VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
WildOrchid napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Miki222 napsal:
jaka je dobra klbna vyziva ked ju chcem kupovat z lekarni ?

ortoprim + geladrink, nejlevnejsi a nejefektivnejsi reseni

To jako dohromady nebo je oboje zvlast dobry?
jsem koukala ze to prvni je nak za 150, ale druhy za 550 a to je oboje jen na mesic. Kdybych si neco nechala predepsat od doktorky, nebylo by to levnejsi?

oboji dohromady, btw geladrink 550 ale mozna tak baleni na 3 mesice, to na mesic stoji tusim 180

550 korun. Neje to nejak malo ??
Kolko to obsahuje chondroitinu a glusaminu v jednej davke? za taku cenu to musi byt TAK kvalitny vyrobek ze mozem brat 30 baleni rocne a vyrazny efekt to mat rozhodne nebude :)
Vyzivy z lekarni a z e-shopov su na ... Najlepsie su velke spolocnosti na klbovu vyzivu. Hlavne zo zahranicia (mimo CZ a SK)...
Loolan

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

má to vůbec cenu kupovat "kloubní výživu"? Když jsem se ptal oborníků, tak mě vždycky řekli, že to jsou jenom reklamní tahy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hruda

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
má to vůbec cenu kupovat "kloubní výživu"? Když jsem se ptal oborníků, tak mě vždycky řekli, že to jsou jenom reklamní tahy...

Odbornikov?
ma to cenu kupovat,ale chce to vybrat si spravne.
Kadd

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:

Ano má to cenu. A toho odborníka bych chtěl poznat. Já kloubní vyživě vděčím za to že chodím. A to doslova.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Odborník - ortoped (ptal jsem se dvou)
Kadd

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:

Tak na to nemám co říct. To musí být odborníci jak svině. Neříkám že všechny ty preparáty jsou supr ale odborník by ti měl poradit ten dobréj a správnéj. A né říct všechny jsou na hovno.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Loolan napsal:

Tak na to nemám co říct. To musí být odborníci jak svině. Neříkám že všechny ty preparáty jsou supr ale odborník by ti měl poradit ten dobréj a správnéj. A né říct všechny jsou na hovno.

Řekl bych, že co se kloubů a kostí týče, určitě větší, než ty nebo já...

lol

třeba ten, který ho sponzoruje, že? Ten bude určitě zupa...
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vážně : ty jsi od miga z party?

Já si třeba myslím, že kloubní výživa je blbost, pokud nemáš žádný problém, ale jakmile se stane nějaké zranění, tak vidím smysl v tom doplňovat látky, ze kterých se kloub regeneruje...

peace
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem od miga z party (pokud myslíš Renovo forum, tak to navštěvuju) - nevím ani, co jsi tím myslel - objasni (hlavně to "vážně")

Když jsem měl problémy s klouby, tak mi doktor řekl, že pokud je chrupavka (kloubní) v háji, nová nenaroste. Maximálně tak vazivová, ale že její růst kloubní výživou neovlivníš natolik, aby to stálo za ty peníze (tzn. zanedbatelně)...
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
Nejsem od miga z party (pokud myslíš Renovo forum, tak to navštěvuju) - nevím ani, co jsi tím myslel - objasni (hlavně to "vážně")

Když jsem měl problémy s klouby, tak mi doktor řekl, že pokud je chrupavka (kloubní) v háji, nová nenaroste. Maximálně tak vazivová, ale že její růst kloubní výživou neovlivníš natolik, aby to stálo za ty peníze (tzn. zanedbatelně)...

ale nic...promiň

Jj, to vím, ale přesto si myslím, že při tom zranění to skutečně smysl má, protože ten kloub má látky, ze kterých to bude stavět...Ale rozhodně jsem proti tomu užívat to preventivně...
Loolan

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Loolan napsal:

ale nic...promiň

Nemám rád lidi, kteří něco nakousnou a pak se to snaží zahrát do outu. Myslels tím, že jsem nějaký záškodník, kterého si najala konkurence nebo co?
edit: Aha, tak už jsem a to po přečtení jiných topiců přišel: "Renova parta" = parta lidí, kteří mu lezou do... a tebe se snaží pošpinit (spikli se proti tobě) LOL
citace:

Jj, to vím, ale přesto si myslím, že při tom zranění to skutečně smysl má, protože ten kloub má látky, ze kterých to bude stavět...Ale rozhodně jsem proti tomu užívat to preventivně...

