VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bbvka

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:01 am    Předmět: Parskindol Vzorky Odpovědět s citátem

Ahoj,

taky jedna mala rencenze na perskindol gel ode me :]

Zlute baleni:
Gel je takovy bily, vune prijemna mentolova.
Mazal jsem cely vzorek na rameno. Vsakuje se i pusobi pomerne rychle. Pocit prijemny, jen nedokazu presne rict zda hral nebo chladil ;] po chvilce to palilo/chladilo jako cert a bylo to super.

Modre baleni
Gel mi prisel o trosku ridsi nez ten zluty, a vonel vice po alkoholu.
Mazal jsem cely vzorek na rameno a ani tady jsem nedokazal rict zda chladi nebo hreje..jakoby oboji :] Ale rozhodne pusobil o dost dele nez zluty. Musel jsem si jeste jit umyt dlan a i tak uz se mi neco vsaklo a lehce jsem to citil i na ni. Kazdopadne take prijemny pocit. Pritelkyne ho zkusila na namozene lytko a az ji byla zima na nohu ;] A pry ji bolest zmirnil. Druhy den aplikovala znovu a opet pry zlepseni a je s nim spokojena, takze ho urcite koupim :]

Obecne ale spise pomuze na namozeni ci prohrati svalu. Ja mam problem s ramenem a tam jsem zadnou vetsi ulevu neregistroval.
Jak uz nekdo psal, take mi to pripomelo starou dobrou Alpu :D

Diky za moznost vyzkouseni ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem tak z těch recenzí tady pochopil, tak ty gely pouze hřejí/chladí a voní? Takže zlatá stará dobrá thajská mast pokud jde o účinnost na bolest
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Perskindol

Žluté balení : Dal jsem ho před tréninkem na unavené předloktí a loket. Skvěle to prohřeje, prokrví ruce, akorát to dost smrdí, takže do posilky to je docela risk, aby někdo neměl kecy. Místo NOčka s kofeinovou tabletou by to asi šlo.

Modré balení : Hezky a dlouho chladí, ale u toho to asi končí. Druhý den, to co mě bolelo, tak mě bolelo pořád stejně. Za tu cenu bohužel jak u hřejivého tak i u tohoto chladivého bych koupil koňskou mast, která vyjde cenově stejně, akorát jí je 3x víc.
sovajs

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Perskindol

Žluté balení : Dal jsem ho před tréninkem na unavené předloktí a loket. Skvěle to prohřeje, prokrví ruce, akorát to dost smrdí, takže do posilky to je docela risk, aby někdo neměl kecy. Místo NOčka s kofeinovou tabletou by to asi šlo.

Modré balení : Hezky a dlouho chladí, ale u toho to asi končí. Druhý den, to co mě bolelo, tak mě bolelo pořád stejně. Za tu cenu bohužel jak u hřejivého tak i u tohoto chladivého bych koupil koňskou mast, která vyjde cenově stejně, akorát jí je 3x víc.

Jak můžeš porovnat NOčko s mastičkou? já sám to měl, akorát to studilo :D
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sovajs napsal:
DiamonD123 napsal:
Perskindol

Jak můžeš porovnat NOčko s mastičkou? já sám to měl, akorát to studilo :D

No tak většině "hardcore bušičů" jde o to, aby jim po NOčku vylezli žíly na rukách a to ta mastička splňuje
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Perskindol

Žluté balení : Taky jsem měl problém rozlišit, jestli to studí nebo hřeje - tak nějak to dělalo oboje. Jako použití k prohřátí před tréninkem bych neriskoval, protože je to docela dost cítit.

Modré balení : Hezky chladilo a ten "cooling effect" se ještě stupňoval. Mazal jsem na bolavé koleno a trochu i ulevilo od bolesti.

Docela často používám koňské masti a velká výhoda Perskindolu je v rychlejším zasychání. Taky jsem nepozoroval zčervenání kůže při použití hřejivého balení, což u koňské masti občas mám.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

může prosím někdo doporučit alternativu k nexgen pro? nehodlám podporovat halal.
bohužel sám jsem chelát. vitamíny na čr trhu nenašel
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
může prosím někdo doporučit alternativu k nexgen pro? nehodlám podporovat halal.

sam si chelat, :D podivej se po - Olimp Vita-min multiple SPORT
Study

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Karle, sám sem nemohl žádné najít :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
xakrurychle napsal:

sam si chelat, :D podivej se po - Olimp Vita-min multiple SPORT

nerozumím tvé narážce, nicméně díky za tip
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

Je komedie, že ten jejich certifikát je už skoro rok starej, letos mu končí platnost, ale teprve až teď to někdo vytáhnul a všichni začali slepě vykřikovat fuj fuj, tu firmu nebudu podporovat. Vsadim se, že nikdo z těch lidi ani neví, co ten certifikát znamená. Ale psali to na FB, že?

A mám takový pocit, že zdroj syrovátky, který v ČR používá většina firem, tu certifikaci má taky
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
xakrurychle napsal:

Je komedie, že ten jejich certifikát je už skoro rok starej, letos mu končí platnost, ale teprve až teď to někdo vytáhnul a všichni začali slepě vykřikovat fuj fuj, tu firmu nebudu podporovat. Vsadim se, že nikdo z těch lidi ani neví, co ten certifikát znamená. Ale psali to na FB, že?

A mám takový pocit, že zdroj syrovátky, který v ČR používá většina firem, tu certifikaci má taky

FB nemám, dočetl jsem se to zde, to že to vím ode dneška znamená, že se nemůžu vyjádřit? Volbu má každý z nás, takže si strč svůj posměch za kloubouček. Až se dozvím, že prom-in a extrifit používají halal syrovátku, přeorientuji se jinam.
Reality

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Platnost jim nekončí, prodlouží si to: http://on.fb.me/18EsRC1
Study

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle: Člověku, který se zajímá o dnešní dění ve světě, je hned jasné, o co jde. Navíc, proč platit za něco navíc, co vám nic nepřidá a prachy z toho jdou jen určité skupině lidí. (každý ví, na co narážím)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Tom3

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mate tu nekdo zkusenost s injekcni formou b12? mam 10 x 300 µg, jak ji co nejlip vyuzit? Jde mi vicemene jen o chut k jidlu.
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: