vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, jenže to jsem Ti ještě nevěřil, protože už jenom stát s tím bylo umění A když jsem to dostal nad hlavu, tak bylo nejdůležitější držet těžiště nad chodidly No ale lepší se to a pak se můžu soustředit na samotný statický tlak. Do vánoc bych chtěl 1x 80, ať to není taková ostuda

A to magnézko pořídím - musím zjistit, kde ho mají, protože silnější úchop asi nijak brzo mít nebudu. Ale na váze mi to teď nepřidá... na to jedno opáčko mi zatím úchop stačí a přes dvěstě nevytáhnu. Ale postupně, až si zvyknu, by to padnout mohlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. října 2012, pondělí

O víkendu se nepovedlo dostat do fitka, uvrtal jsem si na sebe povinnosti, které žerou strašně času, dohromady nic z toho nemám a těžko se toho zbavit. Tak to beru z lepší stránky, třeba to k něčemu bude ;)

Váhovka: 91.5 kg

Military press: up to 1x 75 kg, 1x 80 kg (PB) , 2x 75 kg, 4x 70 kg, 5x 65 kg, 6x 60 kg
A to mi prozatím stačí, při nahození 80 jsem pěkně metr zacouval než jsem to ustál a při tlaku jsem se zaseknul a dobrých pět sekund trvalo, než jsem to držel nad hlavou, ale bylo to tam. Na 75 už jsem třetí nevytlačil, na 70 čtvrté s pauzou a dlouho, ale už nebylo proč se šetřit a tak dále, pořád nadoraz. Příště už od 60 a osmičky a postupně pomalu přidávat a pilovat techniku a nahození od kolen.

Leg-press vleže: 12x 200 kg, 12x 200 kg, 14x 200 kg (PB max reps)
Delší dobu jsem to nejel a po té, co šly hacken nahoru se dalo čekat zlepšení i tady. Předtím 3x8. Pálilo to pěkně, tak jsem spokojený, beru to zhruba jako dřepy se 110 (200 - BW).

Šikmý bench-press nahoru: 4x 90 kg, 3x 90 kg, 2x 90 kg, 8x 70 kg
Na rovném benči bylo plno, tak tohle, ale nebyla síla.

Veslování, k pasu, úzký paralel úchop: 2x 150 kg, 6x 140 kg (PB max reps) , 6x 140 kg, 6x 140 kg
Od druhého opáčka už jsem to tahal celým tělem, ale tolik opáček jsem na 140 zatím nezatáh žádným způsobem, takže si píšu jako osobák. Druhá taková série překvapila a třetí už jsem dotahal do počtu. Bez ohledu na techniku je progres zřejmý a to mě těší.

A více toho za hodinu nebylo. Asi se zase vrátím k nižším sériím s vyšší intenzitou a nový peak si nechám před vánocemi.
Magumi

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu říkám pokrok, fakt paráda.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. října 2012, čtvrtek

Dnes bez energie a bez síly, ale vynechat jsem nechtěl, když tak si dám oraz o víkendu. Od posledně jsem taky nakupoval:
- 2x Animal Flex (klouby, vitamíny), což mi vydrží 3 měsíce, posledně jsem si na to zvyknul, Animal Pak už nekupuju, mám toho teď dost
- BCAA Instant (Extrifit) 300 g - tabletky už nechci a něco před tréninkem by se hodilo, vyzkoušíme, uvidíme,
- WPC 80 cca 4,5 kg - můj oblíbený protein, teď jsem dobral WPC 60, takže zase něco "silnějšího"
- Crea Pure (Extrifit) 400 g - monohydrát, zatím mám pauzu 1 měsíc, tak možná ještě 2 týdny počkám a pak to nakopnu,
- Beal Pure Grip - tekuté magnézko na těžké mrtvoly, jsem zvědavý.