Bylo mi řečeno, že pokud mám vyváženou a pestrou stravu, je to naprostá zbytečnost.
Vycházíš z nějakých studií, testující kloubní preparáty a jejich účinnost při zraněních (nebo ze školní výuky)? Pokud máš, co říct, rád se nechám poučit.
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
Nemám rád lidi, kteří něco nakousnou a pak se to snaží zahrát do outu. Myslels tím, že jsem nějaký záškodník, kterého si najala konkurence nebo co?
edit: Aha, tak už jsem a to po přečtení jiných topiců přišel: "Renova parta" = parta lidí, kteří mu lezou do... a tebe se snaží pošpinit (spikli se proti tobě) LOL
citace:

Bylo mi řečeno, že pokud mám vyváženou a pestrou stravu, je to naprostá zbytečnost.
Vycházíš z nějakých studií, testující kloubní preparáty a jejich účinnost při zraněních (nebo ze školní výuky)? Pokud máš, co říct, rád se nechám poučit.

1. já to také nesnáším, ale z tvé první odpovědi jsem pochopil, že jsem střelil vedle a tak jsem napsal "promiň"

2. ne, nemám to ani ze studií ani ze školní výuky, mám to od závodníků a jejich zkušeností...A na základě toho jsem si utvořil názor...

ad.studie - před 5 lety neexistovalo dát si jakoukoliv bílkovinu před a nebo ihned po tréninku, protože se myslelo, že by to tělo nebylo dobré kvůli distribuci krve a zatížení TS - pak vyšla studie o vhodnosti konzumace rychle vstřebatelných proteinů před i po tréninku, zkoumaná na souboru lidí čítajícím 6 homo sapiens a tak poslední dva roky všichni ( x miliónů lidí ) pijeme před i po tréninku sacharidoproteinové nápoje...
Tím chci jen říct že ne vše, co je v nějaké studii, je svaté. Jistě by na tvou studii o nevhodnosti suplementace kloubní výživy existovala protistudie o vhodnosti suplementace, pochopitelně podle toho, kdo to zaplatil. Akreditované laboratoře jsou ale oboje
Kadd

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já přesně nevím jak ste mysleli preventivně ale já to jím asi 8 měsíců v roce. Jako malej jsem musel moc pracovat a odnesly to kolena. A mě to opravdu pomáhá vyzkoušel jsem teda celou řadu a vždy minimálně 2 měsíce a dost dopľnků mi vůbec nepomohlo ( někomu třeba jo) ale našel jsem jeden co mi do týdne dost pomohl a teď je to ok. můžu kopat do pytle jet dřepy či výpady a v pohodě. Takže myslím že při dobrý stravě a doplncích, dobrém tréninku či rehabilitaci atd. Se dá v těle spravit strašně moc. jinak sudii nemám ani nehledám zkoušel jsem to na sobě. A to je pro mě dostatečný důkaz.

Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Loolan napsal:

Ano má to cenu. A toho odborníka bych chtěl poznat. Já kloubní vyživě vděčím za to že chodím. A to doslova.

Ja teraz beriem klbobku (svajciarky vyrobok ktory sa vola gelenk fit)... A vysledky sa dostavili uz po dvoch tyzdnoch. Nikto mi tie vysledky nezarucil a nikto mi ich ani negerantoval - vysledky prisli proste same.

Dost zalezi na kvalite vyrobku (to je to najpodstatnejsie), potom na znacke (GMP) este na inych veciach ..

Co sa tyka tych ortopedov.
Cakal som ze v CR si nebudu ludia stazovat na "odbornikov" . Ten moj "ortoped" , si myslel ze sa mi moje zranienia daju do kopy same, aj bez potrebnych materialov...
A o klbovke sa mi ani nezmienil...
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
já přesně nevím jak ste mysleli preventivně ale já to jím asi 8 měsíců v roce. Jako malej jsem musel moc pracovat a odnesly to kolena. A mě to opravdu pomáhá vyzkoušel jsem teda celou řadu a vždy minimálně 2 měsíce a dost dopľnků mi vůbec nepomohlo ( někomu třeba jo) ale našel jsem jeden co mi do týdne dost pomohl a teď je to ok. můžu kopat do pytle jet dřepy či výpady a v pohodě. Takže myslím že při dobrý stravě a doplncích, dobrém tréninku či rehabilitaci atd. Se dá v těle spravit strašně moc. jinak sudii nemám ani nehledám zkoušel jsem to na sobě. A to je pro mě dostatečný důkaz.

Dost vela ludi si pochvaluje klbovku...
Co sa tyka tej prace, tak na vsetko som si musel zarobit sam ( na skoro)... To bol prvy predpoklad nato ze si doserem kolena.
Ked som po zlej technike predkopavania si ich dosral totalne, nemohol som spravit ani drep s vlastnou vahou tela. Nemohol som prejst 1 km bez bolesti a zapalov kolien... Teraz po tych spominanych dvoch tyzdnoch som v pohode.

To su vsak len cititelne vysledky, cize tedka uz necitim ziadnu zmenu, hoc sa mi moje kolena do kopy davaju aj bez pocitovania ulavy...
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: