|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Ahoj.
Existuje něco (suplement, či přímo látka) na lepší hojení ran, jizev a na lepší regeneraci kůže? Co třeba zinek, železo?
Dík |
Nemám přímé zkušenosti, ale dost lidí si na hojení čehokoliv pochvalovalo Wobenzym
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bellito

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Sháním nějaké vitamíny a minerály + kloubní výživu a jde mi o to,aby to bylo z lékarny,poněvadž mi to hradí do určité částky pojišťovna...
Co říkáte na produkt "Gold Vita-Min anti-OX" na lekarna.cz ?
Je vhodný svým složením jako vitaminový doplněk,nebo mám raději shánět jiný?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Poradil by někdo nějakou kloubní výživu ? Plánoval jsem Animala, ale nikde v e-shopu jsem nenašel, že by ho měli skladem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Poradil by někdo nějakou kloubní výživu ? Plánoval jsem Animala, ale nikde v e-shopu jsem nenašel, že by ho měli skladem. |
V žádném e-shopu nebo na Ronniem? Co jsem se podíval, dost e-shopů ho má skladem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, měl jsem to upřesnit. Přesně tak, na Ronniem není a na několika shopech v Brně, jsem ho nenašel. Příště se vyjádřím přesněj, omlouvám se.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Omlouvám se, měl jsem to upřesnit. Přesně tak, na Ronniem není a na několika shopech v Brně, jsem ho nenašel. Příště se vyjádřím přesněj, omlouvám se. |
V pohodě. Já na ten samý problém narazil už asi před měsícem. Nevím co mají za problémy, ale prostě jsem ho koupil jinde. Je pravda že ho nemá více obchodů, nejen Ronnie, takže nějaké problémy s dodávkami budou. Ale dost obchodů ho stále má, tudíž si ho kup jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Zdálo se mi, že jsem někde četl, že je problém s obsahem výrobku. Nevím, co je na tom pravdy a jestli to bude tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:06 am Předmět: |
|
|
Zdravím,
Doma mám Vitamín C+šípek (nutrend) a ještě Spektrum mohu tyhle dva produkty kombinovat, nebo to bude už moc? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po červen 25, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ten Glutamin maxx 3000 se bere jen v tréninkové dny, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
V44 Vita Complex Forte -> tak mam na rok:) je normalni, ze kdyz tam je jenom par B2, tak i presto mi to meni moc na kanara? tzn. predpokladam, ze vesmes dost z toho telo asi nevyuzije :))
navic mne docela sere, ze to je davka jako prase, kdyz sem se ptal jestli to jde rozdelit, tak mi bylo odpovezeno, ze to nepotrebuje rozdelovat davku ... prijde mi logictejsi davat 1/2 tablety rano a pul vecer ... nez jednu tabletu se 100% DDD rano ... ale treba je to burt nevim no... kazdopadne armorV to ma rozdeleny na mensi davky a i lepsi formu ... no mam ted V44 na rok, tak budu zrat to :D i tak mi to ale sere. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Taky mate obcas problem se zapijenim V44?
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Taky mate obcas problem se zapijenim V44? |
ne, jakej s tim mas problem? Hodim do pusy, naleju vodu a polknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
je to strasne velky a obcas to nechutne zaskrabe
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
osobne pouzivam veskere vitaminy od medpharmy, jednoduche baleni zadne velke pixly s meganapisama jak je to vsechno nejlepsi, overena kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|