Váhovka: 91.3 kg

Bench-press: 8x 100 kg , 6x 100 kg, 5x 100 kg
S první sérií bych ještě byl spokojený, ale šlo to ztěžka a pak už to bylo slabší. Dnes to ovšem odpovídá očekávání.

Mrtvé tahy: 8x 160 kg , 4x 160 kg, 4x 160 kg, 4x 160 kg
Nic těžkého se mi tahat nechtělo, tak jsem si naložil "osmičku". První série by opět ušla, ale v dalších už nechuť to zvedat, stehna ještě unavená z minula, takže více přes záda, prostě nebavilo, ani když jsem si přidal sérii. O zkušenosti s tekutým magnézkem napíšu v závěru.

Stahování kladky před, široký max.: 8x 78 kg , 7x 78 kg, 6x 78 kg
Těžké to bylo, nebyla síla na pořádné stažení.

Military press: 3x8 50 kg
Ani takto lehká váha mě nebavila a osm opáček dost unaví.

Dnes to možná nebyla ani hodina, neprotahoval jsem to. Příště asi v takovém případě zařadím lehčí trénink kolem 60 % maxima, odjedu to technicky a počkám, až bude větší chuť.

Tetuté magnézko - těšil jsem se, ale hned po prvním nanesení (už vím, že stačí kapka), jsem nemohl přijít na jméno tomu, kdo sepsal ty marketingové kecy, že to nezanechává stopy a nepráší... v tom případě teda nevím, co mi to prodali, protože zhruba po půl minutě ten gel zbělá a pak začne zasychat, takže normálně zanechává stopy na všem, čeho se člověk dotkne - činka, oblečení. Ve srovnání s normálním magnézkem se asi o prášení nedá hovořit, ale s takhle zaprasenýma rukama jak pekař od mouky jsem se po fitku producírovat nemohl. Takže jsem se to snažil smýt - což taky není easy - a nanést si opravdu jenom pidi-kapku do středu dlaní na zlepšení úchopu. Něco to pomohlo, samozřejmě, ale budu muset přijít na to, jak to používat, abych neměl ruce jak od vápna.
seeya

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe magnezko a komercne fitko nejde velmi dohromady. Aspon predpokladam ze do takeho chodis. Tiez by som raz chcel skusit ci by sa mi nezlepsil nadhmat na mrtvole ale u nas vo fitku nehrozi...
inak to WPC sa aj mne paci, respektive s mliekom to chuti naozaj dobre.
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. října 2012, pondělí

O víkendu na horách, polopenze, večerní párty, turistika v zasněžených Krkonoších... odpočatý, ale asi to půjde poznat na váze ;)

Váhovka: 91.9 kg

Dřep: up to 1x 140 kg, 5x 150 kg (PB) , 10x 140 kg (PB max reps) , 5x 140 kg
Dva měsíce přípravy na hacken dřepech a horizontálním leg-pressu se vyplatily :) Rameno se dalo jakž takž dokupy, po zalomení rukou pouze střední tupá bolest, která se dala snést, tak jsem si řekl, že si konečně naložím těch stopade, dokud se na to cítím ;) Šlo to nečekaně lehce, snažil jsem se na paralel, ale ruku do ohně za to nedám. Těch 140 už jsem v závěru rozdýchával a stačilo. Zase to pustím na nějakou dobu k ledu a doléčím rameno.

Šikmý bench-press nahoru: 6x 90 kg , 4x 90 kg, 3x 90 kg, 5x 80 kg
Chtěl jsem přidat opáčka, ale nebyla síla. 6/4/3 je moje více než rok stará maximálka na 3 série, kterou jsem dnes vyrovnal. Aspoň tak.

Decline press vsedě: 12x 120 kg , 8x 120 kg, 7x 120 kg
Dorážečka na prsa a pěkně těžká. V poslední sérii už došly síly.

Veslování, k pasu, úzký paralel úchop: 3x8 120 kg
Žádné maximálky a bylo to pěkně těžké.

Shyby, úzký podhmat: 4x, no way... po tom veslu špatný nápad, jdu do sprchy.

Dřepy mi zvedly náladu ;) Letošní motivační cíl je sice výše, ale dnes jsem si splnil svou poslední magickou metu. Aktuálně tedy bench 120, dřep 150 a mrtvola 200 = 470 raw. Pokud bych se ještě někdy dostal na "magic" 500 raw, tak budu spokojený jako blecha ;)

seeya: nadhmat máš už teď slušný, já dám 3x 120 a padá mi to z rukou ;) magnézko by ti mělo pomoci... dnes jsem opět testoval, i když nebyla mrtvola, a snad ten tekutý prevít dokážu využít. na jednu dlaň si kápnu asi pikolitr, pak dám dlaně k sobě a protisměrnými pohyby vytvořím takové terčíky. vidět to moc není, tyče to kupodivu opravdu nijak nešpiní a nějaký ten grip+ by to mělo přinášet. uvidíme.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. listopadu 2012, čtvrtek

Váhovka: 90. 1 kg, konečně je víkendová přežíračka pryč

Military press: 6x 60 kg, 5x 60 kg, 4x 60 kg
Prostě to bylo těžké.

Mrtvý tah: up to 1x 170 kg, 3x 190 kg (PB max reps) , 2x 190 kg, 2x 190 kg, 3x 170 kg
Po military jsem dnes nic velkého nečekal, na dlouhé série jsem se necítil, po naložení to vyšlo na 190, tak jsem to zkusil, ale ani trojky se nepovedly. Dnes ovšem zabralo tekuté magnézko, bez něj bych tolik opáček neudržel, takže ruce dobrý, ale nohám se nechtělo rovnat :) Pak jsem si shodil, že se dorazím, ale už nebylo co ;)

Bench-press: up to 2x 100 kg, 3x 110 kg, 2x 105 kg, 6x 100 kg, 4x 100 kg, 3x 100 kg
Při zahřívání jsem ty váhy vůbec necítil, tak jsem se myslel, že pojedu na 110, ale houby. Znáte ten pocit, když vám na jednu stranu naloží o pět kilo víc? ;) Přesně tak jsem to cítil na levou ruku a s tím se fakt cvičit nedalo. Tak jsem si shodil, ale pořád nic, tak jsem odjel pár sérií na stovce.

Incline press vsedě: 8x 100 kg, 5x 100 kg, 4x 100 kg
Rychlý pokles síly, dorážečka.

Stahování kladky před, širší úchop: 4x 102 kg, 6x 96 kg, 8x 90 kg
Opět jsem využil kapku magnézka, takže úchop dobrý, ale ke konci už došla síla :)

Bylo to nějaké slabší dnes, ale není vždycky posvícení, že. A jeden malý osobáček jsem si zatáhnul, tak aspoň tak.
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. listopadu 2012, pondělí

Váhovka: 92.1 kg, v sobotu narozeninová oslava, v neděli hladový den, tož tak ;)

Shyby, úzký podhmat: 9x, 5x, 5x
Začínám tím nejslabším, ať se to pohne. Striktně, z prověšení až pod bradu bez švihu nohou. První série mě vždy vyčerpá.

Military press: 6x 60kg, 6x 60 kg, 5x 60 kg
Druhá slabina, dnes jsem si to nahazoval ze země, power-clean asi, ale moc mi to nejde. Vydržím na téhle váze, dokud tam nebudou aspoň osmičky.

Šikmý bench-press nahoru: 7x 80 kg, 5x 80 kg, 5x 80 kg
Šlo to pěkně, ale málo opáček, max reps mám 8/8/7. Taky tady zůstanu do 3x8.

Hacken dřepy: 12x 120 kg, 10x 120 kg, 8x 120 kg (PB max reps na 3 série)
Vyčerpávající a těžké rozdýchávání na konci sérií. Ale potřeba jít dopředu. Zkusím se propracovat na 3x12.

Záda, přítahy stroje vsedě k pasu podhmat (D. Y. Row): 8x 100 kg, 6x 100 kg, 6x 100 kg
Ve druhé polovině série už to nebylo tak striktně, velká váha, zůstávám do 3x8.

Bicepsové zdvihy, EZ osa: 3x8 37 kg
Zvlášť je necvičím, ale dnes změna, původně jsem myslel, že je tam 40, ale pak jsem zjistil, že tohle je ta osa, která je mezi 10 a 15, cca 12 kg a ještě nevyvážená ;) Zpočátku velmi lehké pumpování, na konci třetí série už únava.

Triceps, fracouzské tlaky vleže, EZ osa: 12x 37 kg, 12x 37 kg, 10x 37kg
Opět zvlášť necvičím, ale dnes změna, při první sérii jsem tu váhu vůbec nevnímal, ve druhé jsem si všiml a ve třetí na konci pálení, že jsem už ji nedokončil. Myslím, že stejný problém bych měl i s prázdnou osou, prostě tolik opáček v takové poloze je únavných.

Břicho, zkracovačky vleže nohy na lavici: 20x, 16x, 12x

Dnes trochu slabší trénink se základníma váhama, ale hackeny jsem zase trochu posunul a přidal jsem si doplňkové cviky. Vypadá to, že nohy a mrtvolu v jednom týdnu nestíhám regenerovat, takže to dám do tří tréninků - první mrtvola (nohy potřebuji mít fit, zruším záda), druhý - dřepy (zruším nohy), třetí - vršek (zruším libovolně), pak budou mít nohy i záda deset dní na opravu a to by mělo stačit.
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. listopadu 2012, středa

Z pondělka nohy rozbité, spodní záda ještě nezotavené, něco luplo v levém rameni, že nemůžu dělat prostocviky, ale tlaky naštěstí jdou... pěkné vyhlídky, ale ráno jsem měl chuť, tak jsem si sbalil.

Váhovka: včera 91.3 kg, dnes nevím, spíš míň a když, tak o moc víc ne

Mrtvý tah: 3x 120 kg (nadhmat), 5x5 160 kg
Kvůli nohám jsem původně ani nechtěl, ale zkusil jsem, při první sérii jsem myslel, že je tam 150 a že musím zabrat, jak je to těžké, no a s poslední jsem váhal, ale soustředil jsem se a zvládl ji díky tomu, že jsem to tahal po holeních. Vše vesměs čistě s pokládáním.

Bench-press: 9x 100 kg (max reps) , 6x 100 kg, 4x 100 kg
Taky jsem nečekal, že ho pojedu, ale na jednoručky jsem se necítil, tak jsem zkusil a první série překvapila - moje maximum na téhle váze. Pak se ale pokazila nabíječka mezi sériemi a šlo to do kopru, takže jsem už po třetí musel skončit.

Záda, přítahy na stroji vsedě šikmo shora (High Row): 3x8 120 kg (max na 3 série)
Závěry, zvláště u poslední série, už ty dotahy byly slabší, ale je to moc pěkný cvik na široký sval zádový.

Decline press vsedě na stroji: 5x 180 kg (PB) , 6x 160 kg, 6x 160 kg, 4x 160 kg
První série trošku sranda, nechtělo se mi trápit se 120, tak jsem tam naložil, co se vejde - doslova, poslední úzká desítka už držela jen napůl, ale nebyl jsem si jistý, jak s tím pohnu ;) Nakonec to vypadalo ještě na šesté opáčko, ale po pátém z jedné strany spadla desítka a bylo po sérii :D Ta čísla jsou čistě relativní, je to jenom stroj a je tam nějaká páka a hlavně s těma 160, které tam ještě drží si pohodlně vystačím než to bude 3x8.

Hodinka pryč, nakonec to dopadlo líp, než jak jsem se cítil a něco jsem natahal. Taky už se přes dva týdny snažím úpravou stravovacího režimu dostat po 90 kg, což zatím vždy o víkendu zprasím, ale trend je dobrý a brzo se snad dočkám.
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. listopadu 2012, úterý

Šest dní pauzička, tak jako že odpočatý a mimo plán jsem si chtěl něco pěkného zatáhnout, jenže člověk míní...

Váhovka: 90.4 kg, pořád to nespadlo pod 90, ale psychicky už na to připravený jsem ;)

Shyby, úzký podhmat: 8x, 5x, 4x
Nejslabší článek na začátek, pořád je to slabé, ale komfortní počty opakování (ne až na doraz) a striktně, první série dobrá, pak už ne. A něco mi ztuhlo za krkem, takže se pak bezva cvičilo.

Military press: 8x 60 kg (PB max reps) , 5x 60 kg, 4x 60 kg
Na téhle váze to žádný velký výkon není, ale postupovat je potřeba po malých krůčkách ;)

Bench-press: 3x 105 kg, 4x 100 kg, 9x 80 kg
Těžké, nešlo to, asi nebyl dobrý nápad to dávat po military, chtěl jsem 105 v sériích, ale nešlo to, opět byla levá strana těžší.

Záda, přítahy stroje vsedě k pasu, dlaně nahoru (D. Y. Row): 12x 80 kg, 8x 80 kg, 8x 80 kg
Žádné mučení, váha, kterou pěkně technicky zvládnu, lokty až dozadu.

Mrtvý tah: 5x 160 kg, 3x 160 kg, 3x 160 kg
Nakonec jsem se přece jenom k tomu tahu dostal, ale lepší by to asi bylo na začátku tréninku. Těžké, nešlo to, nedokázal jsem se zaklonit a brát to přes paty. První sérii jsem ještě dotahal do pěti, ale pak už jsem si dal jenom trojky na jistotu a nechal to na jindy.

Bicepsové zdvihy, EZ osa: 8x 40 kg, 6x 40 kg, 6x 40 kg
Jenom 40, ale zatím mi to stačí, bez cheatingu, plný rozsah... postupný cíl je 3x8.

Tricepsové francouzské tlaky vleže, EZ osa: 3x8 40 kg
Lehce, ale pěkně protaženo, příště už něco přihodím.

Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x, 12x, 12x ... co to šlo.

Dnes spíše udržovací - spalovací trénink.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. listopadu 2012, pátek

Váhovka: 91.1 kg

Shyby: 7x, 5x, 4x
Slabší než posledně, ale co už.

Šikmý bench-press nahoru: 3x 90 kg, 8x 80 kg, 5x 80 kg, 5x 80 kg
Podobně jako minule, benč slabota, tak jsem si musel shodit, pak to šlo.

Veslo (spodní kladka), úzký úchop k pasu: 2x 150 kg, 3x4 140 kg
Docela to šlo, zvláště první série na 140.

Hacken dřepy: 5x 140 kg (PB max reps) , 3x 140 kg, 3x 140 kg, 8x 120 kg
Čekal jsem, že tam budou lepší počty opáček... nebyly. Ale zase při jednom opakování šel ATG ten stroj, tak jsem si aspoň ověřil, že hloubka dobrá ;)

Decline press vsedě na stroji: 12x 120 kg, 10x 120 kg, 8x 120 kg
Žádná velká váha, ale krásně to pumpovalo a bylo nutno ubírat opáčka ;)

Ramena, tlaky s jednoručkama: 8x 12 kg, 8x 17 kg, 8x 22 kg, 2x 27 kg
Nejprve jsem zkusil military vsedě bez opření... to mi vůbec nešlo a byl problém i s padesátkou. Tak jsem zkusil jednoručky... u té poslední série jsem byl rád, že jsem si to do stoje nahodil a nechápu, jak tam dáváte čtyřicítky ;)

Hotovo, momentálně není žádná velká síla, ale to zase přijde. Byl tam dnes jeden borec, co dělal ukázkové čelňáky, šílenosti s tyčí za hlavou - hodně slušný rozsah v ramenním kloubu. Asi nějaký vzpěrač.

Naposledy upravil vlk# dne pá listopad 16, 2012 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý trénink nějaký PB, to je fakt radost to číst.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

každý ne, ale snažím se, aby to tak bylo, i když třeba malé PB, člověka to potěší ;) maxko se dá zlepšovat jenom občas, ale přihodit opáčko na nějaké sub-maximální váze, to už je jednodušší, nebo třeba i v součtu na třech sériích, nebo dát 5x5... prostě to někam posunout. když tak si ten cvik dát jako první, aby bylo dost síly, cviků je spousty a sub-maximálních vah taky, benč si např. píšu 100-120 po 5 kg, to je hned 5 možností kde to šoupnout o opáčko, takže takhle si vyrábím ta PB ;) ono by to člověka brzy přestalo bavit, kdyby neposouval své limity :)
JENDA10

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
....Byl tam dnes jeden borec, co dělal ukázkové čelňáky, šílenosti s tyčí za hlavou - hodně slušný rozsah v ramenním kloubu. Asi nějaký vzpěrač......

Kdepak vzpěrač, on si na vzpěrače jenom rád hraje Soudě podle toho, že chodíš do Maxima, a podle těch "šíleností s tyčí za hlavou" jsem to byl asi já no

Jinak jak jsi teď řešil to magnézko, tak aniž bych tě k tomu chtěl nabádat, já ho používám pokaždý, zákaz nezákaz, a když budeš mít nějakej hadr, kterym pak tu osu očistíš, tak to ani majitelovi nebude vadit Já se s ním o tom bavil a byť to není oficiální, tak ten zákaz není úplně striktní. Jde jednoduše o to, aby tam nebyl bordel, takže jestli ti to tekutý nevyhovuje, klidně používej rozumně klasický
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
citace:
....Byl tam dnes jeden borec, co dělal ukázkové čelňáky, šílenosti s tyčí za hlavou - hodně slušný rozsah v ramenním kloubu. Asi nějaký vzpěrač......

Kdepak vzpěrač, on si na vzpěrače jenom rád hraje Soudě podle toho, že chodíš do Maxima, a podle těch "šíleností s tyčí za hlavou" jsem to byl asi já no

Jinak jak jsi teď řešil to magnézko, tak aniž bych tě k tomu chtěl nabádat, já ho používám pokaždý, zákaz nezákaz, a když budeš mít nějakej hadr, kterym pak tu osu očistíš, tak to ani majitelovi nebude vadit Já se s ním o tom bavil a byť to není oficiální, tak ten zákaz není úplně striktní. Jde jednoduše o to, aby tam nebyl bordel, takže jestli ti to tekutý nevyhovuje, klidně používej rozumně klasický

No já tam byl dnes tak 12:40-13:40, ale teď jsem si dohledal Tvůj log a ta výška asi tak odpovídá... tak to jsem rád, že tam mám zpřízněnou duši To je jedno, jestli hraje nebo ne, fakt se mi líbí Tvoje technika a Tvůj rozsah pohybu... a u těch prostocviků jsem myslel, že si ta ramena vyvrátíš njn, mladý ohebný kluk... vypadá to, že se tam občas takhle kolem oběda potkáváme - chodím tak 2x týdně, ale různě. Tak to je fajn.

Na tekutý magnézko už si zvykám, taky pozoruji, že to tam není striktní, ale zároveň chápu, že tam nechtějí bordel a prach z toho klasického. A to tekuté je na tohle docela dobré. Já ho vlastně potřebuju jenom na tu těžkou mrtvolu... sám tam chodíš, tak víš, jak ty tyče vypadají. No nic, tak zase někdy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: