se, doporucuji se ovesne vlocky (65g sacharidu, 13g bilkovin)
flew

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to tam nemáte kuchyňku ? já jsem teda taky na intru a každý den si vařím rýži/těstoviny/maso.. všechno.. co lednici máte? žeby ti doma máti zavařila maso do sklenic...
- Nebo si najdi v okolí nějakou ženskou a jídlo si vař u ní

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Grimley

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nám taky říkali ze na pokojích jen notebooky a ja postupem času nashromáždil rýžovar, gril, toustovač, konvici na čaj, vařič v páře, projektor na filmy a nakonec i ledničku do skříně... A to jsem byl na vojenským intru :)) když člověk chce, tak jde všechno .... A podle mě jsi stejně jen neobjevil místnost s nápisem Kuchyňka, je blbost aby na intru nebyla :)
azzlack

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosimvas jsem tady 3. rokem vim jak to tady chodi.... vedle holky malem vyhorely loni a od te doby se to cca co 2 dny kontroluje jestli tu nemame varice atd... a kdybych vyletel tak me rodice zabijou uz ted nemame moc penez... vsichni chodime tady na veceri za 25kc... to se ani nikomu nevyplati si varit...

chci vedet jestli se da delat objemovka timhle zpusobem, bez plnohodnotneho jidla, ale s dostatkem sacharidu i bilkovin... a vitaminu
jachym

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ostatní jsou taky o mlíku?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to vís, ze to jde, staci tri pevna jidla a tri koktejly, takhle se stravoval Arnold, Jaro Horvath a mozna, ze to je i pro telo prinosnejsi, nez do sebe valit hory jidla.
videl bych to takhle
po probuzeni protein, rychle cukry
snidane pecivo, syry, zakysane mlecne vyrobky
obed skolni jidelna
svacina protein nebo zakysany mlecny vyrobek, ovoce
vecere jidelna
svacina protein, zdrave tuky
takhle to jde normalne praktykovat a nemusis nic varit,

Rychle na stránku:

Přejdi na: